Juleferie 2023

Glem alt om julestress og dra på ferie til varmen

Julen er den perfekte anledningen til å rømme fra den hektiske og kalde desember-måneden. Ta for eksempel med deg familien til de klassiske Kanariøyene, og nyt en avslappende høytid på en herlig sandstrand under palmene.

Dra på storbyferie i julen

Vil du kombinere opplevelser og kultur, i tillegg til julegaveshopping, kan vi varmt anbefale en miniferie eller langhelg i en julepyntet storby. Eller hva med å tilbringe juleferien med familien i for eksempel Roma, Barcelona eller Paris?

Jul for barn og voksne

Enten det er hele storfamilien som planlegger å reise til sol og varme, eller bare de nærmeste familiemedlemmene, står Lollo & Bernie alltid klare til å ønske dere velkommen til våre egne familiehotell Sunwing Family Resorts.

Høres det mer fristende ut med rolige dager ved bassenget? Våre Sunprime HotelsGran Canaria og Tenerife er perfekte for deg som reiser uten barn.

Populære reisemål i julen

Storbyferie til jul

Dra på en langhelg i en storby til jul, og reis direkte til ekte julestemning.

Reiser til London
Reiser til Paris
Reiser til New York

Hvor vil du reise på juleferie fra?

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.