• barnevennlig

Sunwing Fañabé Beach

 • Ligger nær stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Passer for småbarnsfamilier
Se tilgjengelige rom
skip links

Prisbelønt hotell, midt i sentrum

Vårt prisbelønte Sunwing Fañabé Beach har flere ganger blitt kåret til Tenerifes beste familiehotell. Det er ikke bare beliggenheten midt i sentrale Fañabé med alt rett rundt hjørnet, som har bidratt til suksessen, men også det familievennlige designet på hotellområdet og fasilitetene. Det du trenger for en vellykket ferie, finner du på hotellområdet. Her ligger den lokale restauranten Rosa's Kitchen & Grill med sin koselige uteservering ved bassengområdet, hotellets herlige basseng, Lollo & Bernie-klubben, Mini Market, fitness, treningsrom, spa, bufférestaurant og Teen Lounge, for de litt større barna.

Hotellfakta

 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
Nyt en herlig buffé til frokost
Sunwing
Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell. Bassengene er barnevennlige og leilighetene er romslige. Lollo & Bernie er tilstede og sørger for at barna koser seg mens de voksne kan trene eller gå på spa.
 • Ligger nær stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Passer for småbarnsfamilier
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne
Tenerifes beste beliggenheter sentralt i Fañabé, rett nord for Playa de las Américas, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste
leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg.
I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. À la carte-restauranten Rosa's Kitchen & Grill har en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter.
Her ligger hotellets basseng som er oppvarmet til ca. 25 grader* og ikke langt fra bassengområdet finner du også Lollo & Bernie-klubben, Mini Market, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge, der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet.
Om kvelden kan du sette deg i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.
Sunwing Fañabé Beach ligger i nærheten av Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.
*Hotellets basseng er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–30. april.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller Mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Fañabé Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Fañabé Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Fañabé Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner utenfor området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategori Small Family.
Ramper finnes på hotellområdet. Bassengene har trapp med rekkverk og rampe med rekkverk (skrånende bunn).
Sesong
Hotellet har åpent året rundt.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere allikevel har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: fanabe@sunwing.net
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Minibank på hotellet.
Bygget: 2003. Delvis renovert 2021 (leiligheter, restauranter og bar).
241 leiligheter
Etasjer: 5 Heis: Ja
Aircondition: Ja
Parkering: I hotellets garasje. Begrenset antall plasser.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Dyr på hotellet: Det er ikke tillatt med selskapshunder på hotellet. Kun førerhunder og assistansehunder aksepteres på visse områder av hotellet.
Hotellmanager
Marie Fowler (assisterende hotellmanager)
Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Med en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien.

NYHET! Gjør familien ekstra glad og overrask dem med en velkomstpakke som venter i leiligheten ved ankomst. Pakken inneholder brus, potetgull, mikropopcorn, godteri og strandtennisutstyr. Bestill den hjemmefra når du bestiller reisen din.

Her kan du se hvor leilighetene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker eller Ving solo/Liten familie lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, men først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet i løpet av oppholdet kan forekomme hvis du bestiller Sunwing Joker. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

For barn og ungdom

Underholdning

Beliggenhet og transport