• passer for voksne

Sunprime Kamala Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her.

Sunprime Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her.

Nyhet! Nå har Sunprime Kamala Beach blitt enda bedre! Store deler av hotellet er pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. Rommene er nymalt, har nye gulv, nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor, nytt salongbord og bedre oppbevaringsmuligheter, i tillegg til at alle badekar er byttet ut med dusj. Det er også bygget et stort, nytt treningsrom. Velkommen til et oppgradert Sunprime Kamala Beach!

Sunprime Kamala Beach består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant.

Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen). I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen handikapvennlige rom eller suiter.

Sesong

Sommersesongen (1.4.–31.10) er lavsesong i Thailand. Treningsstudio og restauranter er i gang som normalt, men det er ingen treningstimer med instruktør.

I sommerhalvåret vil det tidvis være endel undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan derfor forekomme.

På høsten kan det forekomme treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Kamala Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: info@kamalabeach.com

Øvrig

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Romservice. Innsjekk fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og utsjekk senest kl. 12.00 på hjemreisedagen. Minibank ved hotellet. Vaskeri- og og legeservice (mot betaling).

Bygget: 1999. Delvis renovert 2005 og oppusset 2020 (Beach Wing). Påbygget 2009 (Pool Wing).

3/5 etasjer. 419 rom/suiter.

Heis: I resepsjonsbygningen (bygning 7) samt delvis i bygning 1, 2, 3 og 6.

Hotellmanager

Johan Magnusson

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost inkludert
 • Hotell på stranden
 • Nærhet til sentrum
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Kamala Beach består av flere bygninger og har fire basseng. Du kan velge å bo i suiter med utsikt mot bassengområdet, hagen eller omgivelsene. Hotellet ligger rett på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat.

Nyhet!Store deler av hotellet er pusset opp i en lys og moderne stil. Restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, samt alle rom i denne delen har fått en skikkelig ansiktsløftning. Rommene er nymalt, har nye gulv, nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor, nytt salongbord og bedre oppbevaringsmuligheter, i tillegg til at alle badekar er byttet ut med dusj. Det er også bygget et stort, nytt treningsrom.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime Kamala Beach spiser du frokost, lunsj og middag i Restaurant by the Pool, som ligger ved siden av de nye store bassengene, eller i Restaurant by the Sea ved stranden. Her kan du velge mellom thaimat og internasjonale retter. Etter middag kan du runde av med en drink i loungen som er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant by the Pool

Åpningstider:
Frokost: 06.30–10.30
Middag: 18.30–22.00

Pent antrekk.

Restauranten er åpen i høysesong, ca. 15. november–15. april.

Sunprime Restaurant by the Sea

Åpningstider:
Frokost: 06.30–10.30
Lunsj: 11.30–17.00
Middag: 18.00–22.30

Pent antrekk.

Bassengbar

Sunprime Kamala Beach har to barer der dy får kjøpt herlige drinker og annen drikke.

Åpningstider:
Poolbar by the sea: 10.00–18.00
Poolbar near Kitchen by the pool: 10.00–22.00

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her samles hotellets gjester for å slappe av med en drink sammen med gamle og nye venner. Du kan også kose deg i ditt eget selskap og lene deg tilbake i behagelige møbler med en bok, ta en kaffe eller et glass vin - eller bare nyte den avslappende stemningen og havutsikten. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien. Flere kvelder i uken tilbys flott musikkunderholdning.

Åpningstider:
Lounge: 10.00–23.00

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beach deler Sunprime Market med Sunwing Kamala Beach. Her kan du blant annet få kjøpt godteri, snacks, drikke og solkrem. Åpen hver dag kl. 07.00-22.00 i høysesong og kl. 08.00-22.00 i lavsesong.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr også på varmretter. Frokosten er inkludert i prisen på dette hotellet og den serveres på Sunprime Restaurant by the Sea.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokostbuffé hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Kamala Beach har fire herlige basseng med vakker beliggenhet i hotellets hage. To av bassengene ligger nede ved stranden, og de andre ligger bare et steinkast unna. Rundt alle bassengene er det solsenger og parasoller, og bassengbaren kan friste med avkjølende drinker. Stranden Kamala Beach er langgrunn og vakker med klart, turkisblått vann.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1470 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1344 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 320 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 128 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Like nedenfor hotellet ligger langgrunne Kamala Beach. Avhengig av hvilken romtype du velger er det 0–250 meter til stranden.

Thailandske myndigheter har fjernet mye av den kommersielle virksomheten langs strendene. Det innebærer at det finnes færre solsenger, strandkaféer og annet, enn hva som har vært tilfelle tidligere.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Kamala Beach kan du velge mellom massevis av populære gruppetreningstimer, som for eksempel Crosstraining, Core, vanngymnastikk og Yoga. Alle timer ledes av SATS-utdannede instruktører og er selvsagt inkludert for alle våre hotellgjester. Du kan også trene på egen hånd i treningsrommet vårt. Fra Sunprime Kamala Beach er det dessuten kort vei til flere fine golfbaner.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram. Fitnesslokalene deles med nabohotellet Sunwing Kamala Beach.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Treningsstudio

I våre treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Det er kostnadsfritt å benytte treningsrommet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

I nærheten av Sunprime Kamala Beach (i Bangtao og i Phuket) finnes det flere fine golfbaner. Vårt personale i resepsjonen hjelper gjerne til med å bestille tider.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Hotellet har rolig beliggenhet ved stranden, 0-250 meter. 500 m til Kamalas lokale sentrum hvor du finner noen restauranter. Strand- og naturområde med lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller. Avstand til Patong Beach er ca. 7 km. Bussturen fra flyplassen tar ca. 45 minutter.

I januar hver år arrangeres det en festival som er en stor folkefest i Kamala. Musikk og natteliv kan da oppleves som forstyrrende.

96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
Telefon: +66 (0) 76 201 800 - 05
info@kamalabeach.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Kamala Beach tilbyr Easy Travel, som innebærer at du kan sjekke inn i ro og mak allerede på hotellet dersom du flyr med Sunclass Airlines og har bestilt en pakkereise. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.
NB! Gjelder kun i vintersesongen og for avganger fra kl. 13.00 fra Thailand.

Reisemål: Kamala Beach, Phuket
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei, ingen flyavganger til Norge etter kl. 13.00
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: November–april

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1891 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,2
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Barnebasseng
3,8
Wifi
4,3
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  Kjempe fint hotell. Veldig bra service, hyggelige folk.Hotellrommet var veldig bra.Fin beliggenhet, og faseliteter
 • 5/5

  "Supert hotell for voksne"

  Topp service, veldig bra frokost og flott personale. Fine, lyse og trivelige rom med godt renhold. Store gode senger. Fin beliggenhet nære den flotte stranden og med fire store fine basseng på området. I tillegg var det ikke tillatt å reservere solsengene, og dette forbudet ble også strengt overholdt. På den måten var det alltid ledige solsenger (slik burde det være på alle hoteller). To gode restauranter og et minimarket med bra utvalg på hotellet.
 • 5/5

  "Beliggenheten , super."

  Det er 3 gangen vi bruker dette hotellet, håper det blir pusset opp til neste gang vi kommer tilbake.alt annet var topp.Frokosten var god men savnet ferskt brød.
 • 4/5

  "Helt perfekt for voksne"

  Vi var 2 uker pa Sunprim Kamala Beach. Hotel og hadde ein fantastisk ferie med 3 bassenger og sjoen og velge mellom helt heeling. Mat og drikke var god pa hotellet men vi spiste lokalt og veldig god matNoen fine utflukter men turen til Phang nag var toppen med med Lang hale BoyerMvh Aslaug og Henrik
 • 5/5

  "Premium hotel."

  Alt er veldig bra pa hotellet.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.