Cuba
Varadero

Cuba

Cuba

Med Ving flyr du med vårt direktefly til Cuba om vinteren, uten mellomlanding. Du kan oppleve både hovedstaden Havanna og badebyen Varadero, der vi har valgt ut bra hotell med All Inclusive. Dessuten kan du bo i Santa Maria del Mar, som ligger ved havet bare en halvtime med taxi fra Havanna. Skal du reise med familien? Ta en titt på vårt Family Garden-hotell Sol Palmeras på stranden i Varadero. Her er det god plass og mye å finne på for både store og små.

Les mer om å reise til Cuba Skjul tekst

Kombiner Havanna og Varadero
Med Ving kan du kombinere reisemålene våre på Cuba. Du kan for eksempel starte med noen dager i Havanna og fortsette med sol og bad i Varadero. Du kan også dele opp reisen med én uke i byen og én uke på stranden. Uansett hvordan du velger å gjøre det bør du ikke gå glipp av Havanna, med sin særpregede atmosfære og myldrende gateliv.

Nyhet! Cruise fra Cuba
Nå kan du få det beste fra to verdener – en uke på cruise og en uke på stranden i Varadero eller Santa Maria del Mar. Cruiset starter med en eller to dager ved kaia i Havanna, slik at du har tid til å bli kjent med byen før du seiler ut i Det karibiske hav. Ving tilbyr tre forskjellige ruter, med stopp i blant annet Mexico, Belize og Isla de Juventad.

Oppdag Cuba
Vil du se mer av Cuba – både natur, historie og nåtid? Da bør du bestille plass på vår ukelange rundreise som tar deg med på en spennende reise i både tid og rom. Med på reisen er selvsagt en av Vings kunnskapsrike reiseledere, som tar seg av alt det praktiske og forteller mer om dette spennende og varierte landet.

Reis året rundt
Ving tilbyr reiser til Cuba året rundt. Om vinteren flyr du behagelig og direkte med Thomas Cook Airlines. Resten av året kan du bestille en reise med rutefly og selv bestemme avreisedag og hvor lenge du skal være borte.

Når er det best vær på Cuba?
På Cuba er det tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 25-26 grader i luften om vinteren. Kveldene og nettene kan imidlertid være betydelig svalere. I vannet blir det sjelden under 25 grader. Regn og torden kan forekomme, men det er uvanlig. Om sommeren, mai-oktober, er det fuktigere og da er nedbør og torden mer vanlig. Temperaturen stiger til ca. 30 grader, og havet blir også noen grader varmere. Størst risiko for orkan er det i august, september og oktober.

  • Valuta: Cubanske Pesos (CUP) som bare brukes av cubanere. Turistvalutaen er CUC = pesos convertibles.
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  3
  • Antall hotell:  39

Har du spørsmål om Cuba?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her