Ocean Beach Club - Gran Canaria

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria. Et perfekt valg for deg som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Her bor du kongelig, enten du reiser alene, sammen med en venn eller kjæreste eller sammen med hele familien. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er nøkkelord, og målet vårt har vært å lage det ultimate feriestedet for alle typer reisefølger. Her har du treningsmuligheter, barneklubb, lekre leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort sagt: På O.B.C. venter et ferieopphold der alle får sin kvalitetstid, både sammen og hver for dere – i eget tempo.

Bestill gjerne en Ocean Beach Club Suite og gled deg til å kunne gå rett ut i bassenget fra terrassen din. Vil du heller bo litt skjermet, bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige grøntarealer. O.B.C. - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne.

O.B.C. – Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på våre populære SATS-timer eller benytte et fullt utstyrt treningsstudio og fitnessavdeling. For herlig avkobling anbefaler vi et besøk i spaavdelingen som tilbyr flere ulike behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. Ca. 4 km lenger bort, i Puerto Rico, er utvalget enda større.

For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernie-klubben og Teen Lounge.

Sportshotell

Ocean Beach Club - Gran Canaria har meget gode treningsforhold innen ulike sportsgrener, og er et av de hotellene vi har som oppfyller kriteriene for å kunne kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping og sykling samt treningsstudio med bl.a. stakeapparat.

Internett

WiFi internett er inkludert på Ocean Beach Club - Gran Canaria. Ta med smartphone, iPad, tablet, laptop eller Mac og koble deg opp. Internetthastigheten varierer.

MyO.B.C.

På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.

Røykfritt hotell

Hotellet er røykfritt, men en anvist røykesone finnes utenfor hotellanlegget. Suitene og balkongene/terrassene er også røykfrie (gjelder også e-sigaretter). Noen av bungalowene er privateid, og røyking kan derfor forekomme på terrassene der.

Legeservice

Skulle du trenge legehjelp vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle en lege.

Handikapvennlighet

Suiter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetstypen Club Suite.

Det store bassenget har rampe med rekkverk.

Sesong

Hotellet er åpent hele året. I vintersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske. 

Miljø

Les mer om miljøarbeidet på Ocean Beach Clubs miljøside.

Øvrig

Resort Service/Help Desk: Åpen hele døgnet. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 11.00

Nærmeste minibank ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Bygget: 1975 Renovert: 2015

126 suiter, 27 bungalower

Etasjer: 1-4

Heis: Ja, i bygningen med Club Suite

Aircondition: Ja

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Angel Hernandez

concept-logo
 • Suiter for opptil 8 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger ved stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Klimakompensert overnatting
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst. Hotellet er lite og personlig og her går dagene litt saktere.

Nå blir Ocean Beach Club enda bedre! Før sommeren 2022 oppgraderer vi alle rom på O.B.C. med fasiliteter som kommer til å gjøre ferien din enda mer behagelig. Blant nyhetene er en Nespresso-maskin med noen kapsler, putemeny med to ekstra puter å velge mellom, strandveske – samt daglig påfyll av 1,5 liter vann. Med Chromecast i alle rom kan du i tillegg strømme favorittserien din til tv-en fra mobilen eller nettbrettet, hvis du skulle trenge avkobling fra solsengen.
Velkommen til en enda mer luksuriøs ferie!

Her kan du se hvor suitene ligger.

For en ekstra behagelig ferie – les mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Club Suite

Club Suite er de mest populære leilighetene. De er praktisk innredet og består av 2 eller 3 rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Club House Suite

Passer for deg som vil bo rolig og litt skjermet, men allikevel i nærheten av det meste.

Generous Suite

Generous Suite er våre praktiske og velutstyrte leiligheter for storfamilien.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.