• passer for voksne

Sunprime Coral Suites & Spa

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden. For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner.

På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Aller best bor du i en Prime Lounge Suite med stor balkong og flott utsikt mot bassengområdet. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret.

Solglade livsnytere ønskes velkommen opp på hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng og nyt utsikten og lyden av ferie. Her har du tid til å bare tenke på deg selv og glemme omverden for en stund.

Enda mer luksuriøs egentid tilbys på Sunprime Spa. For å være sikker på at du får den behandlingen du vil ha, kan du allerede nå forhåndsbestille hjemmefra. Ønsker du å slå på stortrommen, anbefaler vi nyheten Premium Decleor Spa. I denne pakken inngår en 100 minutters valgfri behandling i tillegg til et gavekort på spaprodukter du kan ta med deg hjem.

Som på alle våre Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.

Men en ferie er ikke komplett uten god mat, noe vi selvfølgelig også har tenkt på. Hver morgen serverer vi en herlig frokostbuffé i Sunprime Restaurant, som du kan bestille for en rimelig penge. Vil du sikre deg flere av våre gode måltider kan du bestille en av våre prisgunstige måltidspakker Sunprime Inclusive eller Sunprime All Inclusive.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Legeservice

Lege (mot betaling) kommer til hotellet 6 dager i uken. i vintersesongen til bestemte tider. Timebestilling er ikke nødvendig. I resepsjonen får du informasjon om besøkstider og hjelp med å med å tilkalle legen ved andre tidspunkter. I sommersesongen er det ingen lege tilstede. Resepsjonen vil hjelpe deg med å kontakte lege ved behov.

Handikapvennlighet

På hotellområdet er det ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Noen få suiter er tilpasset bevegelseshemmede, les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Sesong

Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er de fleste gjestene skandinaviske.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjonen: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 11.00. AVIS-bilutleie, veksling, bordbestilling, vaskeriservice m.m.

Bygget: 1991 Renovert: 2018/2019 – resepsjon, lobby, takterrasse, restaurant og bassengbar. Rommene ble malt og utstyrt med nye tekstiler, møbler og belysning.

191 suiter. Etasjer: 6 Heis: Ja

Parkering: Nei

Hotellmanager

Gerardo Fernandez

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Oppvarmet basseng
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  1 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  700 m
 • Hovedsentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet er det kort vei til sentrum med et godt utvalg butikker, restauranter og barer. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og stranden.

Her kan du se hvor suiten din ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Mat og drikke

På Sunprime Coral Suites & Spa nyter du måltidene i bufférestauranten eller i Sunprime Restaurant. Her er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møteplass. Loungen finner du i samme etasje som inngangen, ved resepsjonen. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 18.30–21.00

Pent antrekk.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 18.30–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Bassengbar

Åpningstid:
10.30–23.00

I hotellets bassengbar får du bestilt for eksempel et forfriskende glass juice, en oppkvikkende kaffe eller en velkomponert cocktail.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller lene deg tilbake i behagelige møbler og kose deg med avisen, din yndlingsforfatter, en kaffe eller et glass champagne. Den dempede musikken og det innbydende interiøret innbyr til småprat og avslapning. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien, og som gjest på Sunprime Coral Suites & Spa kan du oppleve levende musikk flere kvelder i uken.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk med et stort utvalg varer, drikke, toalettartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du også gjøre det her. Åpen daglig kl. 07.00–22.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver dag disker våre kokker opp med en herlige og sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Og fra vårt åpne kjøkken serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da er jule- og nyttårsbuffé inkludert henholdsvis 24. desember og 31. desember.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Incusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Bassenget på Sunprime Coral Suites & Spa er designet for å passe alle typer badegjester. Selvsagt er bassenget oppvarmet til minst 25 grader. Rundt bassenget er det rikelig med behagelige solsenger, og du kan enten sette deg ned her eller på en av de to innbydende takterrassene, og slappe av etter svømmeturen.

Hvis du klarer å rive deg løs fra solsengen kan vi anbefale en spasertur til den populære sandstranden som ligger ca. 600 meter fra hotellet. Eller du kan rusle langs strandpromenaden og titte i butikker og slå deg ned på en av de hyggelige uterestaurantene med utsikt over havet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 170 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Fra hotellet er det ca. 700 meter til nærmeste strand. Mange strender, de lengste er 300 og 450 meter lange og består av finkornet sand respektive grus og stein. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkleet fra hotellet. Solseng og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassenget er oppvarmet i perioden 1. november–15. april (temperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen).

Trening og aktiviteter

På Sunprime Coral Suites & Spa kan du velge mellom massevis av populære treningstimer, som for eksempel Core, vanngymnastikk og Yoga. Timene ledes av SATS-utdannende instruktører og er selvsagt inkludert for alle våre hotellgjester. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet. Fra hotellet er det dessuten kort avstand til flere av Tenerifes beste golfbaner.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Cardio Energy. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.
Treningslokalene ligger ved siden av spaet i første etasje, ikke langt fra bassengområdet.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Styrketrening på egenhånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og et lite antall apparater. Det koster selvfølgelig ingenting å trene i treningsstudioet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

Når du bor på Sunprime Coral Suites & Spa har du kort vei til flere av Tenerifes beste golfbaner.
Her er noen eksempler:

Golf Las Américas
Avstand: 2 km
Denne flotte 18-hulls golfbanen ligger praktisk talt midt inne i Playa de las Américas. Banen er bygget i en skråning med fin utsikt over både by, strand og hav. Fjellene i bakgrunnen er mektige og beskytter mot kraftige vinder. Golf las Américas, som ble innviet i 1998, er den dag i dag i meget bra stand. Banen har dessuten et vakkert klubbhus med en restaurant som serverer nydelig mat. Kort sagt - en bane som passer alle typer golfere. Alt er av høyeste klasse. Ikke så rart, da anlegget kostet rundt 200 millioner kroner å bygge.

Golf Costa Adeje
Avstand: 11 km
Golf Costa Adeje er en kombinert park- og seaside-bane. Den ligger på terrassene etter en gammel bananplantasje med nydelig utsikt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboøy, La Gomera. Banen har tre 9-hullsbaner som er omkranset av vakre kaktusarrangement og andre typisk kanariske vekster. Golf Costa Adeje er tegnet av Spanias mest kjente banearkitekt, Pepe Gancedo. Han har også tegnet mesterverk som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Avstand: 17 km
Golf del Sur er Tenerifes mest kjente og komplette feriebane. Anlegget har 27 hull, alle vakkert omgitt av den lunefulle, svarte vulkansanden, picon, og en masse raviner og kaktuser. Den sydlige og den nordlige banen utgjør til sammen den sløyfen som proffene spilte på under Europatouren. En skikkelig mesterskapsbane, med andre ord. Den nordlige og sydlige sløyfen er de vanskeligste og lengste. Det er blant annet på den sydlige sløyfen at banens mest kjente hull finnes. Et par 3-hull på over 170 meter der greenen ligger som en øy omkranset av lavasand. Du spiller runden din på smale fairways, spesielt på den nordlige banen, over noen raviner, i medvind eller av og til i motvind og livet er herlig! Dette til tross for at banen til tider er utsatt for kraftig vind og konstant og lav flytrafikk. Links, den tredje sløyfen, er i denne sammenhengen betydelig bredere og lettere.

Amarilla Golf
Avstand: 16 km
Amarilla Golf ble bygget i 1988, og i 1990 hadde den blant annet Europatouren på besøk med Open de Tenerife. Amarilla Golf er en utfordring for alle typer golfere, med relativt smale fairways hvor du fra noen av hullene har utsikt over havet. Blant annet finnes et fantastisk par 3-hull, der du spiller fra én odde til en annen, over havet. Blåser det, blir det en skikkelig utfordring.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Playa de las Americas. Gjennomfartstrafikk, søppelhenting og nattelivet er forstyrrende til tider. Trapper og nivåforskjeller på hotellet. Kort gangavstand, ca. 600 meter til lokalsentrum. Bussturen fra Reina Sofias flyplass til hotellet tar ca. 30 minutter (17 km), transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Noelia Afonso 10
38660 Playa de las Américas
Telefon: + 34 922 752040
recepcioncoral@coral-hotels.es

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Coral Suites tilbyr Easy Travel, som innebærer at du kan sjekke inn i ro og mak allerede på hotellet dersom du flyr med Sunclass Airlines og har bestilt en pakkereise. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.
Gjelder kun i vintersesongen og for flyavganger etter kl. 11.00 fra Tenerife.

Reisemål: Playa de las Américas, Tenerife
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: Oktober–april

Spa

På Sunprime Coral Suites & Spa har du alle muligheter til å skjemme bort deg selv litt ekstra. I vårt fine spa kan du velge blant flere ulike kroppsbehandlinger.

Bestiller du en behandling kan du dessuten slappe av i vår relax-avdeling, der vi tilbyr både dampbadstue, vanlig badstue, boblebad og massasjedusjer. Sunprime Spa ligger en trapp ned, ved treningslokalet.

Hotellets spa er stengt t.o.m. oktober 2021. Nærmeste spa ligger på Hotell Bitacora. Ta kontakt med resersjonen for å bestille eventuelle behandlinger.

Liten, medium eller stor spapakke

Unn deg en 25-, 50- eller 75-minutters spabehandling.
Velg mellom f. eks. Hot Stone Massage, Aroma Massage og Klassisk Massasje

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Slik bestiller du

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,3/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 190 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
84% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,6
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,3
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,2
Wifi
4,3
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Til et flott hotell!"

  Flott service av alle på hotellet. ny opp pusset leilighet. flott , men fremdeles litt lite kjøkkenutstyr. Beliggenheten er helt topp!! Alt er rett ved, butikker, stranda, vaskeri, buss, restauranter. Helt topp! Vi har vært der 3 ganger, kommer tilbake!
 • 5/5

  "Supert Hotell "

  Et fantastisk sted å bo på. Fikk hjelp har vært 3 utrolige fine opphold her.
 • 5/5

  "Vårt hotell fo"

  Alt personale på vårt hotell sto på pinne for oss fra vi kom til vi dro. De var blide og hyggelige.Jeg var veldig fornøyd da desinfeksjons-spriten kom på plass i resepsjonen og i matsalen!Rommet var nyoppusset og fint. Trivdes godt og de som vasket/ryddet gjorde en strålende jobb!Hotellet lå sentralt til i las Americas. Kort vei til stranden og strandpromenaden. Mange forskjellige restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.
 • 5/5

  "Meget bra allinclusive"

  Hotellet var rent og ryddig . Betjeningen var hyggelig og imøtekommende.sentralt plassert og og bassengområde var stort nok til alle med solsenger også på taket. God mat og drikke. Vi hadde allinclusive i 14 dager og valgte å spise ute 3dager så vi ikke skulle bli matlei . Vi hadde leilighet på bakkeplan under dansegulv gr.bruk av rullestol. Trinnlyd fra dansende var slitsom men ble avsluttet alltid kl 23. Voksenhotell. Vi har alt bestilt nytt opphold i 2021.
 • 5/5

  "Fornøyd hotellgjest."

  Vi er veldig godt fornøyd med Sunprime Coral Suites & Spa.Vi har bodd der tidligere. Nå var hotellet pusset opp med meget godt resultat. Resepsjonen ga et meget godt førsteinntrykk, med god service. Særlig den norske kvinnen i resepsjonen ga ekstra poeng fra oss norske.Rommet hadde fått en flott ansiktsløfting.Hotellet ligger sentralt for steder vi gjerne besøker på Tenerife.Vi var meget godt fornøyd med servicen
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.