Siden har visst tatt ferie

Vi skjønner godt at du vil reise...

Akkurat nå har vi imidlertid ingen reiser til Egypt på grunn av lav etterspørsel, men vi håper vi snart kan tilby reiser dit igjen. Er det varmen du lengter etter, så kan du kanskje ta en titt på Kanariøyene? Både Gran Canaria og Tenerife byr på fine ferieopplevelser, god mat og avslapning. Ellers finner du masse herlig reiseinspirasjon her.

Pssst... Så snart vi har reiser til Egypt igjen, vil du se det på denne siden. Du kan også holde deg oppdatert ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.