• passer for voksne

Sunprime Atlantic View

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Atlantic View var det første Sunprime-hotellet som åpnet dørene. Siden den gang har det fortsatt å tiltrekke seg både nye og tilbakevendende gjester som reiser uten barn. Her får du oppleve alt vi mener bør inngå i en vellykket voksenferie!

Glem lekende, energiske barn og barnevennlige buffeer – i Sunprime Restaurant serveres sofistikert mat akkompagnert av utvalgte drikkevarer. Slå deg ned og nyt den fredelige atmosfæren. En perfekt avslutning på middagen - eller dagen - får du i Sunprime Lounge, mellom restauranten og lobbyen.

Visste du at Sunprime Atlantic View er vårt mest populære golfhotell på Gran Canaria? Herfra har du kort vei til flere av øyas golfbaner. På hotellet er det også mange treningsmuligheter, som for eksempel vanngymnastikk og Yoga. Du kan også trene gratis i treningsstudioet eller kjøpe en herlig behandling i Sunprime Spa.

På hotellet er det et stort, flott bassengområde med hele tre oppvarmede basseng. Vil du ha ekstra kort vei til en svalende dukkert kan du bestille en suite med direkte utgang til bassenget. Lengter du etter sand og saltvann kan du enkelt komme deg til stranden med hotellets strandbuss, som går flere ganger om dagen.

Nyhet!

Hvorfor ikke benytte muligheten til å ha feriekontor når du bor på Sunprime Atlantic View? Bestill vår Workation Package, så får du et rom som garantert er det fineste kontoret du noen gang har hatt. Her finnes regulerbart skrivebord, kontorstol, 24' pc-skjerm, tastatur og mus, pc-lampe, notatblokk og penn samt fruktkurv – i tillegg følger det med en solskjerm til pc-en så du kan sitte på balkongen og jobbe. Du får dessuten disponere en Nepresso-maskin med daglig påfyll av kapsler, og vi sørger for at det ligger kaldt, friskt vann i kjøleskapet. Har du behov for å skrive ut noe, er det bare å henvende deg i resepsjonen, så fikser de det uten ekstra kostnad.

Velkommen til en arbeidsplass utenom det vanlige!

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Røykfritt fra 1. oktober 2021

Sunprime Atlantic View vil f.o.m. 1. oktober 2021 være et røykfritt hotell. Det kommer til å finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet omfatter rom og balkonger, og gjelder også for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet syv dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

På hotellområdet finnes det ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede. Noen få suiter er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Sesong

Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og utsjekk senest kl. 11.00. Avis-bilutleie, veksling, bordreservasjon, bytte av bassenghåndklær, vaskeriservice m.m.

Bygget: 1985 Renovert: 2007 Sommeren 2014 ble suitene og fellesarealene pusset opp.

250 suiter, 5 etasjer.

Heis: Delvis: I blokk A heis til 2. og 3. etasje og i hovedbygningen til 2., 3. og 4. etasje.

Bakkeplan og 1. etasje i hovedbygningen nås via trapp eller trappeheis (maks. vekt 150 kg).

Parkering: På gaten rundt hotellet. Begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Juani Baez (Ass. Resort Manager)

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  2 km
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Atlantic har perfekt beliggenhet i populære Playa del Inglés, med kort avstand til restauranter, butikker og flere av øyas golfbaner.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Nyhet
Hvorfor ikke benytte muligheten til å ha feriekontor når du bor på Sunprime Atlantic View? Bestill vår Workation Package, så får du et rom som garantert er det fineste kontoret du noen gang har hatt. Her finnes regulerbart skrivebord, kontorstol, pc-lampe, 24' pc-skjerm, tastatur og mus, notatblokk og penn samt fruktkurv – i tillegg følger det med en solskjerm til pc-en så du kan sitte på balkongen og jobbe. Du får dessuten disponere en Nepresso-maskin med daglig påfyll av kapsler, og vi sørger for at det ligger kaldt, friskt vann i kjøleskapet. Har du behov for å skrive ut noe, er det bare å henvende deg i resepsjonen, så fikser de det uten ekstra kostnad.
Velkommen til en arbeidsplass utenom det vanlige!

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Grand Suite

Romslige og velutstyrte 3-romssuiter for opptil 4 personer, passer perfekt for litt større reisefølger.

Mat og drikke

På Sunprime Atlantic View nyter du måltidene i Sunprime Restaurant som har en à la carte-del og en buffé-del. Her er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Etter maten kan du kose deg med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møteplass. Restauranten og loungen ligger ved siden av hverandre i hovedbygningen, nær bassengområdet. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00 (buffé 12.00–15.00)
Middag: 18.00–22.00 (buffé 18.00–21.00)

Pent antrekk.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–15.00
Middag: 18.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller kose deg med avisen, en bok, en kopp kaffe eller et glass vin - eller rett og slett bare nyte stemningen. Her kan du også bastille enkle lunsj- og middagsretter. Den dempede musikken og det innbydende interiøret innbyr til småprat og avkobling. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk med et stort utvalg varer, drikke, toilettartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du gjøre det her. Åpen daglig kl. 09.00–19.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. På grunn av pandemisituasjonen vil måltidene tidvis bli servert som à la carte og av og til som buffé eller assistert buff. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker kokkene våre opp med en herlig & sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Fra kjøkkenet serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen.

På Sunprime Atlantic View serveres alle måltider som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Atlantic View er svaret på det de fleste drømmer om. Her er det rikelig med behagelige solstoler og parasoller rundt de tre oppvarmede utendørsbassengene. Noen av suitene på hotellet har direkte utgang til bassenget - det er bare å åpne balkongdøren og hoppe uti! Og skulle du mot formodning bli lei av det behagelige bassenglivet går det gratisbusser til den fine sandstranden i Maspalomas, ca. fire kilometer fra hotellet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 239 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 222 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 289 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Nærmeste strand er Playa del Inglés, ca. 2 km. Hotellet tilbyr gratis busstransport til stranden i Maspalomas to ganger om formiddagen, og tre ganger fra stranden til hotellet om ettermiddagen. Første buss går rundt kl. 09.15 og siste buss hjem fra stranden rundt kl. 17.30. Ta gjerne med basseng- og strandhåndklær fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassengene er oppvarmet 1. november–15. april til ca. 25 grader – kan variere i løpet av døgnet, avhengig av lufttemperaturen.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Atlantic View kan du velge mellom massevis av populære treningstimer, som for eksempel Core, Yoga og vanngymnastikk. Timene ledes av SATS-utdannende instruktører og er inkludert i prisen. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet eller ta en match på tennisbanen. Fra Sunprime Atlantic View er det dessuten kort vei til flere av øyas beste golfbaner.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller trenger du å fornye treningsgarderoben? På Sunprime Atlantic View kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen fra Craft.

Grunnet omstendighetene er det for tiden et begrenset utvalg av treningstimer på hotellet. Munnbind er obligatorisk ved trening innendørs. Dette gjelder inntil videre.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Tren i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Vårt treningsstudio er utstyrt med frivekter og noen få apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Trening på rommet

Nyhet! Planlegger du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill en treningspakke, så får du låne yogamatte, treningsstrikk (rubberband lett, medium og hardt), exertube medium og glidematter. Du får også forslag til ulike øvelser. Alt dette ligger på rommet ditt ved ankomst. Stort enklere blir det ikke!

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Tennis og padel

Du kan når som helst utfordre gamle og nye venner til en match på hotellets tennisbane. Utstyr kan leies i resepsjonen. På dagtid spiller du gratis, om kvelden må du betale for belysning. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve noe nytt? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen, utvalget av ledige timer kan variere.

I nærheten av hotellet ligger Tenis Holycan med padelbaner for deg som har lyst til å prøve, eller bli enda bedre i denne populære sporten. Tenis Holycan ligger ca. 400 meter fra Sunprime Atlantic View.

Golf

Når du bor du på Sunprime Atlantic View har du kort vei til noen av øyas beste golfbaner.
Her er noen eksempler:

Anfi Tauro Golf
Avstand: 19 km
Hyggelig 18-hulls mesterskapsbane samt en 9-hullsbane som ligger midt i et fantastisk landskap omgitt av vakre palmer, innsjøer, fosser og vulkanske klipper. Passer både middels gode og gode golfere.

Lopesan Meloneras Golf
Avstand: 3 km
Vakker 18-hullsbane rett vest for Maspalomas-fyret. Flere av hullene går langs Atlanterhavet, og noen av dem setter golfkunnskapene og konsentrasjonen på en skikkelig prøve. Mange mener at de siste 9 hullene er den beste 9-hullssløyfen på hele øya. Banen passer for middels gode golfere og de skikkelig dyktige.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet i øvre del av Playa del Inglés med utsikt mot Maspalomas-ørkenen og mot annen bebyggelse. Den lokale trafikken og underholdningen fra andre hotell kan forstyrre noen leiligheter. Ca. 300 meter til restauranter og et lite, lokalt sentrum, ca. 1 km til kjøpesenteret Yumbo. Buss fra Gando flyplass tar ca. 45 minutter (30 km). Transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Det årlige karnevalet er, i likhet med Pridefestivalen, en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevalsukene, vanligvis i januar/februar og Pridefestivalen, vanligvis i mai, oktober og november, er det mye liv i gatene og det spilles musikk til sent på natt/tidlig morgen. Enkelte av gatene vil da bli avstengt, hvilket kan medføre at bussen ikke vil kunne kjøre gjestene helt frem til hotellet. Du må da bære bagasjen selv og gå det siste stykket sammen med en av Vingvertene. Nøyaktige datoer og mer informasjon finner du under fanen Reisemålsfakta på reisemålet Playa del Inglés.

Avenida de Gran Canaria 48
35 100 Playa del Inglés
Telefon: + 34 928 76 57 08
atlanticview@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Atlantic View tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. For flyavganger før kl. 11.00 må bagasjen sjekkes inn kvelden før. Har du forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Reisemål: Playa del Inglés, Gran Canaria
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: Året rundt

Spa

På Sunprime Atlantic View har du alle muligheter til å skjemme bort deg selv litt ekstra. I vår spa-avdeling kan du velge mellom flere deilige kroppsbehandlinger. Når du besøker Sunprime Spa kan du dessuten slappe av i vår relax-avdeling, med både dampbadstue, boblebad og massasjedusjer.

Terapeutene våre er lokale og vi tilbyr flere ulike spapakker som kan forhåndsbestilles hjemmefra.
Les mer på hotellets informasjonsside MySunprime.

NB! Høsten/vinteren 2021/2022 tilbys et begrenset utvalg av behandlinger.

Liten, medium eller stor spapakke

Unn deg en 25-, 50- eller 75-minutters spabehandling.
Velg mellom f. eks. Hot Stone Massage, Aroma Massage og Klassisk Massasje

Luksus for én

90 min.Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Slik bestiller du

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,6/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1823 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,0
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Helt greit, men ikke met"

  Greit hotel, men ingen sunprime hotel. Begynner å ha preg av slitasje. Sofaer og stoler over alt på hotellet er for kortvokste folk. Alt for lave høyder på stoler i restaurant, lobby og for lave sofaer. Dette er ikke laget for eldre mennesker.
 • 5/5
  Fint hotell med god mat og hyggelig personalet. Fine, store rom med fin utsikt. Når det gjelder beliggenheten så er den helt grei- det er langt til stranden og den er værutsatt. Men det tar ca 15 minutter til Mogan og der er strendene mye finere! Fint hotell å bli på om man vil være på hotellet store deler av ferien.
 • 5/5
  Veldig fint hotell! Fine store rom med romslig balkong. Rolig og behagelig atmosfære på hotellet. Vennlig og serviceinnstilte ansatte. Bra renhold! Fint interiør på hele hotellet. Veldig god og innholdsrik frokost. Har ingenting å klage på! Kommer gjerne tilbake :)
 • 5/5
  Flott hotellFint personal som viste utrolig bra serviceSengene var kjempe gode og rommene var store og fine! Ingen ting å utsette på her!Maten var god, men kunne godt ha byttet tema litt oftere. Det var vel 3 dager med samme tema, «Internasjonal mat»Bassengene og solsengene var bra, ikke noe problem med å få sol senger.
 • 5/5
  Flott hotell med veldig god service, men dessverre blir hotellet røykfritt fra 01.10.2021 så dessverre første og siste gang for oss!! Gode senger og flott rom( hadde 1 roms med stor terrasse) stille og rolig. Ganske så bra buffetmat gjorde at vi spiste de fleste måltider på hotellet.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.