Rejser i november
Koh Chang, Thailand

Reiser i november

November kan være en lang og mørk måned her hjemme. Man kan virkelig merke at dagene blir kortere, og sommerens varme føles langt unna. Lengter du sørover, der dagene er lyse og soltimene mange? Heldigvis finner du mange reisemuligheter i november her hos Ving.

Det er mange valgmuligheter når november skal by på sol og varme. På Gran Canaria og Tenerife er klimaet som en deilig norsk sommer. Hvis du vil virkelig langt bort fra de kalde novemberdagene kan du velge eksotiske reisemål som Thailand og Den dominikanske republikk.

Si farvel til kulde og vind – pakk kofferten og si hei til sol og varme med en reise i november.

Favorittene i november

Billige reiser i november

Jente på strand i mexico

Restplasser

Hvis du har en fleksibel kalender og kan reise på kort varsel, er det gode sjanser for å finne en billig restplass i november. Vi har restplasser til hele verden og våre mest populære reisemål.

Par ligger på klippe i Kroatia

Tilbud og rabatter

Vi oppdaterer våre beste tilbud og rabatter hver uke. Hvis du er på utkikk etter et godt tilbud kan det hende at du finner akkurat den reisen du drømmer om blant vårt store utvalg.

Lekker salat

All Inclusive

Man skulle nesten tro at det er for godt til å være sant, men det er faktisk penger å spare når du kjøper en reise med All Inclusive. Da kan du nemlig spise og drikke nesten så mye du vil uten å måtte ta kortet opp fra lommen.

Flere novemberreiser

Par på fottur på gran canaria

Aktiv ferie i november

Kombiner en avslappende ferie med nye opplevelser. Vi arrangerer aktive ferier hele november, hvor du for eksempel kan gå turer på Gran Canaria eller gjøre yoga på Kapp Verde.

Cruise ved Hawaii

Cruise

Unnslipp november og dra på cruise. Opplev de vakre øyene på Hawaii eller våkn opp til en ny paradisstrand hver dag i Karibia.

Varmeguiden i november

Hvor er det varmt i november?

Vil du finne ut hvor det er varmt i november? Sjekk vår varmeguide.

Vil du finne ut hvor det er varmt i november? Sjekk vår varmeguide.

Finn din ferie i november

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell