Se hotell (37)

Reiser til Cuba

Når du reiser til Cuba med Ving kan du kombinere den fargerike og spennende hovedstaden Havanna med de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til et reisemål som ikke ligner noe annet!
Når du bestiller en reise til Cuba med Ving kan du velge mellom hotell i hovedstaden Havanna og på halvøya som utgjør ferieparadiset Varadero. Det beste er å kombinere de to stedene, da får du mest mulig ut av ferien. Hva med noen innholdsrike dager i Havanna først, og deretter rolige dager på stranden i Varadero? Du kan også være en hel uke i Havanna før du reiser videre til Varadero. Uansett hvordan du velger å gjøre det bør du ikke gå glipp av Havanna med sitt helt spesielle bybilde og særegne atmosfære.

Aktiviteter på Cuba

Det er flere aktiviteter å velge mellom når du er på Cuba. Hvis du mot formodning skulle bli rastløs på de fine strendene i Varadero finnes det også en golfbane hvor du kan få ut litt energi, og det er mulig å melde seg på kurs i kitesurfing og dykking. Du kan hoppe i fallskjerm, prøve deg på dyphavsfiske – eller bare slappe av med en spabehandling eller to. Flere av hotellene har nemlig egne spaavdelinger. I Havanna er det selvfølgelig flust med severdigheter, som regjeringsbygget Capitolio, Revolusjonsmuseet, sigarfabrikken Partagas, Hemingways favorittbarer og de mange amerikanske bilene som kjører rundt i gatene – for å nevne noe.

Å reise med barn til Cuba

Halvøya som utgjør Varadero er kantet med en nesten to mil lang, bred sandstrand med myk, hvit sand. Den er som gjort for leking og plasking for både små og store barn. De fleste hotellene som ligger langs stranden er store resorthotell hvor All Inclusive er inkludert i prisen, og mange av dem har barneklubber og aktiviteter for både barn og voksne. Hvis du reiser med litt større barn er det absolutt verdt å ta turen til Havanna også. Kubanerne er generelt sett både barnevennlige og gjestfrie overfor familier.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Cuba?
På Cuba har Ving reiser til Havanna og Varadero. Her er det et tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 25-26 grader i luften om vinteren. Kveldene og nettene kan imidlertid være betydelig svalere. I vannet blir det sjelden under 25 grader. Perioden desember til mars/april regnes som høysesong og den tørre perioden. Regn og torden kan forekomme, men det er uvanlig. Om sommeren og høsten, i perioden mai–oktober/november, er det fuktigere og da er nedbør og torden mer vanlig. Temperaturen stiger til ca. 30 grader, og havet blir også noen grader varmere. Størst risiko for orkan er det i august, september og oktober.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere må ha visum og reiseforsikring til Cuba. Turistvisum for inntil 30 dager koster ca. 475,- pr. person og kjøpes på Cubas ambassade i Oslo.
Oscars gate 78B, 0244 Oslo
Telefon: 23 08 32 60
E-post: enoruega@online.no
http://misiones.minrex.gob.cu/en/norway

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Cuba.

Reiser til Cuba

Varadero
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Attraksjoner
Barnefamilier er spesielt velkomne på vårt familiehotell Sol Palmeras ved stranden i Varadero. All Inclusive er inkludert på nesten alle hotellene våre i Varadero.
Havanna
  • Underholdning
  • Strender
En reise til Cuba er ikke komplett uten et besøk i Havanna. Den fantastiske arkitekturen er slående, akkurat som de gamle 50-talls bilene og følelsen av at tiden har stått stille i flere tiår.

Finn reise til Cuba
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.