Reiser du med barn?

Ving gitt utallige familier herlige ferieopplevelser

Vi har lang erfaring med å skreddersy ferier som passer like godt for barn som voksne. Vi vet for eksempel hvor viktig det er med et barnevennlig hotell, og at hva som passer for den enkelte familie kan variere.

Uansett om du planlegger er langferie eller helgetur med barna, så er trikset for å få en vellykket tur å planlegge godt. På denne siden finner du informasjon om hvordan det er å reise med barn i alle aldre, hvordan du finner barnevennlige hotell og andre nyttige tips.

Liten huskeliste for reiser med barn

Forberedelser

Før avreise er det viktig å forsikre seg om at alt er som det skal med pass, visum, vaksinasjoner, forsikring etc. Dessuten er det lurt å undersøke hva som finnes på hotellet og om bord flyet, om barnemat må tas med og hvordan det fungerer å reise med barnevogn. Det kan være lurt å ha med grøtpulver/barnemat i tilfelle maten på reisemålet ikke faller i smak. Husk solbeskyttelse! Avhengig av reisemål kan du også få behov for myggnett og myggmiddel.

På flyet

Om bord på flyet er det smart å ha et bredt underholdningstilbud i håndbagasjen. Film, tegnesaker, blader, spill, bøker, kortstokk, lego og oppgavehefter er ting barn over babystadiet får mye glede av underveis. Det kan også lønne seg å ha med klesskift og noe å spise, uavhengig av alder. Reiser du med små barn er en velutstyrt stelleveske kjekt å ha med.

På reisemålet

Flere av våre egne Sunwing-hotell har Happy Baby-leiligheter som er tilpasset deg som reiser med spedbarn. De er utstyrt med blant annet barnestol, sprinkelseng, trillevogn, badebalje, bleiebøtte, vippestol og stellebord. Les mer om å reise med baby for å få vite mer om babytilpassede leiligheter og Sunwing Family Resorts.

Her finner du flere tips til reisen med barn.

Barnevennlige reisemål

Familietilpassede hotell og herlige strender

Rimelige reiser med barn

Ving tilbyr også

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?