• passer for voksne

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden. For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner.

Til vinteren 2019/2020 kommer hotellet til å få Prime Lounge Suites, rommene med det lille ekstra, for deg som vil ha en litt mer eksklusiv ferie. Velkommen til et oppgradert Sunprime Coral Suites & Spa!

På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Aller best bor du i en Prime Lounge Suite med stor balkong og flott utsikt mot bassengområdet. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret.

Solglade livsnytere er velkommen opp til hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng, nyt utsikten og den gode feriefølelsen. Her har du tid til å være deg selv og tenke på ditt eget velbefinnende.

Enda mer luksuriøs egentid tilbys på Sunprime Spa. For å være sikker på at du får den behandlingen du vil ha, kan du allerede nå forhåndsbestille hjemmefra. Ønsker du å slå på stortrommen, anbefaler vi nyheten Premium Decleor Spa. I denne pakken inngår en 100 minutters valgfri behandling i tillegg til et gavekort på spaprodukter du kan ta med deg hjem.

Som på alle våre Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.

Men en ferie er ikke komplett uten god mat, noe vi selvfølgelig også har tenkt på. Hver morgen serverer vi en herlig frokostbuffé i Sunprime Restaurant, som du kan bestille for en rimelig penge. Vil du sikre deg flere av våre gode måltider kan du bestille en av våre prisgunstige måltidspakker Sunprime Inclusive eller Sunprime All Inclusive.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Legeservice

Lege (mot betaling) kommer til hotellet 6 dager i uken. i vintersesongen til bestemte tider. Timebestilling er ikke nødvendig. I resepsjonen får du informasjon om besøkstider og hjelp med å med å tilkalle legen ved andre tidspunkter. I sommersesongen er det ingen lege tilstede. Resepsjonen vil hjelpe deg med å kontakte lege ved behov.

Handikapvennlighet

På hotellområdet er det ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Noen få suiter er tilpasset bevegelseshemmede, les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Sesong

Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er de fleste gjestene skandinaviske.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjonen: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. AVIS-bilutleie, veksling, bordbestilling, vaskeriservice m.m.

Bygget: 1991 Renovert: 2018/2019 – resepsjon, lobby, takterrasse, restaurant og bassengbar. Rommene ble malt og utstyrt med nye tekstiler, møbler og belysning.

191 suiter. Etasjer: 6 Heis: Ja

Parkering: Nei

Hotellmanager

Gerardo Fernandez

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Oppvarmet basseng
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  700 m
 • Hovedsentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet er det kort vei til sentrum med et godt utvalg butikker, restauranter og barer. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og stranden.

Til vinteren 2019/2020 kommer hotellet til å få Prime Lounge Suites, rommene med det lille ekstra, for deg som vil ha en litt mer eksklusiv ferie. Velkommen til et oppgradert Sunprime Coral Suites & Spa!

Her kan du se hvor suiten din ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Mat og drikke

På Sunprime Coral Suites & Spa nyter du måltidene i bufférestauranten eller i Sunprime Restaurant. Her er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møteplass. Loungen finner du i samme etasje som entreen, nær resepsjonen. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.30–16.00
Middag: 18.30–22.00

Pent antrekk.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 18.30–21.30

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller lene deg tilbake i behagelige møbler og kose deg med avisen, din yndlingsforfatter, en kaffe eller et glass champagne. Den dempede musikken og det innbydende interiøret innbyr til småprat og avslapning. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien, og som gjest på Sunprime Coral Suites & Spa kan du oppleve levende musikk flere kvelder i uken.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk med et stort utvalg varer, drikke, toalettartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du også gjøre det her. Åpen daglig kl. 07.00–22.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver dag disker våre kokker opp med en herlige og sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Og fra vårt åpne kjøkken serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av sju dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da er jule- og nyttårsbuffé inkludert henholdsvis 24. desember og 31. desember.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Incusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Bassenget på Sunprime Coral Suites & Spa er designet for å passe alle typer badegjester. Selvsagt er bassenget oppvarmet til minst 25 grader. Rundt bassenget er det rikelig med behagelige solsenger, og du kan enten sette deg ned her eller på en av de to innbydende takterrassene, og slappe av etter svømmeturen.

Hvis du klarer å rive deg løs fra solsengen kan vi anbefale en spasertur til den populære sandstranden som ligger ca. 600 meter fra hotellet. Eller du kan rusle langs strandpromenaden og titte i butikker og slå deg ned på en av de hyggelige uterestaurantene med utsikt over havet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 170 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Fra hotellet er det ca. 700 meter til nærmeste strand. Mange strender, de lengste er 300 og 450 meter lange og består av finkornet sand respektive grus og stein. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkleet fra hotellet. Solseng og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassenget er oppvarmet i perioden 1. november–15. april (temperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen).

Trening og aktiviteter

På Sunprime Coral Suites & Spa kan du velge mellom massevis av populære treningstimer, som for eksempel Core, vanngymnastikk og Yoga. Timene er gratis og ledes av utdannende instruktører utdannet av SATS. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet. Fra hotellet er det dessuten kort avstand til flere av Tenerifes beste golfbaner.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter". Treningslokalene ligger ved siden av spaet i første etasje, ikke langt fra bassengområdet.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Styrketrening på egenhånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og et lite antall apparater. Det koster selvfølgelig ingenting å trene i treningsstudioet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

Når du bor på Sunprime Coral Suites & Spa har du kort vei til flere av Tenerifes beste golfbaner.
Her er noen eksempler:

Golf Las Américas
Avstand: 2 km
Denne flotte 18-hulls golfbanen ligger praktisk talt midt inne i Playa de las Américas. Banen er bygget i en skråning med fin utsikt over både by, strand og hav. Fjellene i bakgrunnen er mektige og beskytter mot kraftige vinder. Golf las Américas, som ble innviet i 1998, er den dag i dag i meget bra stand. Banen har dessuten et vakkert klubbhus med en restaurant som serverer nydelig mat. Kort sagt - en bane som passer alle typer golfere. Alt er av høyeste klasse. Ikke så rart, da anlegget kostet rundt 200 millioner kroner å bygge.

Golf Costa Adeje
Avstand: 11 km
Golf Costa Adeje er en kombinert park- og seaside-bane. Den ligger på terrassene etter en gammel bananplantasje med nydelig utsikt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboøy, La Gomera. Banen har tre 9-hullsbaner som er omkranset av vakre kaktusarrangement og andre typisk kanariske vekster. Golf Costa Adeje er tegnet av Spanias mest kjente banearkitekt, Pepe Gancedo. Han har også tegnet mesterverk som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Avstand: 17 km
Golf del Sur er Tenerifes mest kjente og komplette feriebane. Anlegget har 27 hull, alle vakkert omgitt av den lunefulle, svarte vulkansanden, picon, og en masse raviner og kaktuser. Den sydlige og den nordlige banen utgjør til sammen den sløyfen som proffene spilte på under Europatouren. En skikkelig mesterskapsbane, med andre ord. Den nordlige og sydlige sløyfen er de vanskeligste og lengste. Det er blant annet på den sydlige sløyfen at banens mest kjente hull finnes. Et par 3-hull på over 170 meter der greenen ligger som en øy omkranset av lavasand. Du spiller runden din på smale fairways, spesielt på den nordlige banen, over noen raviner, i medvind eller av og til i motvind og livet er herlig! Dette til tross for at banen til tider er utsatt for kraftig vind og konstant og lav flytrafikk. Links, den tredje sløyfen, er i denne sammenhengen betydelig bredere og lettere.

Amarilla Golf
Avstand: 16 km
Amarilla Golf ble bygget i 1988, og i 1990 hadde den blant annet Europatouren på besøk med Open de Tenerife. Amarilla Golf er en utfordring for alle typer golfere, med relativt smale fairways hvor du fra noen av hullene har utsikt over havet. Blant annet finnes et fantastisk par 3-hull, der du spiller fra én odde til en annen, over havet. Blåser det, blir det en skikkelig utfordring.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Playa de las Americas. Gjennomfartstrafikk, søppelhenting og nattelivet er forstyrrende til tider. Trapper og nivåforskjeller på hotellet. Kort gangavstand, ca. 600 meter til lokalsentrum. Bussturen fra Reina Sofias flyplass til hotellet tar ca. 30 minutter (17 km), transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Sunprime Coral Beach
Noelia Afonso 10
38660 Playa de las Américas
Tlf: + 34 922 752040
E-post (kun på engelsk):
recepcioncoral@coral-hotels.es

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Coral Suites tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Gjelder kun i vintersesongen og for flyavganger etter kl. 11.00 fra Tenerife.

Spa

På Sunprime Coral Suites & Spa har du alle muligheter til å skjemme bort deg selv litt ekstra. I vårt fine spa kan du nyte massasje og velge mellom massevis av deilige behandlinger for hele kroppen.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunprime.

Bestiller du en behandling kan du dessuten slappe av i vår relax-avdeling, der vi tilbyr både dampbadstue, vanlig badstue, boblebad og massasjedusjer. Sunprime Spa ligger en trapp ned, ved treningslokalet.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 4769 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,2
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,3
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  På frokosten, lite med grovt brød, og dårlig med å fylle og vanligvis er det svisker på frokosten andre steder. Ellers er vi veldig fornøyd med hotellet, skal tilbake i desember og januar 2020 med vennlig hilsen Ragnar Just Jacobsen
 • 5/5

  "Flott Hotellopplevelse."

  Flott Hotell med flink betjening som alltid var der for oss. Fine og rene rom som fikk godt renhold alle dager.Fint bassengområde med tilhørende bar, der synes vi prisen på spesiellt øl var stiv, faktisk den dyreste på hele turen:(Ellers så var frokosten enorm og smakte fortreffelig.Absolutt et Hotell og anbefale, spesielt for voksne alene på ferie👍🏻☀️😊
 • 5/5
  Jeg har vært på hotellet 10 ganger. Det som jeg var skuffet over nå etter en renovering er at møblene på verandaen var ubrukelig. For det første vonde å sitte i og altfor lave...så rett inn i den 15-20 cm "blekk-kanten"..hva hjelper det da om en har utsikt mot havet!! Flere kommenterte dette og de gamle møblene var mye bedre. Møblene i loungen kunne en ikke sitte i - de var jo for ungdom og ikke for voksne folk og harde og vonde i de som var litt høyere. Glemte forresten at vi hadde den gode gamle sofaen i leiligheten, men den ble byttet ut med en HARD toseter...kunne ikke sitte i den for å se litt på TV!!!! Når det gjelder solsengene og kapring av de var det som vanlig helt pyton!!! Måtte evt. stå opp før kl 07.30 for å få en fin plass!!
 • 4/5
  Har skrevet det jeg har å si.Kanskje tilføye at nye barområde bak respsjonen er kjempefint.
 • 5/5

  "Sentralt og hyggelig"

  Et flott hotell, sentralt beliggende. Litt irriterende at solsengene blir reservert før kl 9 om morgenen, men dette er dessverre et vanlig problem. Treningsrommet hadde masse fasiliteter og ble godt benyttet av gjestene. Hyggelig personale som gjorde sitt for at vi skulle ha en fin ferie. Anbefales.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.