Se hotell (204)

Reiser til Karibia og Mellom-Amerika

Karibia er en drøm for mange, og Ving oppfyller drømmen om reiser til blant annet Mexico, Den dominikanske republikk, Aruba og Jamaica.
Med Ving kan du også reise med rutefly til eksotiske øyer som Puerto Rico, Barbados, Antigua og mangfoldige St. Martin/St Maarten. Når du reiser med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Karibia

For virkelig å gjøre drømmeferien i Karibia enda mer perfekt har vi sørget for at våre reisemål er fulle av hotell utenom det vanlige. Vings familievennlige Family Garden-hotell finner du for eksempel på Aruba. Vi kan også tilby en rekke andre bra hotell for enhver smak – mange av dem ligger rett ved stranden og har All Inclusive.

Ving kan Karibia

Vil du vite mer om hvor lang tid det tar å reise til Karibia, hvilken valuta som gjelder eller hvor stor tidsforskjell det er? Da trenger du bare å søke på det reisemålet du er interessert i på ving.no. Der finner du all informasjon du trenger for å bestille og planlegge reisen. Finn for eksempel ut hva som er det rimeligste reisemålet i Karibia, hvilke reisemål som er barnevennlige og hvilke utflukter du kan bestille for å krydre den karibiske ferien litt ekstra.
Finn ditt hotell

Nyhet! Fly direkte fra Oslo neste vinter

Paradisøya Aruba

Her venter tropisk klima, kilometerlange strender med kritthvit sand, turkisblått hav og frodige palmer. En skikkelig drømmeferie, med andre ord.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen

Finn din reise til Aruba

Drømmereisemål i Karibia med rutefly

Salgsargument

Cruise i Karibia

På cruise i Karibia våkner du opp til en ny drømmestrand nesten hver dag.

Grand Cayman, Cozumel & Bahamas
 • Passer for voksne
Grand Cayman, Cozumel & Bahamas
Cruise i Karibia
Celebrity Reflection
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 2 hotellnetter i Fort Lauderdale
 • 6 cruisenetter i Utvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 12 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
9 dager
12 jan 2024 Oslo, Gardermoen
Bahamas, San Juan & St Thomas
 • Familievennlig
Bahamas, San Juan & St Thomas
Cruise i Karibia
Norwegian Epic
 • Cruisepakke 10 dager inkl. fly
 • 2 hotellnetter i Orlando
 • 7 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 23 feb 2024 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
10 dager
23 feb 2024 Oslo, Gardermoen
Bahamas, Puerto Plata & Labadee
 • Familievennlig
Bahamas, Puerto Plata & Labadee
Cruise i Karibia
Adventure of the Seas
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 2 hotellnetter i Orlando
 • 6 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 11 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
9 dager
11 jan 2024 Oslo, Gardermoen

Reiser til Karibia og Mellom-Amerika

Aruba
Aruba er selve definisjonen av Karibia. Her venter kritthvite strender, turkisfarget vann og palmesus. Den karibiske øya passer for alt fra bryllupsreisen til familieferien.
Cuba
Når du reiser til Cuba med Ving kan du kombinere den fargerike og spennende hovedstaden Havanna med de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til et reisemål som ikke ligner noe annet!
Mexico
Med Ving kan du reise til Mexico og utforske urgammel historie, langstrakte sandstrender, krystallklart vann, ekte tacos og en vennlig atmosfære.
St. Martin/St. Maarten
Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land! Her venter paradisiske strender, herlig stemning og et kjøkken som byr på både europeiske og karibiske smakebiter.
Curaçao
På Curaçao venter både sol, bading, kultur og spennende opplevelser.
Den dominikanske republikk
En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.
Jamaica
Ving tilbyr reiser med rutefly til Jamaica – øya med kritthvite strender, tropisk klima, vennlig atmosfære og smakfull mat.
Barbados
Når du reiser til Barbados får du akkurat det du forventer av Karibia: vakre strender, god mat, frodig natur og vennlig atmosfære.
Antigua
365 hvite strender gjør Antigua til den mest funklende stjernen i Vings Karibia.
Puerto Rico
Bestill en reise til Puerto Rico i dag, og gled deg til å oppleve vakre sandstrender, et livlig underholdningstilbud og gode shoppingmuligheter.

Mer om Karibia

Karibia guide - Aruba | Ving

Slik velger du riktig øy i Karibia

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.