Reiser du med barn?

Herlige ferier og familieopplevelser.

Vi har lang erfaring med å skreddersy ferier som passer like godt for barn som voksne. Vi vet for eksempel hvor viktig det er med et barnevennlig hotell, og at hva som passer for den enkelte familie kan variere.

Uansett om du planlegger er langferie eller helgetur med barna, så er trikset for å få en vellykket tur å planlegge godt. På denne siden finner du informasjon om hvordan det er å reise med barn i alle aldre, hvordan du finner barnevennlige hotell og andre nyttige tips.

Liten huskeliste for reiser med barn

Forberedelser

Før avreise er det viktig å forsikre seg om at alt er som det skal med pass, visum, vaksinasjoner, forsikring etc. Dessuten er det lurt å undersøke hva som finnes på hotellet og om bord flyet, om barnemat må tas med og hvordan det fungerer å reise med barnevogn og bilstol. Det kan være lurt å ha med grøtpulver/barnemat i tilfelle maten på reisemålet ikke faller i smak. Husk solbeskyttelse! Avhengig av reisemål kan du også få behov for myggnett og myggmiddel.

På flyet

Om bord på flyet er det smart å ha et bredt underholdningstilbud i håndbagasjen. Film, tegnesaker, blader, spill, bøker, kortstokk, lego og oppgavehefter er ting barn over babystadiet får mye glede av underveis. Det kan også lønne seg å ha med klesskift og noe å spise, uavhengig av alder. Reiser du med små barn er en velutstyrt stelleveske kjekt å ha med.

På reisemålet

Flere av våre egne Sunwing-hotell har Happy Baby-leiligheter som er tilpasset deg som reiser med spedbarn. De er utstyrt med blant annet barnestol, sprinkelseng, trillevogn, badebalje, bleiebøtte, vippestol og stellebord. Les mer om å reise med baby for å få vite mer om babytilpassede leiligheter og Sunwing Family Resorts.

Her finner du flere tips til reisen med barn.

Barnevennlige reisemål

Familietilpassede hotell og herlige strender

Rimelige reiser med barn

Rimelige restplasser med barn

Restplasser med barn

Kan du reise på kort varsel? Blant restplassene våre kan dere finne en billig og barnevennlig reise, både med og uten All Inclusive.

Lavpriskalender

Lavpriskalender

Vet du hvilket reisemål du vil dra til, og vil reise så billig som mulig? Den laveste prisen finner du i lavpriskalenderen vår.

Rimelige flyreiser

Rimelige flyreiser med barn

Har dere allerede bestilt hotell og leter etter rimelige flybilletter? Ta en titt på våre billige flyreiser, da vel!

Ving tilbyr også

Sunwing Family Resorts

Familiehotell i særklasse

Vings egne Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club tilbyr det aller meste som barnefamilier kan ønske seg i ferien. Takket være barnevennlige basseng, nærhet til stranden, mat for både store og små, Lollo & Bernie og mye annet er Vings familiehotell det perfekte valg for deg som reiser med barn.

Forsikringer

Forsikringer

I samarbeid med Gouda tilbyr vi reiseforsikringer som gjør at du kan reise trygt og slippe å bekymre deg for at hjemforsikringen ikke er dekkende om uhellet skulle være ute. Dessuten tilbyr vi 50 % rabatt på barneforsikring om en voksen bestiller samme forsikring.