Cuba
Varadero

Cuba

Cuba

Med Ving kan du reise til Cuba med rutefly året rundt. Du kan oppleve både hovedstaden Havanna og badestedet Varadero, der vi tilbyr nøye utvalgte og gode hotell med All Inclusive. Skal du reise med familien? Ta en titt på Sol Palmeras på stranden i Varadero. Her er det god plass og mye å finne på for både store og små.

Les mer om å reise til Cuba Skjul tekst

Kombiner Havanna og Varadero
Du kan kombinere flere reisemål på Cuba. Start for eksempel ferien med noen dager i Havanna, og fortsett med sol og bad i Varadero. Du kan også dele opp reisen med én uke i byen og én uke på stranden. Uansett hvordan du velger å gjøre det bør du ikke gå glipp av Havanna, med sin særpregede atmosfære og myldrende gateliv.

Reis året rundt
Når du reiser til Cuba med Ving reiser du med rutefly. Det betyr at du slev bestemmer avreisedag og hvor lenge du skal være borte.

Når er det best vær på Cuba?
På Cuba er det tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 25-26 grader i luften om vinteren. Kveldene og nettene kan imidlertid være betydelig svalere. I vannet blir det sjelden under 25 grader. Regn og torden kan forekomme, men det er uvanlig. Om sommeren, i perioden mai–oktober, er det fuktigere og da er nedbør og torden mer vanlig. Temperaturen stiger til ca. 30 grader, og havet blir også noen grader varmere. Størst risiko for orkan er det i august, september og oktober.

  • Valuta: Cubanske Pesos (CUP) som bare brukes av cubanere. Turistvalutaen er CUC = pesos convertibles.
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  2
  • Antall hotell:  33

Har du spørsmål om Cuba?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her