Rejser i december
Krabi, Thailand

Reiser i desember

De mange helligdagene gir en god mulighet til å reise i desember. Unngå julestress og kulde, og søk heller etter avslapning og varme.

Desember er en herlig måned å reise i. Ikke bare kommer du deg bort fra mørke og sludd – vi har mengder av varme og spennende reisemål i desember. Velg for eksempel mellom solsikre Tenerife og Gran Canaria, eller varmen blant de grønne omgivelsene på Madeira eller La Gomera. Hvis du lengter etter 30 grader og varme tropenetter, kan du velge Thailand eller Den dominikanske republikk.

Favoritter i desember

Billige reiser i desember

Pengene blir lett brukt i desember, og ferien trenger ikke å være en dyr utgift. Finn en billig reise i desember med Ving!

Mann ved havet i Kroatia

Tilbud på reiser

Er du på jakt etter et godt tilbud? Gå på jakt blant våre mange tilbud og rabatter - det kommer nye til hver uke!

Skopelos i Hellas

Restplasser

Har du is i magen og tør å vente med å bestille reisen din til siste øyeblikk, kan du spare gode penger på en restplass i desember. Vi oppdaterer listen over restplasser flere ganger om dagen, og du kan ofte finne reiser til våre mest populære reisemål.

To is

All Inclusive

Ta gjerne en ekstra is, drink eller runde i buffeten! Når du bestiller All Inclusive, er mat og drikke betalt på forhånd, og du blir ikke overrasket av kostbare restaurantregninger.

Flere reiser i desember

London til jul

Juleshopping i en storby

Er du glad i shopping og hyggelig julerush, eller leter du etter den perfekte julegaven? En storbyferie i desember kan da være noe for deg. Vi tilbyr sentrale hoteller og direkte fly til Europas storbyer.

Koh Lanta

Jul- og nyttårsreiser

Det er fullt mulig å åpne julegaver og se nyttårsfyrverkeri på en hvit sandstrand. Dra på jule- og nyttårsferie, og start en ny tradisjon langt borte fra snø og kulde.

Cruiseskip på havet

Cruise

Legg julestresset bak deg og dra på cruise. Opplev for eksempel de vakre øyene på Hawaii eller våkn opp til en ny paradisstrand hver dag i Karibia.

Varmeguiden i desember

Hvor er det varmt i desember?

Vil du finne ut hvor det er varmt i desember? Sjekk vår varmeguide!

Vil du finne ut hvor det er varmt i desember? Sjekk vår varmeguide!

Finn din ferie i desember

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell