Se hotell (17)

Reiser til Seychellene

Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens vakreste strender. Seychellene består av mer enn 100 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du kombinere flere øyer og dermed oppleve det aller beste av Seychellene.

Med Ving kan du reise til fire av de absolutt mest fantastiske øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island.
Uansett hvilken av Vings reisemål på Seychellene du velger kan du glede deg til å slappe av og nyte ferien på strender i verdensklasse. De aller fleste av hotellene våre ligger på eller nær stranden og har gå- eller sykkelavstand til det meste. Utelivet er relativt begrenset, men så er det ikke dette man reiser hit for heller. Turismen er regulert, og derfor kan du se frem til å nyte strandlivet i ro og mak uten trengsel og gjøre det du vil i ditt eget tempo. Innbyggerne er veldig gjestfrie og hjelper deg gjerne med å finne frem til øyenes gullkorn.

Hovedøya Mahé

Det største utvalget finner du på Seychellenes hovedøy Mahé. Dette er i tillegg en av de aller vakreste øyene, med praktfulle strender som strekker seg rundt mesteparten av øya. På Mahé kan du kombinere strandliv med turer langs vakre stier, eller en runde på golfbanen Reef Golf Club. I hovedstaden Victoria er det et godt utvalg av lokale kunstgallerier, suvenirbutikker, markeder og restauranter. På Mahé er det også noen diskotek for deg som vil utforske det lokale nattelivet på en reise til Seychellene.

Paradisstrender på Seychellene

Strendene på Seychellene er eventyrlig vakre, med hvit, silkemyk sand og turkis, klart vann. Om du er glad i å snorkle eller dykke vil ikke Seychellene skuffe deg. Besøk for eksempel stranden Anse Lazio på øya Praslin – kjent som en av verdens aller vakreste strender. Den er beskyttet av et korallrev som gjør snorklingen til en opplevelse du sent vil glemme. På den lille og privare øya Denis Island bor du i en villa på den vakre hvite stranden.

Berømte granittformasjonen på La Digue

Seychellenes fjerde største øy heter La Digue og er først og fremst berømt for de spektakulære granittformasjonene langs strendene. Spesielt er stranden Anse Source d'Argent sørvest på øya berømt for sin overveldende skjønnhet. På La Digue hersker det en avslappet og vennlig atmosfære med tydelig vestindisk påvirkning.

Kombiner flere reisemål

Vil du få det meste ut av ferien på Seychellene kan du velge å kombinere flere av øyene på samme ferie. Et godt råd er å begynne og/eller avslutte reisen på hovedøya Mahé, siden det er her flyene lander. Når du bestiller en reise til Seychellene med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Seychellene?
Seychellene har et varmt og tropisk klima hele året. På La Digue, Praslin og Mahé ligger dagstemperaturen på 26-28 grader året rundt. Om nettene synker temperaturen til 24-25 grader. Vanntemperaturen også jevn året rundt, ca. 26 grader. Solen skinner året rundt og kan være svært sterk. Regnperioden er i januar og februar. Siden Seychellene ligger utenfor syklonbeltet opplever øyene sjeldent kraftig uvær. Havstrømmene er sterkest i juli og august og mange surfere besøker Seychellene i denne perioden. Vår- og høstmånedene er relativt vindstille, men særlig april og oktober byr på rolige vinder og klart vann for dykke- og snorkleentusiaster. Jul og nyttår er en av høysesongene på Seychellene. Da er havet rolig og vindene milde.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Visum er ikke nødvendig. Du må ved innreise kunne fremvise gyldig returbillett. Det er krav om gulfebervaksine dersom tilreisende kommer fra et område med gulfeber. For mer informasjon ta kontakt med Seychellenes konsulat i Stockholm på tlf. (+46) 8 765 92 91.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med konsulatet for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Seychellene.

Reiser til Seychellene

Mahé
Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de vakreste i området. Her finner du både urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes største underholdningstilbud.
Praslin
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Attraksjoner
På Praslin ligger en av verdens flotteste strender, Anse Lazio, og det er sannsynligvis her du kommer til å tilbringe mest tid i ferien. Stranden er omgitt av et korallrev – perfekt for snorkling.
La Digue
La Digue er en av Seychellenes mest avslappende og intime øyer, og passer perfekt for deg som drømmer om paradisstrender. Stranden Anse Source d'Argent er kjent som en av verdens vakreste.
The Denis Island
Å reise til Denis Island er nærmest som å reise til selve paradiset. Øya eies av den gjestfrie familien Mason, og deres motto er «Øya er din – gjør hva du vil så lenge du ikke forstyrrer andre».

REISEFORSLAG TIL Seychellene

Sommer

Vinter

Berjaya Beau Vallon Bay
Berjaya Beau Vallon Bay
Mahé, Seychellene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 14 feb 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
14 feb 2023 fra Oslo, Gardermoen
Constance Ephelia Resort
Constance Ephelia Resort
Mahé, Seychellene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 24 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. halvpensjon
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. halvpensjon
Fly og 7 hotellovernattinger
24 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Constance Lemuria Resort
Constance Lemuria Resort
Praslin, Seychellene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 17 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
17 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Seychellene
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.