Se hotell (204)

Reiser til Portugal

En reise til Portugal er ensbetydende med store kontraster – fra Lisboas smale smug, via golfbaner og strender langs Algarvekysten til Madeiras ville og vakre natur.
Portugal har i flere tiår vært et av de mest populære reisemålene i Europa, takket være sin store variasjon og det herlige klimaet som lokker tilreisende hit hele året. Prisene ligger dessuten fortsatt på et hyggelig nivå, enten du er på Madeira, Algarve eller i noen av byene langs kysten.

Lisboa med omegn

Det er mange grunner til å besøke Portugals hovedstad Lisboa; maten, stemningen, arkitekturen og byens rike historie er bare noen av dem. Når du bestiller en reise til Portugal er det enkelt å reise rundt på egen hånd for å besøke strender, byer og golfbaner langs kysten sør og nord for Lisboa. På en reise til Portugal kan du kombinere Lisboa med noen av våre andre reisemål: Badestedene Estoril/Cascais Cascais.

Madeira

Madeira er også en del av Portugal, og har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste øy. Hit kan du like gjerne reise for å spille golf som å gå fotturer langs øyas berømte levadaer, eller spasere rundt i øyas hovedstad Funchal for å nyte atmosfæren, som er en blanding av Portugal og Storbritannia. Et godt råd er å leie bil sammen med reisen, slik at du kan utforske denne vakre øya i eget tempo.

Algarvekysten

Algarve er like kjent for sin golf som for sine strender, men det er mye mer å se og oppleve på en ferie her. Akkurat som i resten av Portugal kan du reise hit stort sett hele året, siden klimaet er mildt og golfsesongen bare har et kort avbrekk noen måneder om vinteren. Med Ving kan du reise til tre forskjellige reisemål: Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha. Du kan selvsagt bestille både green fee-pakke og leiebil sammen med reisen til Portugal.
Finn ditt hotell
Finn reise til Portugal

Reiser til Portugal

Bestiller du en reise til Lisboa-området med Ving kan du velge å bo i den sjarmerende hovedstaden Lisboa eller på sol-, bade- og golfreisemål som Sesimbra, Costa da Caparica og Estoril/Cascais.
Lisboa
Portugals hovedstad Lisboa er en sjarmerende storby med mye å se og oppleve. Med Ving kan du velge mellom et stort antall hotell.
Estoril/Cascais
Estoril/Cascais kan tilby en deilig kombinasjon av strand og storby. Hit reiser turister fra hele verden for å nyte den portugisiske rivieraen.
Sesimbra
Sesimbra er et rolig reisemål på Costa Azul. Her finner du fine sandstrender, bra golfbaner og restauranter hvor du virkelig kan nyte havets delikatesser.
Costa da Caparica
Costa da Caparica er et veldig populært badested, ikke minst blant portugiserne selv. Når du reiser med Ving kan du bo rett på stranden.
Det er mange gode grunner å reise til Madeira, for denne grønne øya byr på fotturer langs de berømte levadaene, vakker natur, eksotisk blomsterprakt, en rekke aktiviteter og kulturelle severdigheter.
Funchal
Funchal er en internasjonal og moderne by som har mye å tilby. Her venter gode restauranter, bra shopping, populære turstier og fine hotell.
Ponta do Sol
Når du reiser til Ponta do Sol och Calheta kan du koble av i landlige omgivelser ved Atlanterhavet. Atmosfæren er rolig og avslappet, og det finnes små, koselige gater og noen utmerkede restauranter.
Canico
Canico er en søvnlig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. De fleste hotellene ligger ved havet, et lite stykke unna selve byen.
Santo da Serra
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene på det østlige Madeira. På en reise hit får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen.
På en reise til Algarve kan du glede deg til interessante utflukter, vakker natur og utfordrende golfbaner – eller simpelthen bare nyte den deilige maten og de herlige strendene.
Albufeira
Albufeira lokker med både underholdning, uteliv og avslapning. Dette reisemålet passer like bra for an avslappet helg som for en herlig ferieuke på stranden. Ving har direktefly.
Praia da Rocha
Velkommen til en av Europas vakreste strender – Praia da Rocha. Med Ving kan du reise hit når du vil og bli så lenge du vil.
Vilamoura
Velkommen til Vilamoura, et av Portugals mest fristende reisemål, like populært for golfreiser som for badeferie.
Tavira
Tavira frister med historiske severdigheter, sjarmerende brosteinsgater, fantastiske strender og flotte golfbaner. Reis fleksibelt med Ving og bli så lenge du ønsker.
Armacao De Pera
Armação de Pêra er en koselig ferieby på sydkysten, ikke langt fra Albufeira. Her venter en avslappet miks av historie, fornøyelser og vakker natur.
Flere reisemål i Portugal
Porto
Portvin, fotball og kultur. Porto er det rette valget for deg som setter pris på livets goder.

Reiseekspert Maria nyter livet på stranden

Sol og strand i Lisboa

Solseng eller storby? I Lisboa utelukker ikke det ene det andre. Vår reiseekspert Maria viser hvordan du kan oppleve både pulserende storbyliv og avslappet strandtilværelse i en og samme ferie.