• passer for voksne

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her.

Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant.

Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen). I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen handikapvennlige rom eller suiter.

Sesong

Sommersesongen (5.4.–31.10.2020) er lavsesong i Thailand. Treningsstudio og restauranter er i gang som normalt, men det er ingen treningstimer med instruktør.

I sommerhalvåret vil det tidvis være endel undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan derfor forekomme.

På høsten kan det forekomme treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Bryllup på Sunprime Hotels

Vurderer dere å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Kamala Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: kamalabeach@sunprime.net

Øvrig

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Romservice. Innsjekk fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og utsjekk senest kl. 12.00 på hjemreisedagen. Minibank ved hotellet. Vaskeri- og og legeservice (mot betaling).

Bygget: 1999. Delvis renovert 2005 og oppusset 2010 (Beach Wing). Påbygget 2009 (Pool Wing).

3/5 etasjer. 419 rom/suiter.

Hotellmanager

Johan Magnusson

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost inkludert
 • Hotell på stranden
 • Nærhet til sentrum
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Kamala Beach består av flere bygninger og har fire basseng. Du kan velge å bo i suiter med utsikt mot bassengområdet, hagen eller omgivelsene. Hotellet ligger rett på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime Kamala Beach spiser du frokost, lunsj og middag i Restaurant by the Pool, som ligger ved siden av de nye store bassengene, eller i Restaurant by the Sea ved stranden. Her kan du velge mellom thaimat og internasjonale retter. Etter middag kan du runde av med en drink i loungen som er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant by the Pool

Åpningstider:
Frokost: 06.30–10.30
Middag: 18.30–22.00

Pent antrekk.

Restauranten er åpen i høysesong, ca. 15. november–15. april.

Sunprime Restaurant by the Sea

Åpningstider:
Frokost: 06.30–10.30
Lunsj: 11.30–17.00
Middag: 18.00–22.30

Pent antrekk.

Bassengbar

Sunprime Kamala Beach har to barer der dy får kjøpt herlige drinker og annen drikke.

Åpningstider:
Poolbar by the sea: 10.00–18.00
Poolbar near Kitchen by the pool: 10.00–22.00

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her samles hotellets gjester for å slappe av med en drink sammen med gamle og nye venner. Du kan også kose deg i ditt eget selskap og lene deg tilbake i behagelige møbler med en bok, ta en kaffe eller et glass vin - eller bare nyte den avslappende stemningen og havutsikten. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien. Flere kvelder i uken tilbys flott musikkunderholdning.

Åpningstider:
Lounge: 10.00–23.00

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beach deler Sunprime Market med Sunwing Kamala Beach. Her kan du blant annet få kjøpt godteri, snacks, drikke og solkrem. Åpen hver dag kl. 07.00-22.00 i høysesong og kl. 08.00-22.00 i lavsesong.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr også på varmretter. Frokosten er inkludert i prisen på dette hotellet og den serveres på Sunprime Restaurant by the Sea.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokostbuffé hver dag og middag fem av sju dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Kamala Beach har fire herlige basseng med vakker beliggenhet i hotellets hage. To av bassengene ligger nede ved stranden, og de andre ligger bare et steinkast unna. Rundt alle bassengene er det solsenger og parasoller, og bassengbaren kan friste med avkjølende drinker. Stranden Kamala Beach er langgrunn og vakker med klart, turkisblått vann.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1470 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1344 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 320 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 128 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Like nedenfor hotellet ligger langgrunne Kamala Beach. Avhengig av hvilken romtype du velger er det 0–250 meter til stranden.

Thailandske myndigheter har fjernet mye av den kommersielle virksomheten langs strendene. Det innebærer at det finnes færre solsenger, strandkaféer og annet, enn hva som har vært tilfelle tidligere.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Kamala Beach kan du velge mellom massevis av populære treningstimer, som for eksempel Crosstraining, Core, vanngymnastikk, Power Step og Yoga. Timene er gratis og ledes av utdannede instruktører. Du kan også trene på egen hånd i våre treningsstudioer. Hotellet har to treningstudioer, ett i hovedbygningen med både maskiner og frivekter samt ett ved stranden med herlig utsikt over havet. Treningsrommet ved stranden har kun tredemøller. Fra Sunprime Kamala Beach er det dessuten kort vei til flere fine golfbaner.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter". Fitnesslokalet deles med nabohotellet Sunwing Kamala Beach.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

I nærheten av Sunprime Kamala Beach (i Bangtao og i Phuket) finnes det flere fine golfbaner. Vårt personale i resepsjonen hjelper gjerne til med å bestille tider.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Hotellet har rolig beliggenhet ved stranden, 0-250 meter. 500 m til Kamalas lokale sentrum hvor du finner noen restauranter. Strand- og naturområde med lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller. Avstand til Patong Beach er ca. 7 km. Bussturen fra flyplassen tar ca. 45 minutter.

I januar hver år arrangeres det en festival som er en stor folkefest i Kamala. Musikk og natteliv kan da oppleves som forstyrrende.

Sunprime Kamala Beach
96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
Tel: +66 (0) 76 201 800 - 05
E-post (endast på engelska):
kamalabeach@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Kamala Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Gjelder kun i vintersesongen og for avganger fra kl. 13.00 fra Thailand.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 994 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,1
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,1
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  Veldig service innstilt personell, alle var høflig og hjelpsom. Rommet var fantastisk og renholdet var utmerket! Frokosten var veldig god, godt utvalg av mat og drikke for å dekke ethvert behov. Selve hotellet er stort, det er rent og du finner alt du trenger fra treningsrom, wc, minimarked, atm i nærheten av deg til enhver tid. Hotellet ligger rett med stranden også så det er kort vei til havet. Anbefaler hotellet!
 • 4/5
  Store gode rom, god terrasse. Sengen var hard, men gode puter og dyner. Hotellet er slitt og trenger oppussing, lekker gjennom taket mange steder. Ligger flott til på stranden, men store bølger og ikke badevenlig i lavsesong. Fantastisk personale.
 • 5/5

  "Flott hotell"

  Flott hotell og omegn! Rent og pent! Behjelpelig og blide personell! Superbra Wifi!
 • 5/5

  "Supert hotell ved stranda"

  Ett veldrevet og godt utformet hotell med verdens beste beliggenhet!Sunprime- anlegget var rolig og stille, uten forstyrrende barneskrik.Bassengene var veldig koselige. Restaurantene helt topp!Rommene var fine og aircondition fungerte bra. Stort kjøleskap i rommet.Hyggelig betjening også.. Anbefales
 • 5/5

  "sunnprime"

  fantastisk hotell knall service kjempebra personell
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.