• passer for voksne

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som
vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her.
Nyhet! Nå har Sunprime Kamala Beach blitt enda bedre! Store
deler av hotellet er pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. Rommene er nymalt, har nye gulv, nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor, nytt salongbord og bedre oppbevaringsmuligheter, i tillegg til at alle badekar er byttet ut med dusj. Det er også bygget et stort, nytt treningsrom. Velkommen til et oppgradert Sunprime Kamala Beach!
Sunprime Kamala Beach består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant.
Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen).
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.
Handikapvennlighet
Det finnes ingen handikapvennlige rom eller suiter.
Sesong
Sommersesongen (1.4.–31.10) er lavsesong i Thailand. Treningsstudio og restauranter er i gang som normalt, men det er ingen gruppetreningstimer med instruktør.
I sommerhalvåret vil det tidvis være endel undervannstrømmer og bølger, badeforbud kan derfor forekomme.
På høsten kan det forekomme treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Miljø
Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.
Bryllup på Sunprime Hotels
Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Kamala Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: info@kamalabeach.com
Øvrig
Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Romservice. Innsjekk fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og utsjekk senest kl. 12.00 på hjemreisedagen. Minibank ved hotellet. Vaskeri- og og legeservice (mot betaling).
Bygget: 1999. Delvis renovert 2005 og oppusset 2020 (Beach Wing). Påbygget 2009 (Pool Wing).
3/5 etasjer. 419 rom/suiter.
Heis: I resepsjonsbygningen (bygning 7) samt delvis i bygning 1, 2, 3 og 6.
Aircondition: Ja
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost inkludert
 • Hotell på stranden
 • Nærhet til sentrum
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Kamala Beach består av flere bygninger og har fire basseng. Du kan velge å bo i suiter med utsikt mot bassengområdet, hagen eller omgivelsene. Hotellet ligger rett på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat.

Nyhet!Store deler av hotellet er pusset opp i en lys og moderne stil. Restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, samt alle rom i denne delen har fått en skikkelig ansiktsløftning. Rommene er nymalt, har nye gulv, nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor, nytt salongbord og bedre oppbevaringsmuligheter, i tillegg til at alle badekar er byttet ut med dusj. Det er også bygget et stort, nytt treningsrom.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.