Se hotell (15)

Reiser til Puerto Rico

Puerto Rico
Bestill en reise til Puerto Rico, et av Karibias mest mangfoldige reisemål – og hvorfor ikke kombinere reisen med et cruise?
Puerto Rico er en del av USA, med spanske røtter og utmerkede forbindelser til resten av Karibia – særlig med tanke på cruiseskipene som går herfra. På en reise til Puerto Rico kan du oppleve atmosfæren i den gamle kolonibyen San Juan, slappe av i solen på Piñones-stranden eller kanskje besøke et av de mange salsastedene. Eller var du egentlig på utkikk etter Puerto Rico på Gran Canaria?

San Juan – Puerto Ricos hovedstad

San Juan er en av de eldste kolonibyene på den vestlige halvkule, noe du ser godt på en spasertur i gamlebyen San Juan Antiguo. Langs de brosteinsbelagte smågatene kan du se en rekke eksempler på koloniarkitekturen, som pastellfargede hus og smijernsbalkonger. Her og der ligger det også små torg hvor det ikke er uvanlig å se lokalbefolkningen spille domino. Lengst ut mot havet ligger El Morro, Karibias største fort, og vokter innløpet til havnen. Det er også her, i de eldre delene av byen, at du finner den beste shoppingen på reisen til Puerto Rico, med både internasjonale merker og lokalt håndverk – alt til lave priser. Om du synes byen virker litt søvnig er det bare å vente til solen går ned. Da åpner restauranter og barer, salsarytmer høres overalt og forlokkende dufter sprer seg og frister sultne middagsgjester. Om du ikke vet hvor du skal gå, er det alltid en god ide å starte ved Calle Fortaleza, og deretter la nesen (eller ørene) lede an mot en fantastisk kveld i San Juan.

Cruise fra Puerto Rico

San Juan er hjemhavn til flere av de største cruiserederiene i verden, og noen av de beste cruisene i Karibia starter her. Reiser du på cruise med Ving er alltid en natt i Puerto Rico inkludert før du kan reise videre på et spennende cruise til noen av de mest attraktive øyene i Karibia, som St. Lucia, Martinique eller Aruba. Vil du være flere dager i Puerto Rico før eller etter cruiset, kan du bare ringe 088 88, så ordner vi det.

Oppdag Puerto Rico

Rett utenfor kysten ligger vakre små øyer med fantastiske strender. Culebra, med den paradisiske Flamenco-stranden, er for eksempel perfekt for en dagstur. Hvis du foretrekker å holde deg i nærområdet kan du gå turer i regnskogen El Yunque og bade i fossefallene. På en reise til Puerto Rico bør du heller ikke gå glipp av en ettermiddag innenfor El Morros murer, fortet som ble påbegynt på 1500-tallet og som har stått imot både amerikanere, briter og nederlendere. I dag kan alle beundre utsikten fra murene, eller kanskje fly drage på den gamle eksersisplassen.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Puerto Rico

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Finn reise til Puerto Rico
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.