Se hotell (159)

Reiser til Portugal

En reise til Portugal er ensbetydende med store kontraster – fra Lisboas smale smug, via golfbaner og strender langs Algarvekysten til Madeiras ville og vakre natur.
Portugal har i flere tiår vært et av de mest populære reisemålene i Europa, takket være sin store variasjon og det herlige klimaet som lokker tilreisende hit hele året. Prisene ligger dessuten fortsatt på et hyggelig nivå, enten du er på Madeira, Algarve eller i noen av byene langs kysten.

Lisboa med omegn

Det er mange grunner til å besøke Portugals hovedstad Lisboa; maten, stemningen, arkitekturen og byens rike historie er bare noen av dem. Når du bestiller en reise til Portugal er det enkelt å reise rundt på egen hånd for å besøke strender, byer og golfbaner langs kysten sør og nord for Lisboa. På en reise til Portugal kan du kombinere Lisboa med noen av våre andre reisemål: Badestedene Estoril/Cascais Cascais.

Madeira

Madeira er også en del av Portugal, og har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste øy. Hit kan du like gjerne reise for å spille golf som å gå fotturer langs øyas berømte levadaer, eller spasere rundt i øyas hovedstad Funchal for å nyte atmosfæren, som er en blanding av Portugal og Storbritannia. Et godt råd er å leie bil sammen med reisen, slik at du kan utforske denne vakre øya i eget tempo.

Algarvekysten

Algarve er like kjent for sin golf som for sine strender, men det er mye mer å se og oppleve på en ferie her. Akkurat som i resten av Portugal kan du reise hit stort sett hele året, siden klimaet er mildt og golfsesongen bare har et kort avbrekk noen måneder om vinteren. Med Ving kan du reise til tre forskjellige reisemål: Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha. Du kan selvsagt bestille både green fee-pakke og leiebil sammen med reisen til Portugal.
Finn ditt hotell
Vær
Når er været best i Portugal?
Vings reisemål i Portugal ligger langs kysten, fra Porto i nord til Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha i sør, på Algarvekysten. Omtrent midt på vestkysten ligger hovedstaden Lisboa, i tillegg til reisemålene Costa da Caparica, Estoril/Cascais og Sesimbra. Klimaet er ganske likt på alle disse reisemålene, bortsett fra at det er tørrere i sør enn i nord. Dessuten er det høyere vanntemperaturer på Algarvekysten, ca. 18–21 grader i mai–oktober sammenliknet med 15–17 grader på Lisboa-kysten. Generelt for alle reisemålene gjelder at dagtemperaturen sjelden faller under 15 grader, ikke en gang i vintermånedene desember–februar, og våren starter allerede i mars–-april med temperaturer på 17-20 grader. I mai kommer sommeren og temperaturen stiger raskt til 25 grader i juni og opp mot 30 grader i juli og august. Så blir det behagelige temperaturer i september og oktober, med ca. 22-26 grader, før den igjen kryper under 20-streken i november.

Madeira

Den grønne øya madeira, med Vings reisemål Funchal, Santo da Serra og Ponta do Sol, tilhører også Portugal og her er det behagelig temperatur hele året. Dagtemperaturen ligger på 19-25 grader. Varmest er det fra juni til november, både i luften og i vannet. Minst nedbør er det i perioden mai–september.
Pass og visum
For innreise til Portugal må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Portugal.
For mer informasjon ta kontakt med Portugals ambassade på tlf. 23 33 28 50. https://www.oslo.embaixadaportugal.mne.pt/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Portugal.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Portugal

Bestiller du en reise til Lisboa-området med Ving kan du velge å bo i den sjarmerende hovedstaden Lisboa eller på sol-, bade- og golfreisemål som Sesimbra, Costa da Caparica og Estoril/Cascais.
Lisboa
Portugals hovedstad Lisboa er en sjarmerende storby med mye å se og oppleve. Med Ving kan du velge mellom et stort antall hotell.
Estoril/Cascais
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
  • Underholdning
Estoril/Cascais kan tilby en deilig kombinasjon av strand og storby. Hit reiser turister fra hele verden for å nyte den portugisiske rivieraen.
Sesimbra
Sesimbra er et rolig reisemål på Costa Azul. Her finner du fine sandstrender, bra golfbaner og restauranter hvor du virkelig kan nyte havets delikatesser.
Costa da Caparica
Costa da Caparica er et veldig populært badested, ikke minst blant portugiserne selv. Når du reiser med Ving kan du bo rett på stranden.
Det er mange gode grunner å reise til Madeira, for denne grønne øya byr på fotturer langs de berømte levadaene, vakker natur, eksotisk blomsterprakt, en rekke aktiviteter og kulturelle severdigheter.
Funchal
Funchal er en internasjonal og moderne by som har mye å tilby. Her venter gode restauranter, bra shopping, populære turstier og fine hotell.
Ponta do Sol
I Ponta do Sol kan du slappe av i landlige omgivelser og med en enestående havutsikt. Atmosfæren er rolig og avslappet, og det finnes små, koselige gater og noen utmerkede restauranter.
Canico
Canico er en søvnlig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. De fleste hotellene ligger ved havet, et lite stykke unna selve byen.
Santo da Serra
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene på det østlige Madeira. På en reise hit får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen.
På en reise til Algarve kan du glede deg til interessante utflukter, vakker natur og utfordrende golfbaner – eller simpelthen bare nyte den deilige maten og de herlige strendene.
Albufeira
Albufeira lokker med både underholdning, uteliv og avslapning. Dette reisemålet passer like bra for an avslappet helg som for en herlig ferieuke på stranden. Ving har direktefly.
Praia da Rocha
Velkommen til en av Europas vakreste strender – Praia da Rocha. Med Ving kan du reise hit når du vil og bli så lenge du vil.
Vilamoura
Velkommen til Vilamoura, et av Portugals mest fristende reisemål, like populært for golfreiser som for badeferie.

Finn reise til Portugal
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.