Se hotell (15)

Reiser til Seychellene

Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens beste strender. Seychellene består av 115 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du reise til fire av de mest fantastiske øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island. Du kan dessuten kombinere flere øyer og på den måten oppleve mest mulig i ferien.

Uansett hvilken av Vings fire øyer du velger kan du glede deg til å slappe av og nyte ferien på strender i verdensklasse. De aller fleste av hotellene våre ligger på eller nær stranden og har gå- eller sykkelavstand til det meste. Utelivet er relativt begrenset, men så er det ikke dette man reiser hit for heller. Turismen er regulert, og derfor kan du se frem til å nyte strandlivet i ro og mak uten trengsel og gjøre det du vil i ditt eget tempo. Innbyggerne på øyene er veldig gjestfrie og hjelper deg gjerne med å finne frem til øyenes gullkorn.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Seychellene?
Seychellene har et varmt og tropisk klima hele året. På La Digue, Praslin, Mahé og Denis Island ligger dagstemperaturen på 26-28 grader året rundt. Om nettene synker temperaturen til 24-25 grader. Vanntemperaturen også jevn året rundt, ca. 26 grader. Solen skinner året rundt og kan være svært sterk. Regnperioden er i januar og februar. Siden Seychellene ligger utenfor syklonbeltet opplever øyene sjeldent kraftig uvær. Havstrømmene er sterkest i juli og august og mange surfere besøker Seychellene i denne perioden. Vår- og høstmånedene er relativt vindstille, men særlig april og oktober byr på rolige vinder og klart vann for dykke- og snorkleentusiaster. Jul og nyttår er en av høysesongene på Seychellene. Da er havet rolig og vindene milde.

Reiser til Seychellene

Flere reisemål i Seychellene
Mahé
  • Strender
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
Da er hovedøya Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de vakreste i området. Her finner du både urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes største underholdningstilbud.
Praslin
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
På Praslin ligger en av verdens flotteste strender: Anse Lazio, og det er sannsynligvis her du kommer til å tilbringe mest tid i ferien. Stranden er omgitt av et korallrev – perfekt for snorkling.
La Digue
La Digue er en av Seychellenes mest avslappende og intime øyer, og passer perfekt for deg som drømmer om paradisstrender. Stranden Anse Source d'Argent er kjent som en av verdens vakreste.
The Denis Island
Denis Island er nærmest som selve paradiset. Øya eies av den gjestfrie familien Mason, og deres motto er «Øya er din – gjør hva du vil så lenge du ikke forstyrrer andre».

FINN REISE TIL Seychellene