Se hotell (138)

Reiser til Frankrike

Frankrike frister med reiser til alt fra en storbyreise til Paris og Disneyland® Paris. til strandliv på Rivieraen, Formel 1 i Monaco og skikjøring i de franske Alper.
Reiser du med Ving til Frankrike kan du velge blant noe av det beste landet har å by på. Reiser du med barn er det kanskje Disneyland® Paris som trekker, et sted som enkelt kan kombineres med en helgetur til Paris. Du kan også velge mellom flere reisemål langs Den franske riviera.

Helgetur til Frankrike

Frankrike er et perfekt land å dra på helgetur til, både takket være den relativt korte flyreisen og det store utvalget. Besøk landets vakre hovedstad for en romantisk helg, eller kombiner by og strand i Nice. Frankrike har mye å tilby, og hvis barna får velge stemmer de sannsynligvis på Disneyland® Paris.

Soling og badeliv i Frankrike

Langs Den franske riviera råder middelhavsklimaet med deilig temperatur i sommerhalvåret – perfekt for en badeferie med valgfri lengde. I tillegg til herlige sandstrender og et trendy uteliv er det en mengde kulturbegivenheter og museer å få med seg.

Det franske kjøkken

Fransk mat er verdensberømt, og etter en reise til Frankrike er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Visste du at fransk gastronomi står på UNESCOs verdensarvliste? Hva med klassiske spesialiteter som Coq au vin, løksuppe, snegler og gode franske oster? Du kan heller ikke besøke Frankrike uten å prøve noen av de mange gode vinene. Frankrike er en av verdens største vinprodusenter, og i regionen Champagne fremstilles den boblende drikken med samme navn.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Frankrike?
På Den franske riviera er det middelhavsklima, med tørre og varme somre og milde vintre. Paris har et jevnere klima året rundt og minner til en viss grad om det nordiske, men varmere. Høysesongen starter i mai og avsluttes i oktober, da det begynner å bli kjøligere. I Paris er gjennomsnittstemperaturen 20-25 grader i høysesong, med relativt svale kvelder. Det er ikke uvanlig med regn, selv om klimaet er på sitt tørreste i sommermånedene. På Den franske riviera er det litt varmere og tørrere i høysesong, med en gjennomsnittstemperatur på 20-27 grader. Kveldene er lune og regn forekommer sjelden.

Den franske rivieraen

Høysesongen er fra mai til oktober. Da ligger dagstemperaturen på 20-27 grader, og kveldene er milde. Det er varmest i juli og august, og da er det også minst nedbør. Juni og september er behagelig varme med ca. 25 grader i luften, og 20 i vannet. Desember, januar og februar er de kaldeste månedene, men temperaturen er sjeldent lavere enn 13 grader på dagtid. i mars smugstarter våren, og temperaturen stiger til ca. 17 grader i april. Det er varmt langt utover høsten, og i november er dagstemperaturen fortsatt ca. 17 grader.

Paris

Høysesongen går fra vår til høst, og i perioden mai–september er gjennomsnittstemperaturen 20-25 grader (med kjøligere kvelder). Sommeren er den tørreste måneden, men det er vanligere at det regner i Paris enn f.eks. på Den franske rivieraen. I perioden desember–januar synker temperaturen til ca. 7 grader, og den synker ytterligere om nettene (ned mot 0). I april starter våren for alvor, med ca. 16 grader, og det er samme temperatur når høsten setter inn i oktober.
Pass og visum
For innreise til Frankrike må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett.
Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Frankrike.
For mer informasjon ta kontakt med Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Frankrike.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Frankrike

En reise til Den franske riviera passer for deg som ønsker et førsteklasses strandliv, en stor dose kultur, et smakfullt uteliv og luksusshopping. Ving tilbyr dessuten Formel 1-reiser til Monaco.
Nice
  • Shopping
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
Hos Ving kan du bestille både familievennlige hotell og leiebil i Nice. Det gode ferieliv for både store og små.
Cannes
Cannes er ikke bare filmfestival og luksuriøs shopping. Ving har også et familievennlig leilighetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins er et klassisk badereisemål med moderne uteliv.
Paris
Paris
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Du rekker å oppleve mye av populære Paris på en helg. Her venter verdenskjente severdigheter, et like kjent kjøkken og shopping i verdensklasse.
Disneyland® Paris
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Underholdning
Disneyland® Paris. Ving har reisene, hotellene og prisene.

Finn reise til Frankrike
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.