Bystranden i Nice
Nice, Den franske riviera
Reis fra 3 695,–

Storbyer med strand

Hvorfor velge mellom storbyferie og strandferie når du kan få begge deler? Velg en by med strand og kombinér storbypuls, shopping og underholdning med late dager og sand mellom tærne.

Populære storbyer med strand

Alicante

Alicante

I Alicante får du alt du forventer av en spansk storby, i tillegg til en rekke fantastiske strender. Stranden Playa del Postiguet ligger midt i sentrum, og rett utenfor byen ligger Playa de San Juan – som anses som en av Spanias beste strender.

Barcelona

Barcelona fra 3 695,–

I en av Europas hippeste byer, Barcelona, venter kultur, shopping og fotball i verdensklasse. I tillegg kan den spanske storbyen skilte med en flott strand, La Barceloneta, midt i byen. Sleng handleposene under solsengen og slapp av.

Cannes

Cannes

Den franske rivieraen er perfekt for deg som elsker sol, sofistikert strandliv og en livlig bykjerne. Cannes er en favoritt, også blant mange kjendiser. Ikke så rart, med de herlige, lange og brede sandstrendene og kombinasjonen av luksus, glamour og småbysjarm.

Los Angeles

Los Angeles fra 9 195,–

"The City of Dreams" oppfyller drømmen om solfylte strender så vel som storbypuls. Her kan du se det ikoniske Hollywood-skiltet, oppleve filmens verden bak kulissene – og rusle langs den kjente strandpromenaden blant joggere, rollerbladers og kanskje en og annen kjendis.

Malaga

Malaga fra 9 495,–

Mange glemmer Malaga på veien til de kjente badebyene i området – ikke gå i den samme fellen! I handlegaten Calle Larios ligger trendy butikker på rekke og rad, og i de trange smågatene rundt finner du flust av koselige tapasbarer. I enden av havnepromenaden ligger den fine La Malagueta-stranden.

Nice

Nice fra 3 495,–

På formiddagen kan du rusle langs den kjente strandpromenaden Promenade des Anglais, begrave tærne i sand og ta en dukkert i det asurblå havet. Senere kan du nyte en bedre middag på en av mange restaurantene. Kanskje á la Provençale? Hvitløk, ferske urter og en god klunk olivenolje, til smaksløkenes begeistring.

Palma

Palma

Mallorcas hovedstad Palma er en storby i lite format, full av kulturopplevelser, hyggelige tapasrestauranter og gode shoppingmuligheter. Og bare et lite stykke unna den fantastiske gotiske katedralen La Seu kan du bade i Middelhavets klare vann og nyte solen i den populære Palmabukten.

Sopot

Sopot

Sopot regnes som hjertet av den polske rivieraen, og er et klassisk kursted som har utviklet seg til et moderne badeby. De fleste hotellene her ligger enten på, eller ved, den brede sandstranden. Og bare 30 minutter unna venter bypuls i nabobyene Gdansk og Gdynia.

Thessaloniki

Thessaloniki fra 5 195,–

Thessaloniki er Hellas' nest største by, og byr på både rikt kulturliv, pulserende uteliv, verdensarvlistede severdigheter og skikkelig gode restauranter. Og stranden? Badeparadiset Halkidiki ligger bare en drøy time unna!