Se hotell (126)

Reiser til Florida

En reise til Florida kan spenne over alt fra Disney World i Orlando og shopping i Miami Beach til strender i Key West. Du kan velge noe av det, eller alt på én gang. Med Ving kan du skreddersy oppholdet i Florida, og reise akkurat når det passer deg.
Florida er kanskje mest kjent for sine strender og golfbaner, men har så mye mer å by på: Shopping i enorme kjøpesentre og små boutiques, Disney World i Orlando, naturopplevelser i Everglades og heftig uteliv i det vakre Art Deco-området i Miami Beach. Mennesker fra hele verden lokkes til Florida for å oppleve dette og mye mer.

Vings Florida

Ving tilbyr flere reisemål i Florida, slik at alle kan finne noe som passer. På Atlanterhavskysten i øst kan du velge mellom Miami Beach og Fort Lauderdale. På vestkysten, mot Mexicogolfen, kan du velge strendene i Clearwater Beach, og rolige Fort Myers Beach. Lengst sør ligger Key West, et favorittsted for både kunstnere og forfattere.
For å få mest mulig ut av ferien i Florida anbefaler vi leiebil. Når du bestiller en reise med Ving kan du bestille en leiebil samtidig, enten for hele oppholdet, eller deler av det.

Familieferie i Florida

Ving tilbyr et antall familievennlige Family Comfort-hotell for dere som reiser med barn til Florida. Family Comfort-hotellene har familievennlige rom og blant annet fine bassengområder med barnebasseng. Hotellene ligger i Orlando, i nærheten av Disney World og Epcot Center.

Skreddersy reisen til Florida

Når du bestiller en reise til Florida med Ving kan du for eksempel begynne med noen dager i Disney World i Orlando før du henter din forhåndsbestilte leiebil og kjører tvers over delstaten til strendene ved Clearwater Beach eller Sanibel Island. Du kan selvsagt også starte med noen dager i Miami Beach før du fortsetter med en uke i Key West. Ving tilbyr altså en rekke kombinasjonsmuligheter i Florida, enten du vil oppleve by og strand, fornøyelser og strand eller en annen kombinasjon som passer deg og ditt reisefølge.
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
24°14°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
25°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mars
27°16°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
28°19°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
30°21°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juli
32°24°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • august
32°24°
8
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • september
31°24°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
6
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°18°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • desember
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
I Florida er det tropisk klima. Vings reisemål Clearwater Beach, Fort Lauderdale, Fort Myers Beach, Key West, Miami Beach, Port St. Lucie, Orlando og Sanibel/Captiva Island har samme klima, med en tørr periode fra november til april og en vår periode mellom mai og oktober. I havet er det varmt året rundt, ca. 20–24 grader i vintermånedene og opptil 30 grader om sommeren.

Juni, juli, august og september

I sommermånedene er det desidert varmest, med temperaturer rundt 28–33 grader i luften og litt lavere vanntemperatur. I disse månedene er det også mest regn og størst risiko for orkaner og sterk vind.

Oktober, november, desember, januar, februar, mars, april og mai

Dette er den tørre perioden i Florida, og i disse månedene er det også mest populært å besøke reisemålet. Gjennomsnittstemperaturen er ca. 23–25 grader i luften og rundt 20 i vannet.

Reiser til Florida

Miami Beach
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Strender
Miami er en av verdens mest populære strandbyer, med flere spektakulære hotell. Her finner du det meste, fra den fantastiske stranden South Beach til det ikoniske art deco-nabolaget.
Fort Lauderdale
Langs kanalene i Fort Lauderdale, "Floridas Venezia", ligger de eksklusive villaene på rekke og rad. Her kan du nyte luksus, flotte strender og førsteklasses shopping.
Orlando
 • Shopping
Orlando er mye mer enn bare Walt Disney World Resort. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, utmerkede restauranter og et stort antall severdigheter.
Key West
 • Sport & aktiviteter
Reis med Ving til Key West – den fargerike og bohemske lille byen som stadig tiltrekker seg nye gjester. Et godt tips er å bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen.
Clearwater Beach
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Attraksjoner
Clearwater Beach passer for deg som vil ha det beste av det meste. Her venter strender i særklasse og et stort utvalg av fornøyelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Myers Beach
Til Fort Meyers reiser du dersom du er på utkikk etter en ferie med fokus på avslapning og vakre strender. Med Ving kan du bo på et av Floridas beste familiehotell.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt reisemål med barnevennlige hotell, herlige strender og en stemning som minner om Karibia. Leiebil anbefales!

Finn reise til Florida
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.