Se hotell (22)

Reiser til Fuerteventura

På en reise til Fuerteventura kan du glede deg over milelange strender, familievennlige hotell og relativt lave priser på restaurantene.
Fuerteventura er det rette valget for deg som liker å ha en litt roligere ferie. Her er tempoet lavere, og det er færre turister enn på for eksempel Gran Canaria og Tenerife. Ving har fire ulike reisemål på øya; den hyggelige byen Corralejo, windsurfernes paradis Jandía, Costa Calma med sine milelange strender og den sjarmerende fiskelandsbyen El Cotillo. Syns du det er vanskelig å velge kan du alltids bestille en reise hvor du kombinerer flere reisemål, slik at du får oppleve mer av øya.

Bo bra på Fuerteventura

Uansett hvilket reisemål du velger kan du være sikker på at du vil finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge. Skal du reise med barn anbefaler vi barnevennlige Sol Fuerteventura Jandia, der du kan kjøpe til All Inclusive. Vil du bo i litt mer eksklusive omgivelser, ligger det femstjerners luksushotell i både Jandía og Corralejo der du også finner hotell med All Inclusive.

Oppdag Fuerteventura

Store deler av øya er fortsatt ganske uberørt av turisme, og det er lurt å bestille leiebil sammen med reisen. Med eget kjøretøy er det lett å ta seg rundt på øya, for eksempel til den gamle hovedstaden Betancuria, eller til en avsidesliggende strand du kan ha helt for deg selv. Eller kanskje du har fått et tips om en liten restaurant oppe i fjellene? Fuerteventura er som skapt for oppdagelsesreiser på egen hånd, og veinettet er bra, avstandene overkommelige, og det er mye å se og oppleve.
Finn ditt hotell
Finn reise til Fuerteventura

Reiser til Fuerteventura

Corralejo
  • Shopping
  • Strender
  • Underholdning
Corralejo er et herlig reisemål for hele familien. Her kan du selvfølgelig bestille en ferie med All Inclusive.
Jandia
Kilometerlange strender, hotell i toppklasse og et Family Garden med All Inclusive for barnefamilier. I Jandía ligger alt til rette for en vellykket ferie.
Costa Calma
Lange, herlige strender og hotell rett ved stranden. Eller kanskje bare avslapning i naturlige omgivelser? Velkommen til Costa Calma.

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.