Bystranden i Nice
Inspirasjon

Storbyer med strand

Storbystemning og strandliv

Hvorfor velge mellom storbyferie og strandferie når du kan få begge deler? Velg en by med strand og kombinér storbypuls, shopping og underholdning med late dager og sand mellom tærne.

Alicante

I Alicante finner du alt du kan forvente deg av en spansk storby, krydret med mange fantastiske strender. Stranden Playa del Postiguet ligger midt i sentrum, og rett utenfor byen ligger Playa de San Juan – som anses som en av Spanias beste strender.

Barcelona

I en av Europas hippeste byer, Barcelona, venter kultur, shopping og fotball i verdensklasse. I tillegg kan den spanske storbyen skilte med en flott strand, La Barceloneta, midt i byen. Sleng handleposene under solsengen og slapp av.

Cannes

Den franske rivieraen er perfekt for deg som elsker sol, sofistikert strandliv og en livlig bykjerne. Cannes er en favoritt, også blant mange kjendiser. Ikke så rart, med de herlige, lange og brede sandstrendene og kombinasjonen av luksus, glamour og småbysjarm.

Downtown Dubai

Downtown Dubai

Neste by på listen er en eksotisk storby. Downtown Dubai er ekstravagant, overdådig og enorm. Her finnes verdens største shoppingsenter og verdens høyeste bygning – og bare ti minutter unna den intense storbyen ligger kritthvite strender og turkisblå bølger. Perfekt kombinasjon!

Dubrovnik

Kroatias mest kjente by byr på karakteristisk middelalderstemning, krystallklart hav, små smug og hyggelige torg med koselige spisesteder. I gamlebyen kan du klatre ut på klippene utenfor bymuren og hoppe rett i havet, og like i nærheten ligger fine og mer barnevennlige strender.

Las Palmas

Las Palmas på Gran Canaria er et perfekt valg hvis du ønsker å kombinere storbyliv og strandliv. På den berømte, flere kilometer lange Las Canteras-stranden er det høysesong året rundt, og i Las Palmas sentrum er shoppingutvalget er stort og prisene lave.

Malaga

Mange glemmer Malaga på veien til de kjente badebyene i området, men det burde de ikke. I handlegaten Calle Larios ligger trendy butikker på rekke og rad, og i de trange smågatene rundt finner du flust av koselige tapasbarer. I enden av havnepromenaden ligger La Malagueta-stranden.

Nice

På formiddagen kan du rusle langs den kjente strandpromenaden Promenade des Anglais, begrave tærne i sand og ta en dukkert i asurblå havet. Senere venter de mange restaurantene i byen med retter á la Provençale – hvitløk, ferske urter og en god klunk olivenolje til smaksløkenes begeistring.

New York

Storbyen over alle storbyer kan selvfølgelig også friste med strandliv. Helt sør i Brooklyn ligger Coney Island med en fire kilometer lang sandstrand og en strandpromenade full av festligheter, bl.a. fornøyelsesparken Deno’s Wonder Wheel Amusement Park og New York Aquarium.

Palma

Mallorcas hovedstad Palma er en storby i lite format, full av kulturopplevelser, hyggelige tapasrestauranter og gode shoppingmuligheter. Og bare et lite stykke unna den fantastiske gotiske katedralen La Seu kan du bade i Middelhavets klare vann og nyte solen i den populære Palmabukten.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.