Se hotell (14)

Reiser til Seychellene

Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens vakreste strender. Seychellene består av mer enn 100 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du kombinere flere øyer og dermed oppleve det aller beste av Seychellene.

Uansett hvilken av Vings reisemål på Seychellene du velger kan du glede deg til å slappe av og nyte ferien på strender i verdensklasse. De aller fleste av hotellene våre ligger på eller nær stranden og har gå- eller sykkelavstand til det meste. Utelivet er relativt begrenset, men så er det ikke dette man reiser hit for heller. Turismen er regulert, og derfor kan du se frem til å nyte strandlivet i ro og mak uten trengsel og gjøre det du vil i ditt eget tempo. Innbyggerne er veldig gjestfrie og hjelper deg gjerne med å finne frem til øyenes gullkorn.

Hovedstaden Mahé

Det største utvalget finner du på Seychellenes hovedøy Mahé. Dette er en av de aller vakreste øyene, med praktfulle strender som strekker seg rundt det meste av øya. På Mahé kan du kombinere strandliv med turer langs vakre stier, eller en runde på golfbanen Reef Golf Club. Her er det også noen diskotek for deg som vil utforske det lokale nattelivet på Seychellene.

Paradisstrender på Seychellene

Strendene på Seychellene er eventyrlig vakre, med hvit, silkemyk sand og turkis, klart vann. Om du er glad i å snorkle eller dykke vil ikke Seychellene skuffe deg. Besøk for eksempel stranden Anse Lazio på øya Praslin – kjent som en av verdens aller vakreste strender. Den er beskyttet av et korallrev som gjør snorklingen til en opplevelse du sent vil glemme.

Berømte granittformasjonen på La Digue

Seychellenes fjerde største øy heter La Digue og er først og fremst berømt for de spektakulære granittformasjonene langs strendene. Spesielt er stranden Anse Source d'Argent sørvest på øya berømt for sin overveldende skjønnhet. På La Digue hersker det en avslappet og vennlig atmosfære med tydelig vestindisk påvirkning.

Kombiner flere reisemål

Vil du få det meste ut av ferien på Seychellene kan du velge å kombinere flere av øyene på samme ferie. Et godt råd er å begynne og/eller avslutte reisen på hovedøya Mahé, siden det er her flyene lander. Når du bestiller en reise til Seychellene med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Seychellene?
Seychellene har et varmt og tropisk klima hele året. På La Digue, Praslin og Mahé ligger dagstemperaturen på 26-28 grader året rundt. Om nettene synker temperaturen til 24-25 grader. Vanntemperaturen også jevn året rundt, ca. 26 grader. Solen skinner året rundt og kan være svært sterk. Regnperioden er i januar og februar. Siden Seychellene ligger utenfor syklonbeltet opplever øyene sjeldent kraftig uvær. Havstrømmene er sterkest i juli og august og mange surfere besøker Seychellene i denne perioden. Vår- og høstmånedene er relativt vindstille, men særlig april og oktober byr på rolige vinder og klart vann for dykke- og snorkleentusiaster. Jul og nyttår er en av høysesongene på Seychellene. Da er havet rolig og vindene milde.
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Seychellene

Mahé
Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de vakreste i området. Her finner du både urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes største underholdningstilbud.
Praslin
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Attraksjoner
På Praslin ligger en av verdens flotteste strender, Anse Lazio, og det er sannsynligvis her du kommer til å tilbringe mest tid i ferien. Stranden er omgitt av et korallrev – perfekt for snorkling.
La Digue
La Digue er en av Seychellenes mest avslappende og intime øyer, og passer perfekt for deg som drømmer om paradisstrender. Stranden Anse Source d'Argent er kjent som en av verdens vakreste.
Reiseforslag til Seychellene
Indian Ocean Lodge
Indian Ocean Lodge
Praslin, Seychellene
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 27 nov 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 27 nov 2019, 9 dager
Coral Strand
Coral Strand
Mahé, Seychellene
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 4 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 4 sep 2019, 9 dager
Acajou Beach Resort
Acajou Beach Resort
Praslin, Seychellene
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 27 nov 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 27 nov 2019, 9 dager

FINN REISE TIL Seychellene