Se hotell (25)

Reiser til Lanzarote

En reise til Lanzarote byr på herlig klima, nydelige strender, spennende restauranter og et bra utvalg av hotell på Vings to reisemål på øya.
På Lanzarote er du garantert å få en herlig ferie hvor du kan slappe av på stranden, spise god mat og kanskje prøve noen av de vannsportsaktivitetene som tilbys. Det er mye å se og oppleve på øya, som for eksempel nasjonalparken Timanfaya, en konsert i grotten Jameos del Agua og det ukentlige markedet i Teguise.
Med Ving reiser du med rutefly til Lanzarote, og reiser når du vil og bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Lanzarote

Når du bestiller en reise med Ving til Lanzarote kan du velge mellom to reisemål. Puerto del Carmen byr på et variert uteliv, mange restauranter og tre flotte strender. Litt lenger sør ligger Playa Blanca, som er et roligere reisemål med herlige strender og en fin strandpromenade med restauranter og barer. Om du ønsker å oppleve begge reisemålene kan du enkelt bestille en ferie hvor du kombinerer Playa Blanca og Puerto del Carmen.

Hotell med to til fem bølger

Ving tilbyr nærmere 30 hotell på Lanzarote, med alt fra to til fem bølger. Det burde altså være en smal sak å finne det hotellet som passer akkurat for deg; fra enklere standard i selve Puerto del Carmen til luksushotell nær stranden i Playa Blanca. Du kan selvsagt velge om du vil bo i leilighet eller hotellrom.
Finn ditt hotell
Finn reise til Lanzarote

Reiser til Lanzarote

Puerto del Carmen
  • Restauranter og barer
  • Uteliv
  • Shopping
I Puerto del Carmen får du en solferie med alle de klassiske ingrediensene: Fine strender, massevis av bra restauranter og butikker - og et uteliv som varer til langt på natt.
Playa Blanca
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Uteliv
  • Restauranter og barer
Playa Blanca passer for deg som vil ha fred og ro i tillegg til et bra utvalg av strender, butikker og restauranter. Eller hva med å leie bil og utforske øya?