Se hotell (1)

Reiser til La Gomera

De fredelige omgivelsene, naturen og golfen er tre gode grunner til å reise til La Gomera. Ving gir deg ytterligere en grunn: Øyas beste hotell.
Man skal reise til La Gomera om man lengter etter fred og ro, har sansen for vakre naturopplevelser og liker å spille golf. Landskapet på La Gomera er fantastisk vakkert med høye fjell, dype raviner, trolske skoger, små landsbyer og grønne daler med terrasseplantasjer som klatrer oppover dalsidene. Nasjonalparken Garajonay er en av Europas siste urskoger – kjent for sin unike vegetasjon med blant annet laurbærskoger og lyngtrær med skjeggmose, som bare vokser der luften er helt ren. Den tette skogen er populær blant turgåere, og fuglelivet er rikt og mange av plantene vokser bare akkurat her. Overalt på øya finner du de karakteristiske terrasseåkrene hvor bøndene dyrker druer, tomater og bananer.

Bo på øyas beste hotell

Når du bestiller en reise med Ving til La Gomera bor du på Jardin Tecina – øyas desidert beste hotell, med vakker beliggenhet og nydelig utsikt over havet og klippene. Som om dette ikke er nok har hotellet også et fint spa, fire ulike basseng, og de dyrker all frukt og grønnsaker som du siden nyter i en av hotellets restauranter. Det er ikke de minste rart at våre gjester gir dette hotellet svært høye karakterer.

Tenerife og La Gomera

Mange av våre gjester velger å kombinere en uke på La Gomera med en uke på et av våre reisemål på Tenerife. På den måten kan du få oppleve dobbelt så mye på reisen, og hvis du spiller golf kan du rekke å spille på flere baner i løpet av ferien.
Nyttige tips
  • Veldig fornøyde gjester
  • Kombiner med Tenerife
  • Hotell med spa
  • Hotell med gratis WiFi

Våre gjesters vurdering La Gomera

Finn reise til La Gomera