Julereiser 2019

Er julen 2019 året da det i stedet for sludd og regn blir en feriereise til solfylte strøk?

Er det ikke på tide å bytte bort julestria med en stressfri julereise? Ta med familien på juleferie til solfylte Kanariøyene, eller feir nyttår under palmene på Maldivene.

I år holder det dessuten å ta ut to feriedager for til sammen å ha 11 sammenhengende fridager – perfekt for en lengre julereise. Reis til favoritten Thailand hvor du kan feire julen med sand mellom tærne.

Mer informasjon For den beste julegavehandelen anbefaler vi å besøke noen trivelige julemarkeder, eller hvorfor ikke slå på stortromma og inviter familien til en jul i en storby som New York eller London.
 
Jul for store og små
Om det er hele familien eller slekten som planlegger en julereise, ønsker våre venner Lollo & Bernie små og store gjester velkommen på våre Sunwing Resorts, hvor du garantert vil få en herlig julefeiring i solen.
 
Kanskje du ønsker fred og ro i julen? Dere som reiser uten barn vil stortrives på våre Sunprime HotelsKanariøyene og i Thailand – perfekt for en julereise på tomannshånd.
Mindre informasjon

IDEER TIL JULEFERIEN

HVILKEN FLYPLASS REISER DU FRA?

Finn ferien din her

Bærekraftig valg

Klimakompensert flyreise

Alle fly, alle reisende

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett hvilket flyselskap du reiser med når du bestiller en reise med oss. Bra, ikke sant?