• barnevennlig

Sunwing Fañabé Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell på Tenerife.

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Nyhet!Før vinteren 2021 får vårt populære familieparadis Sunwing Fañabé Beach et skikkelig ansiktsløft. Samtlige leiligheter totalrenoveres, restauranter og bassengbaren pusses opp og dessuten bo i nye, populære Lollo & Bernie-suiter – en drøm for alle barnefamilier!

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene.

I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill har en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter.

Her ligger hotellets basseng som er oppvarmet til ca. 25 grader*. Her finner du også Lollo & Bernie-klubben, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om kvelden kan du sette deg i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Sunwing Fañabé Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

*Hotellets basseng er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november –30. april.

Internett

WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller Mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing

På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til Resort Service/Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Fañabé Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Fañabé Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene, og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategori Small Family.

Ramper på hotellområdet. Bassengene har trapp med rekkverk og rampe med rekkverk (skrånende bunn).

Sesong

Hotellet har åpent året rundt.

I løpet av sommeren 2021 skal deler av hotellet renoveres. Restauranter og bassengbar vil bli pusset opp. Leilighetene blir totalrenovert (unntatt gulvene) og får dusj istedenfor badekar.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere allikevel har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: fanabe@sunwing.net

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 11.00.

Minibank i nærheten av hotellet.

Bygget: 2003. Delvis renovert 2021 (leiligheter, restauranter og bar).

241 leiligheter

Etasjer: 5 Heis: Ja

Aircondition: 1. juni–30. september kl. 16.00–19.00 og 22.00–09.00.

Parkering: I hotellets garasje. Begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Gabriel Abad

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger nær stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  2,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Med en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien.

Nyhet!I løpet av sommeren 2021 skal deler av hotellet renoveres. Hotellet skal få våre populære Lollo & Bernie-suiter og samtlige leiligheter blir totalrenovert og får dusj istedenfor badekar.

Her kan du se hvor leilighetene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Mat og drikke

Hadde det ikke vært deilig å slippe å tenke på matlaging i ferien? På Sunwing Fañabé Beach lager våre dyktige kokker mat for både store og små. Morgen, middag og kveld.

Start dagen med en frokostbuffé der ingenting mangler. Fortsett gjerne dagen med lunsj og middag på den barnevennlige restauranten Vicente's Kitchen & Grill. Skulle du få lyst til slappe av i leiligheten og bare ta en matbit på balkongen, er det mye godt du kan kjøpe med deg fra Mini Market, eller du kan bestille take away fra Vicente's Kitchen & Grill. I ferien er det lørdag hele uken. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Vicente's Kitchen & Grill

Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for lunsj og middag. Her kan du velge blant velsmakende retter fra en internasjonal meny, servert i et hyggelig og barnevennlig miljø. På menyen står også enklere retter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye annet. Foretrekker du å kose deg med middagen på din egen balkong eller terrasse, er ikke det noe problem – på Vicente's Kitchen & Grill kan du få maten som take away.

Bufférestaurant

Her spiser alle som har bestilt et av våre Inclusive-tilbud. I bufférestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Enkelte kvelder kan du også smake en av våre herlige temabufféer.

Bar

Både før og etter middag kan du ta en drink i baren. Her har de også egne forfriskninger og iskrem til barna. Fra Showbaren har du perfekt utsikt over showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Mini Market

Alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), godteri og solkrem til nybakt brød, take away og drikke finner du i Sunwings Mini Market. Fint hvis du vil kose deg hjemme en kveld, eller bare vil handle litt.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Fañabé Beach en fantastisk frokostbuffé i bufférestauranten. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon... Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet fem faste dager av sju, og står fritt til å bruke de to siste dagene til for eksempel utflukter og impulsive restaurantbesøk.

I Sunwing Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • 5 lunsjer fra buffé og 5 middager fra buffé, inkludert vann, brus, lokalt øl eller vin.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ.

Informasjon om hvilke dager Sunwing Inclusive serveres gis ved ankomst til hotellet. Du finner også mer informasjon på hotellets informasjonsside MySunwing.

Det er kun frokost som er inkludert i Sunwing Inclusive jul- og nyttårsaften, men du kan kan bestille hotellets populære festbuffé på hotellet og få en middagsopplevelse utenom det vanlige.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30–10.30, lunsjbuffé kl. 12.00–14.00 og middagsbuffé kl. 18.30–20.30 inkludert vann, brus, lokalt øl eller vin.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ.
 • Varme og kalde småretter/snacks serveres kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer og filterkaffe i baren kl. 10.30–24.00.
 • Kuleis med valgfri topping og kaker kl. 10.30–22.30.
 • Festbuffé jul- og nyttårsaften.

På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper Sunwing All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst). Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing All Inclusive.

Julbuffé

Julebuffé

Kl. 17.00–20.00 på julaften dekkes det til bufé med både tradisjonell julemat og lokale delikatesser. Drikke er inkludert.

Alle barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.
Kan forhåndsbestilles eller kjøpes på hotellet f.o.m. 19. desember.
Inkludert i All Inclusive.

Nyårsbuffé

Nyttårsbuffé

På nyttårsaften kl. 19.00–22.30 kan du avslutte det gamle året med en festbuffé. Det serveres både lokal og internasjonal mat fra buffé, med bl.a. "show cooking". Drikke er inkludert (bl.a. en champagnedrink, musserende vin og avec).

Alle barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.
Kan forhåndsbestilles eller kjøpes på hotellet f.o.m. 26. desember.
Inkludert i All Inclusive.

Basseng og strand

På Sunwing Fañabé Beach ligger bassengområdet i sentrum, omkranset av leilighetsbygningene. Her i hjertet av hotellet ligger også Lollo & Bernie-klubben, fitness-senter, Mini Market & Deli og restaurantene. Bassengområdet har både barnebasseng og et basseng for større gjester, som er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret. Babybassenget har solskjerming. Hotellet har også to deilige takterrasser med solsenger og dusjer, hvor du kan slenge deg nedpå og slappe av.

Siden bassengene ligger rett ved hverandre er det lett å holde øye med barna. Det er aldri langt å gå når tørsten melder seg eller hvis du har glemt solkremen i leiligheten. Det er heller ikke langt å gå til stranden – bare 200 meter fra hotellet ligger den fine Fañabéstranden hvor du kan ta deg en forfriskende dukkert i havet. På stranden er det solsenger og parasoller til leie.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 28 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype : Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 09.00–18.00

Barnebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 50 m²
Dybde: 55 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 09.00–18.00

Familiebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 310 m²
Dybde: 0–180 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 09.00–18.00

Strand

Fañabéstranden ligger ca. 200 m fra hotellet. Parasoller og solsenger kan leies.

*Bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader 1.11.–30.4. (bassengtemperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen).

Trening og aktiviteter

Har du lyst til å bytte ut solsengen mot en treningsøkt i ferien har du alle muligheter når du bor på Sunwing Fañabé Beach. Her kan du velge mellom mange sportsaktiviteter, alt fra utendørssjakk til gruppetreningstimer ledet av utdannede og inspirerende instruktører. I vårt store, luftige treningsrom er det plass til å utføre alle former for styrketrening, med ulike apparater eller frivekter.

I vårt Fitness-senter tilbyr vi et variert treningsprogram, og i bassenget kan du delta i ulike vannsportaktiviteter, for eksempel vanngymnastikk. Er du glad i å spille golf ligger det flere fine baner i nærheten av hotellet.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller vil du unne deg noe nytt til treningsgarderoben? På Sunwing Fañabé Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Under rådende omstendigheter er utvalget av treningstimer på hotellet for tiden noe begrenset. Munnbind ved trening innendørs er obligatorisk. Gjelder inntil videre.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en Power Walk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? På Sunwing Fañabé Beach kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører!

Treningsstudio

Her kan du trene styrke på egen hånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år, bortsett fra på Fitness Together.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Golf

I nærheten av Sunwing Fañabé Beach ligger det 4 veldig fine golfbaner. Mest kjent er Europatourbanen Golf del Sur med 27 hull. Vårt personale i Help Desk hjelper gjerne til med bestilling av starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0-7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernies ministars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing.

På Sunwing Fañabe Beach det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie-klubben. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vanntrening med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernies minidisco, ukens høydepunkt for våre små gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernies minidisco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personalet

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong; høst,- vinter,- jul,- påske- og sommerferie) tilbyr Sunwing Fañabé Beach mye morsomt å gjøre. Her får du prøve forskjellige sportsaktiviteter både til lands og til vanns. Det finnes også en spillehall, biljardbord, bordtennisbord, fotballspill, utendørssjakk og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med pizza og film.

I vår Teen Lounge kan du spille PlayStation. Er du modig nok kan du være med i Teen Talent og vise frem talentet ditt eller få hjelp av showteamet til å øve inn en sang du fremfører for publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og annen underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille bordtennis eller biljard med dine nye venner. Noen aktiviteter er mot betaling.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Fotball, biljard...

På Sunwing Fañabé Beach kan du når som helst utfordre gamle og nye kompiser på en fotballkamp. Enten velger dere den litt mindre svette varianten ved vårt populære fotballspill, eller så arrangerer dere en spontanmatch på stranden. Selvfølgelig koster det ingenting. Får du lyst til å spille pingpong, biljard eller utendørssjakk, finnes det også muligheter for det, mot en liten kostnad.

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Fañabé Beach er valgt med omtanke og har erfaring fra med å jobbe med barn og ungdom. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Nær havet (ca. 200 meter). kjøpesenter innen gangavstand. Visse leiligheter forstyrres av hotellets underholdning, barneaktivitetene i Lollo & Bernie-klubben, trafikk og nabohotellenes underholdning. Busstransporten fra flyplassen tar ca. 30 minutter.

Calle Londres 4
38660 Playa de Fañabé, Adeje - Santa Cruz de Tenerife
Telefon: +34 922 76 17 00
fanabe@sunwing.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunwing Fañabé Beach tilbyr Easy Travel. Det betyr at du kan som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen. Gjelder i vintersesongen og kun på flyavganger etter kl. 11.00 fra Tenerife.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: Oktober–april

Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen i stedet. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk begynt sin karriere hos oss.

Sett deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyt underholdningen!

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med dem på spennende eventyr.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernies minidisco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Strender, basseng og strålende sol er kanskje tilfredsstillende nok, men vil du ha det ekstra behagelig i ferien anbefaler vi et besøk i vår spaavdeling. Her kan du nyte flere typer massasje, kroppspeeling og andre deilige kroppsbehandlinger. På menyen står alt fra 25-minutters til 90-minutters behandlinger.

Aldersgrensen i våre spaavdelinger er 15 år (unntatt for spabehandlinger for barn). Les mer på hotellets informasjonsside MySunwing.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

NB! Høsten/vinteren 2021/2022 tilbys det et begrenset utvalg behandlinger.

Liten, medium eller stor spapakke

Unn deg en 25-, 50- eller 75-minutters spabehandling. Velg mellom bl.a. Hot Stone Massage, Aroma Massage og Classic Massage.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Slik bestiller du!

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen i våre spaavdelinger er 15 år (unntatt for spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 15701 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,6
Barnevennlig
4,7
Wifi
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  god servicerentbeliggenhet er ideell mtp andre fasiliteter og gå-avstander
 • 5/5
  Sunwing Fanabè Beach er et fantastisk familiehotell med masse aktiviteter for barn og noe trim for voksne. Rommet vi hadde var helt supert med balkong mot bassengområdet, og et lite kjøkken med både kjøleskap og fryseboks som var godt utstyrt med kopper og kar. Veldig hyggelig at det står en flaske vin , fruktfat og andre drikkevarer når vi ankommer rommet vårt Renholdet var supert, ja de tok til og med oppvasken med kopper og glass.Innsjekkingen forgikk på flyplassen, og innsjekking til hjemreisen forgikk på hotellet. Vi kommer tilbake hit, helt sikkert.
 • 4/5

  "Veldig fornøyd"

  Utmerket serviceminded personal. Rent, pent og flott utstyrt rom. Vi bodde på royal familie mot basseng. Pluss for sundeck vekk fra barneaktivitetene ved basseng for oss som reiser som par.Super beliggenhet. Bra utvalg på hotellets minimarked men også veldig nærme til dino supermarked.vi vil gjerne bo her igjen.
 • 4/5

  "Bra familiehotell"

  Bra hotell med god mat.litt støyete spisesal
 • 4/5
  Grei hotell,bra beliggenhet . Maten var middels bra. Fin baseng.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.