Se hotell (107)

Reiser til Florida

Florida kan friste med Disney World i Orlando, shopping i Miami Beach og strender i Key West. Med Ving kan du reise fleksibelt, når det passer deg.
Florida er kanskje mest kjent for sine strender og golfbaner, men har så mye mer å by på: Shopping i enorme kjøpesentre og små boutiques, Disney World i Orlando, naturopplevelser i Everglades og heftig uteliv i det vakre Art Deco-området i Miami Beach. Mennesker fra hele verden lokkes til Florida for å oppleve dette og mye mer.

Vings Florida

Ving tilbyr flere reisemål i Florida, slik at alle kan finne noe som passer. På Atlanterhavskysten i øst kan du velge mellom Miami Beach og Fort Lauderdale. På vestkysten, mot Mexicogolfen, kan du velge strendene i Clearwater Beach, og rolige Fort Myers Beach. Lengst sør ligger Key West, et favorittsted for både kunstnere og forfattere.
For å få mest mulig ut av ferien i Florida anbefaler vi leiebil. Når du bestiller en reise med Ving kan du bestille en leiebil samtidig, enten for hele oppholdet, eller deler av det.

Familieferie i Florida

Ving tilbyr et antall familievennlige Family Selection-hotell for dere som reiser med barn til Florida. Family Selection-hotellene har familievennlige rom og blant annet fine bassengområder med barnebasseng. Hotellene ligger i Orlando, i nærheten av Disney World og Epcot Center.

Skreddersy reisen til Florida

Når du bestiller en reise til Florida med Ving kan du for eksempel begynne med noen dager i Disney World i Orlando før du henter din forhåndsbestilte leiebil og kjører tvers over delstaten til strendene ved Clearwater Beach eller Sanibel Island. Du kan selvsagt også starte med noen dager i Miami Beach før du fortsetter med en uke i Key West. Ving tilbyr altså en rekke kombinasjonsmuligheter i Florida, enten du vil oppleve by og strand, fornøyelser og strand eller en annen kombinasjon som passer deg og ditt reisefølge.
Finn ditt hotell
Finn reise til Florida

Reiser til Florida

Miami Beach
  • Restauranter og barer
  • Shopping
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Miami er en av verdens mest populære strandbyer, med flere spektakulære hotell. Her finner du det meste, fra den fantastiske stranden South Beach til det ikoniske art deco-nabolaget.
Fort Lauderdale
  • Uteliv
Langs kanalene i Fort Lauderdale, "Floridas Venezia", ligger de eksklusive villaene på rekke og rad. Her kan du nyte luksus, flotte strender og førsteklasses shopping.
Orlando
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
Orlando er mye mer enn bare Walt Disney World Resort. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, utmerkede restauranter og et stort antall severdigheter.
Key West
Reis med Ving til Key West – den fargerike og bohemske lille byen som stadig tiltrekker seg nye gjester. Et godt tips er å bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen.
Clearwater Beach
Clearwater Beach passer for deg som vil ha det beste av det meste. Her venter strender i særklasse og et stort utvalg av fornøyelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Myers Beach
Til Fort Meyers reiser du dersom du er på utkikk etter en ferie med fokus på avslapning og vakre strender. Med Ving kan du bo på et av Floridas beste familiehotell.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt reisemål med barnevennlige hotell, herlige strender og en stemning som minner om Karibia. Leiebil anbefales!

Inspirasjon og reisetips

Miami beach

Kombiner cruise i Karibia med Florida Keys og Miami Beach

Når man drar på cruise fra Fort Lauderdale eller Miami, passer det perfekt å kombinere karibiacruiset med et par dager på the Keys (øystrekningen ut mot Key West), eller Miami Beach. Vår reiseekspert Jessica guider deg til gode dager her!