Se hotell (193)

Reiser til Karibia og Mellom-Amerika

Karibia er en drøm for mange, og Ving oppfyller drømmen om reiser til blant annet Mexico, Den dominikanske republikk, Aruba og Jamaica.
Med Ving kan du også reise med rutefly til eksotiske øyer som Puerto Rico, Barbados, Antigua og mangfoldige St. Martin/St Maarten. Når du reiser med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Karibia

For virkelig å gjøre drømmeferien i Karibia enda mer perfekt har vi sørget for at våre reisemål er fulle av hotell utenom det vanlige. Vings familievennlige Family Selection-hotell finner du for eksempel på Aruba. Vi kan også tilby en rekke andre bra hotell for enhver smak – mange av dem ligger rett ved stranden og har All Inclusive.

Ving kan Karibia

Vil du vite mer om hvor lang tid det tar å reise til Karibia, hvilken valuta som gjelder eller hvor stor tidsforskjell det er? Da trenger du bare å søke på det reisemålet du er interessert i på ving.no. Der finner du all informasjon du trenger for å bestille og planlegge reisen. Finn for eksempel ut hva som er det rimeligste reisemålet i Karibia, hvilke reisemål som er barnevennlige og hvilke utflukter du kan bestille for å krydre den karibiske ferien litt ekstra.
Finn ditt hotell

Reiser til Karibia og Mellom-Amerika

Aruba
Aruba er selve definisjonen av Karibia. Her venter kritthvite strender, turkisfarget vann og palmesus. Den karibiske øya passer for alt fra bryllupsreisen til familieferien.
Cuba
På en reise til Cuba kan du både føle historiens vingeslag i Havanna og slappe av på de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til Karibia!
Mexico
Med Ving kan du reise til Mexico og utforske urgammel historie, langstrakte sandstrender, krystallklart vann, ekte tacos og en vennlig atmosfære.
St. Martin/St. Maarten
Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land! Her venter paradisiske strender, herlig stemning og et kjøkken som byr på både europeiske og karibiske smakebiter.
Curaçao
På Curaçao venter både sol, bading, kultur og spennende opplevelser.
Den dominikanske republikk
En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.
Jamaica
Ving tilbyr reiser med rutefly til Jamaica – øya med kritthvite strender, tropisk klima, vennlig atmosfære og smakfull mat.
Barbados
Når du reiser til Barbados får du akkurat det du forventer av Karibia: vakre strender, god mat, frodig natur og vennlig atmosfære.
Antigua
365 hvite strender gjør Antigua til den mest funklende stjernen i Vings Karibia.
Puerto Rico
Bestill en reise til Puerto Rico i dag, og gled deg til å oppleve vakre sandstrender, et livlig underholdningstilbud og gode shoppingmuligheter.

Mer om Karibia

Karibia guide - Aruba | Ving

Slik velger du riktig øy i Karibia

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.