Juleferie 2024

Glem alt om julestress og dra på ferie til varmen

Julen er den perfekte anledningen til å rømme fra den hektiske og kalde desember-måneden. Ta for eksempel med deg familien til de klassiske Kanariøyene, og nyt en avslappende høytid på en herlig sandstrand under palmene.

Dra på storbyferie i julen

Vil du kombinere opplevelser og kultur, i tillegg til julegaveshopping, kan vi varmt anbefale en miniferie eller langhelg i en julepyntet storby. Eller hva med å tilbringe juleferien med familien i for eksempel Roma, Barcelona eller Paris?

Jul for barn og voksne

Enten det er hele storfamilien som planlegger å reise til sol og varme, eller bare de nærmeste familiemedlemmene, står Lollo & Bernie alltid klare til å ønske dere velkommen til våre egne familiehotell Sunwing Family Resorts.

Høres det mer fristende ut med rolige dager ved bassenget? Våre Sunprime HotelsGran Canaria og Tenerife er perfekte for deg som reiser uten barn.

Populære reisemål i julen

Storbyferie til jul

Dra på en langhelg i en storby til jul, og reis direkte til ekte julestemning.

Reiser til London
Reiser til Paris
Reiser til New York

Hvor vil du reise på juleferie fra?

Inspirasjon til ditt neste juleferie

Feira jul på Gran Canaria

Vil du også feire en herlig jul på Gran Canaria? Lissy Eriksson, som har feiret over 40 juler på øya, gir her tips om hva du ikke bør gå glipp av, og deler sine beste råd for en perfekt kanarisk julefeiring.

Tallinn

Oppdag verdens julemarkeder

Ser du etter julegaver til familien? Benytt anledningen til å reise før jul og oppdag pyntede byer og vakre julemarkeder! Det er vanskelig å finne en hyggeligere start på julen.