Se hotell (150)

Reiser til Frankrike

En reise til Frankrike kan være en helg i Paris eller Disneyland, strandliv på Rivieraen, Formel 1 i Monaco eller skikjøring i Alpene.
Reiser du med Ving til Frankrike kan du velge blant noe av det beste landet har å by på. Reiser du med barn er det kanskje Disneyland® Paris som trekker, et sted som enkelt kan kombineres med en helgetur til Paris. Du kan også velge mellom flere reisemål langs Den franske riviera.

Helgetur til Frankrike

Frankrike er et perfekt land å dra på helgetur til, både takket være den relativt korte flyreisen og det store utvalget. Besøk landets vakre hovedstad for en romantisk helg, eller kombiner by og strand i Nice. Frankrike har mye å tilby, og hvis barna får velge stemmer de sannsynligvis på Disneyland® Paris.

Soling og badeliv i Frankrike

Langs Den franske riviera råder middelhavsklimaet med deilig temperatur i sommerhalvåret – perfekt for en badeferie med valgfri lengde. I tillegg til herlige sandstrender og et trendy uteliv er det en mengde kulturbegivenheter og museer å få med seg.

Det franske kjøkken

Fransk mat er verdensberømt, og etter en reise til Frankrike er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Visste du at fransk gastronomi står på UNESCOs verdensarvliste? Hva med klassiske spesialiteter som Coq au vin, løksuppe, snegler og gode franske oster? Du kan heller ikke besøke Frankrike uten å prøve noen av de mange gode vinene. Frankrike er en av verdens største vinprodusenter, og i regionen Champagne fremstilles den boblende drikken med samme navn.
Finn ditt hotell
Finn reise til Frankrike

Reiser til Frankrike

En reise til Den franske riviera passer for deg som ønsker et førsteklasses strandliv, en stor dose kultur, et smakfullt uteliv og luksusshopping. Ving tilbyr dessuten Formel 1-reiser til Monaco.
Nice
  • Shopping
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
Hos Ving kan du bestille både familievennlige hotell og leiebil i Nice. Et feriested velegnet for både store og små.
Cannes
Cannes er mer enn filmfestival og luksuriøs shopping. Ving har også et familievennlig leilighetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins er en klassisk badeby med moderne uteliv.
Paris
Paris
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Du rekker å oppleve mye av populære Paris på en helg. Her venter verdenskjente severdigheter, et like kjent kjøkken og shopping i verdensklasse.
Disneyland® Paris
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Underholdning
Disneyland® Paris. Ving har reisene, hotellene og prisene.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.