Se hotell (25)

Reiser til Lanzarote

En reise til Lanzarote byr på herlig klima, nydelige strender, spennende restauranter og et bra utvalg av hotell på Vings to reisemål på øya.
På Lanzarote er du garantert å få en herlig ferie hvor du kan slappe av på stranden, spise god mat og kanskje prøve noen av de vannsportsaktivitetene som tilbys. Det er mye å se og oppleve på øya, som for eksempel nasjonalparken Timanfaya, en konsert i grotten Jameos del Agua og det ukentlige markedet i Teguise.
Med Ving reiser du med rutefly til Lanzarote, og reiser når du vil og bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Lanzarote

Når du bestiller en reise med Ving til Lanzarote kan du velge mellom to reisemål. Puerto del Carmen byr på et variert uteliv, mange restauranter og tre flotte strender. Litt lenger sør ligger Playa Blanca, som er et roligere reisemål med herlige strender og en fin strandpromenade med restauranter og barer. Om du ønsker å oppleve begge reisemålene kan du enkelt bestille en ferie hvor du kombinerer Playa Blanca og Puerto del Carmen.

Hotell med to til fem bølger

Ving tilbyr nærmere 30 hotell på Lanzarote, med alt fra to til fem bølger. Det burde altså være en smal sak å finne det hotellet som passer akkurat for deg; fra enklere standard i selve Puerto del Carmen til luksushotell nær stranden i Playa Blanca. Du kan selvsagt velge om du vil bo i leilighet eller hotellrom.
Finn ditt hotell
Finn reise til Lanzarote

Reiser til Lanzarote

Puerto del Carmen
I Puerto del Carmen får du en solferie med alle de klassiske ingrediensene: Fine strender, massevis av bra restauranter og butikker - og et uteliv som varer til langt på natt.
Playa Blanca
Playa Blanca passer for deg som vil ha fred og ro i tillegg til et bra utvalg av strender, butikker og restauranter. Eller hva med å leie bil og utforske øya?

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.