Se hotell (37)

Reiser til Madeira

Bildene du ser fra Madeira viser ofte naturskjønne turstier, høye fjell og dype daler, blomsterprakt og kanskje i senere tid – Cristiano Ronaldo. Alt stemmer, men det finnes faktisk enda flere grunner å reise til Madeira!

De fleste som bestiller en reise til Madeira velger å bo i øyas sjarmerende hovedstad Funchal. Byen deles av to elver som leder vannet fra fjellene ned til havet, og det er ved elvemunningene sentrum av Funchal ligger. Madeira har vært et populært reisemål i lange tider, og den gamle delen har i senere år fått en ansiktsløftning for å kunne tiltrekke besøkende i mange år fremover. Med Ving kan du også velge å bo på to andre reisemål. Er du glad i landlige omgivelser ved havet velger du Ponta do Sol, og i den sjarmerende lille byen Canico venter både avslappende og opplevelsesrike dager.

Gode restauranter

Madeira har et bredt kulinarisk utvalg og på øyas restauranter tilbys det både internasjonale og lokale menyer. På Madeira har du i prinsippet hele verdens kjøkken! Uansett hvor du velger å bo under oppholdet på Madeira bør du foreta minst én utflukt til Funchal. Utforsk noen av byens mange restauranter – det er et stort og variert utvalg i alle prisklasser, men generelt er det rimeligere enn i Norge. Når mørket senker seg kan du fortsette i noen av barene nede i havnen, eller på en av byens mange klubber. I Funchal finner du alt fra musikkpuber og jazzklubber til kasinoer og nattklubber.

Utforsk Madeira

Madeira er en grønn og blomstrende øy som er berømt for sin fantastiske natur. Opplev det vakre landskapet fra hesteryggen, på golfbanen eller på en levadavandring. En annen god idé er å leie bil om du vil oppleve så mye som mulig av Madeira i ferien. Klimaet er mildt og behagelig, slik at øya kan besøkes året rundt. Om du vil oppleve den fargesprakende vårblomstringen anbefaler vi å komme hit i april og mai. Hver vår arrangeres det en stor blomsterfestival på Madeira, en tradisjon med røtter tilbake til 1950-tallet.

Kultur og severdigheter

I tillegg til blomsterfestivalen arrangeres det et karneval i februar hvert år. Ellers er det mange aktiviteter å bli med på og severdigheter som du kan besøke men du er på Madeira. Det er museer som spenner over temaer som vin, Cristiano Ronaldo, moderne kunst og leketøy.
Det er også en lang rekke levadavandringer for deg som vil utforske den vakre naturen til fots. Vil du heller finne ut hva som gjemmer seg under havoverflaten kan du bli med på aktiviteter som hvalsafari og dykking.

 • Gode restauranter
 • Hotell i alle prisklasser
 • Kultur og severdigheter
 • Naturopplevelser
 • Golfmuligheter
 • Reiser hele året
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
19°13°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
19°13°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
19°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
20°15°
7
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
22°18°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
24°19°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
25°20°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
25°19°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
22°16°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
20°14°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Madeira har et veldig behagelig klima. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid om sommeren er ca. 25 grader og om vinteren ca. 20 grader. Om vinteren er været på Madeira omtrent som en norsk sommer, med både varme og solrike dager og kjølige regnværsdager. Vindene fra Atlanterhavet kan til tider være sterke.

Mai, juni, juli, august, september og oktober

Akkurat som i Norge er det varmest og mest sol om sommeren. På Vings reisemål ligger dagtemperaturen på ca. 25 grader i luften og drøye 20 grader i vannet. Mai til september er også den tørreste perioden av året, med minst nedbør.

November, desember, januar, februar, mars og april

Vinterhalvåret er omtrent som en norsk sommer med en gjennomsnittstemperatur på ca. 20 grader på dagtid. Kveldene og nettene er merkbart kjøligere, så pakk gjerne med deg en varm genser. Vil du bade i havet kan du regne med en gjennomsnittstemperatur på ca. 18 grader.

Reiser til Madeira

Funchal
Funchal er en moderne og kosmopolitsk by med mye å tilby. Her venter gode restauranter, bra shopping, velkjente turstier og fine hotell.
Ponta do Sol
I Ponta do Sol kan du slappe av i landlige omgivelser og med en enestående havutsikt. Atmosfæren er rolig og avslappet, og det finnes små, koselige gater og noen utmerkede restauranter.
Canico
Canico er en søvnlig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. De fleste hotellene ligger ved havet, et lite stykke unna selve byen.
Santo da Serra
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene på det østlige Madeira. På en reise hit får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen.
Finn reise til Madeira
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.