Madeira

Madeira, Portugal

Madeira er en klassiker i nye klær med slående vakker natur, lekre hotell, utmerket shopping og muligheter for en kveld på kasino etter en dag med levadavandringer. Når du bestiller en reise til Funchal velger du selv når du vil reise og hvor lenge du vil bli borte.

Vær oppmerksom på at Vings servicetilbud på reisemålene på Madeira, samt utflukts- og golftilbudet, kun gjelder charterreisende (og ikke gjester som reiser med rutefly). Ving har charterreiser til Madeira i perioden oktober 2018 – april 2019, og servicetilbudet m.m. er kun tilgjengelig i denne perioden.

Les mer om Madeira Skjul tekst

Mange forbinder – og det med det rette – Madeira med fantastiske naturlandsskap, bratte stup, frodige turstier og den sjarmerende hovedstaden Funchal. Men Madeira kan by på mye mere. Trendy restauranter, utvalgte Prime Select-hotell for de som reiser uten barn, spennende aktiviteter som fosseklatring, rideturer langs levadaene og shopping i Funchal, for å nevne noe.

Det nye Funchal
To elver som leder regnvannet vekk fra fjellene og ut i havet deler Funchal, og det er ved deres bredder at byens sentrum ligger. Den gamle delen har nylig fått en ansiktsoppløftning og her er det like livlig på dagtid som det er stemningsfullt på kveldstid. Hos Ving kan du velge mellom mange ulike hotell for alle smaker og lommebøker.

  • Antall reisemål:  3
  • Antall hotell:  35

Direktefly til Madeira

Reiser til Madeira

Fly direkte til Madeira med oss neste vinter.

Flyprogram vinter 2018/2019