Se hotell (9)

Reiser til Aruba

Aruba
Når du reiser til Aruba med Ving kan du bo i solfylte omgivelser like ved stranden, og nyte behagelig All Inclusive på hotellet.
Aruba tilhører egentlig Nederland, men med sine kritthvite strender, turkisblå vann og avslappede atmosfæren er det lite som minner om Europa. Når du reiser til Aruba med Ving kan du velge blant flere av øyas beste hotell.

Strender og sol

På Aruba skinner solen mer eller mindre året rundt, og vannet blir sjelden kaldere enn 25 grader. Det betyr at du nesten alltid kan være sikker på å få fint vær på Aruba. Langs vestkysten venter kilometer på kilometer med kritthvite strender hvor du kan koble av og nyte ferien. Det er med andre ord god plass!

Barnevennlige hotell på Aruba

Hvis du skal reise til Aruba med barn bør du ta en titt på vårt familievennlige Family Garden-hotell Divi Aruba All Inclusive, som er det aller beste valget for barnefamilier. Her bor du rett ved den vakre stranden Druif Beach, og ettersom All Inclusive er inkludert i prisen, får du en skikkelig avslappende ferie. Hvis du vil ha litt avveksling kan du benytte deg av hotellets treningssenter og spa. På nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive bor du også rett ved stranden, med tilgang til alle fasilitetene som tilbys på Divi Aruba All Inclusive.

Bo på stranden

Når du bestiller en reise til Aruba med Ving kan du velge blant noen av øyas beste hotell – til svært gode priser. Velg mellom alt fra luksuriøse hotell til komfortable leiligheter, med eller uten All Inclusive. Du bor på, eller i nærheten av, de vakre strendene på Arubas vestkyst. Her ligger også de beste restaurantene og de største vannsportsentrene.

Strendene Palm Beach og Eagle Beach er velorganiserte med solsenger, parasoller og uteservering. Palm Beach-stranden i High Rise-området er en mer livlig strand, og Eagle Beach i Low Rise-området passer for deg som foretrekker roligere omgivelser. Det er alltid god plass, og siden strandselgere ikke har adgang til stranden kan du nyte solen uten å bli forstyrret. Får du lyst på en forfriskning eller to er det sjelden langt til nærmeste servering. Mange hotell tilbyr også servering ved solsengene.

Jeeptur eller en dag på havet?

Selv om det ikke er så mange spektakulære severdigheter på Aruba, er øya verdt å utforske. Med en jeep trenger du ikke mer enn en dag for å utforske øyas høydepunkter. I øst ligger for eksempel nasjonalparken Arikok, med mektige kaktusskoger, noen små grotter og mengder av ville iguaner og andre øgler. Lengst nord ligger California Lighthouse, der du kan beundre utsikten over øya og havet.

Hvis du reiser med barn kan vi anbefale Baby Beach på øyas sydøstlige spiss. Der er stranden langgrunn, og du kan leie praktiske UV-telt.

Vil du ut på sjøen, er det mange vannsportsaktiviteter å velge mellom. Du kan for eksempel bli med på en halvdags katamarantur med fine snorklemuligheter og lunsj om bord.
Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Behagelig klima
 • Hotell på stranden
 • Fantastiske strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Aruba

Strender
Arubas strender skuffer ikke. Sanden er kritthvit, vannet turkisblått og alt er rent, vakkert og velorganisert. De fineste strendene ligger langs øyas nordvestre kyst. Her er du beskyttet mot den sterke nordavinden, og strendene er brede og langgrunne. Det er også her de fleste hotellene ligger, og det er mange vannsportsentre som tilbyr alt fra dykking og snorkling til katamaranseiling, vannski og kitesurfing. De mest kjente strendene er Palm Beach og Eagle Beach, begge flere kilometer lange og langgrunne. Her er det rikelig med plass, og ettersom det er forbud mot strandselgere kan du nyte solen uten å bli forstyrret. Får du lyst på forfriskninger er det ikke langs til nærmeste serveringssted. Mange hotell tilbyr også servering ved solsengene. Reiser du med barn er Baby Beach på øyas sydøstlige spiss å anbefale. Der er stranden langgrunn, og det er utleie av praktiske UV-telt. Mange av strendene passer godt for snorkling.

Alle strendene på Aruba er offentlige, det er altså ingen hotell som eier stranden og alle har rett til å ferdes fritt. Det er imidlertid bare hotellets gjester som kan bruke solsengene, parasollene og hengekøyene som tilhører hotellene.

Palm Beach

Palm Beach er Arubas mest kjente strand og ligger i High Rise-området. Stranden består av kritthvit korallsand og vannet er turkis. Alle hotellene ved stranden har solsenger og parasoller til fri bruk for gjestene. Her er det også flere større turoperatører som tilbyr alt fra vannsport til bilutleie, sightseeing m.m. Til tross for at Palm Beach har mange besøkende, blir det sjelden trangt om plassen, da stranden er både bred og lang.

Arashi Beach

Arashi Beach ligger nord for Malmok Beach, utenfor et vakkert boligområde. Dette er en rolig, smal strand med stråhytter og en stor parkeringsplass. Dette er en favoritt blant lokalbefolkningen, som ofte tar med seg piknikkurven hit og koser seg i skyggen. Arashi Beach har et rikt undervannsliv og er det perfekte sted for snorkling. Her er det iingen fasiliteter eller restauranter.

Eagle Beach

Eagle beach er en annen av Arubas kjente strender, like sør for Palm Beach, der de fleste av øyas mindre Low Rise-hotell ligger. Her er det færre folk og en litt roligere atmosfære enn på Palm Beach, ettersom det er færre hotell tilknyttet denne stranden. Akkurat som på Palm Beach har alle hotell solsenger og parasoller som gjestene fritt kan benytte.

Malmok Beach

Malkmok Beach er en smal sandstrand med grunt og klart vann, noe som har gjort det til et populært sted for snorkling. Utenfor strandlinjen ankrer katamaranbåter og seilbåter opp slik at gjestene kan snorkle her. De mange revene og skipsvrakene i nærheten gjør det også til et utmerket sted for dykking. Boca Catalina er en liten atskilt vik som er perfekt for et privat bad, og hit kan du spasere fra Mamlok Beach. Det er ingen fasiliteter eller restauranter på stranden.

Druif Beach

Druif Beach er en lang og smal strekning av korallsand. Selv om stranden ikke ligger langt unna livlige Oranjestad er den et rolig og avslappet sted.

Mangel Halto

Mangel Halto ligger i Pos Chiquito på sørøst-kysten, like syd for den spanske lagunen. Dette er et perfekt sted for soling og snorkling. Strandområdet ligger for seg selv og er som skapt for en piknik på den hvite, finkornede sanden hvor du kan søke skygge under stråtak.

Rodgers Beach

Rodgers Beach ligger nederst på Arubas sydspiss. Hit kommer det ikke mange turister, og stedet er en herlig avveksling fra Palm Beach og Eagle Beach. Stranden er populær blant surfere. Her ligger det en restaurant og enklere fasiliteter.

Manchebo Beach

Like bortenfor Low Rise Area ligger Manchebo Beach, som er oppkalt etter en Arawak-høvding. Denne brede stranden har vaiende palmer og enkelte strandklubber.

Renaissance Island

Renaissance Island ligger like utenfor Oranjestad. Øya eies av Hotell Renaissance og kan besøkes gratis av hotellets gjester. Øvrige gjester må betale en avgift, men denne inkluderer også en enkel lunsj. Det går motorbåter fra hotellet ca. hvert kvarter. Øya er fantastisk vakker, og du kan velge mellom å legge deg på en solseng på en av de hvite sandstrendene eller ute på piren. Her finner du også en restaurant, dykkerskole og en butikk samt fasiliteter som dusj, toalett, garderobe etc. Hold utkikk etter flamingoer, som det er mange av på øya!

Hadicurari Beach

Hadicurari Beach (Fisherman's Huts) er et steinete kystområde like bortenfor Marriott Aruba Resort, der windsurfere trener med sine fargerike seil. Dette er et populært område for surfeentusiaster, og det holdes konkurranser og turneringer her hele året.

Baby Beach

Baby Beach ligger på helt sørøst på øya, like ovenfor Rodgers Beach. Her er det roligere, og navnet Baby Beach kommer av at stranden med sitt rolige, grunne vann passer utmerket for barnefamilier. På stranden kan du leie praktiske UV-telt. Det er fint å snorkle i området.
Mat, drikke og uteliv
Det er rikelig med restauranter i Oranjestad og i nærheten av hotellene ved Palm Beach og Eagle Beach. Restaurantene holder en høy internasjonal klasse med mange fisk- og skalldyrretter på menyene. Prisene varierer, men det er som regel dyrere å spise på hotellrestaurantene. Vi anbefaler å bestille frokost samtidig som du bestiller hotellet der det er tilbud om det. Hotellfrokostene (amerikanske) er ofte generøse. Hvis du vil utforske mer av det lokale kjøkkenet anbefaler vi et matstreif, som gir deg et innblikk i Arubas kosmopolitiske kokekunst.

Restauranter ved Palm Beach

I Palm Beach-området ligger det et lokalt sentrum med noen restauranter som serverer flere typer mat, både lokal og internasjonal.

Restauranter ved Eagle Beach

I Eagle Beach-området ligger det både hurtigmatsteder og gode restauranter. De fleste restaurantene finner du på hotellområdene eller et stykke opp, på den andre siden av veien.

Drikkevann

På Aruba kan du fint drikke vannet, som lokalbefolkningen selv mener er blant verdens beste. Vannet smaker godt og det finnes ikke flaskevann tilgjengelig. Tenk på miljøet!

Fruktjuice

Frukt- og grønnsaksjuicer av alle slag (avhengig av sesong) kan kjøpes i små kiosker, på kafeer, restauranter, hotell og barer.

Øl

I tillegg til det lokale ølet er det et stort utvalg importerte ølmerker, først og fremst nederlandske.

Vin

På de fleste litt finere restauranter og hotell har de et godt utvalg av vin.

Sprit

De fleste kjente spritmerkene kan kjøpes på supermarkeder, større hotell og restauranter. Rom finnes i mange ulike smaker og kvaliteter, og prisene varierer.
De fleste større hotell på Aruba har egne barer og nattklubber. Mange steder tilbyr de underholdning i form av ulike show og forstillinger. Det er drøyt ti kasinoer på øya og et titalls barer og musikkbarer i Oranjestad, i tillegg til de som finnes på hotellene. Øyas beste uteliv finner du i Palm Beach, der det blant annet ligger flere jazzklubber. Ved Eagle Beach er det ikke noe uteliv utenfor hotellene. Utelivet på Aruba begynner sent og utestedene fylles opp først etter midnatt.

Arubas karneval

Arubas karneval er årets største "happening", både for lokalbefolkningen, turister og de som bor på øyene i nærheten. Det er fargesprakende opptog på hele øya, med karnevalskostymer, calypsomusikk, sang, dans og underholdning. Karnevalet holdes hvert år og er en eneste stor fest som pågår i flere uker. Festlighetene avsluttes med at "the Momito" brennes opp. Regn med mye folk og høy musikk i gatene under karnevalet. Store deler av Oranjestad er stengt for trafikk. Hotellene som er mest berørt er Renaissance Suites og Renaissance Marina som ligger midt i Oranjestad.
Shopping
Oranjestad har mange butikker, noen kjøpesentre og markeder, alle med gode shoppingmuligheter. Her kan du for eksempel kjøpe smykker, klær, parfymer, elektronikk, suvenirer, sprit, sjokolade og delikatesser som nederlansk ost. Prisnivået er omtrent som hjemme og de fleste butikker og kjøpesentre holder høy standard. I klesbutikkene selger de mange kjente merker. De fleste hotell har minimarkeder og butikker som selger suvenirer og klær. Det ligger også et utvalg butikker i Palma Beach og Eagle Beach.

Supermarkeder

Nesten alle hotell har et eget minimarked inne på hotellområdet. Det finnes også flere større og betydelig billigere supermarkeder i hovedstaden Oranjestad og i utkanten av Low Rise Area.

Gullsmeder

Aruba har mange gullsmeder og prisnivået er noe lavere enn hjemme. Skal du kjøpe smykker anbefaler vi å gå til noen av de mer kjente gullsmedbutikkene i Oranjestad.

Aloe Vera

Aruba er kjent for sin aloe vera. På øya finnes det en familieeid fabrikk, Aruba Aloe, der de fremstiller diverse håndlagde hud- og hårprodukter. Her kan du kjøpe solkrem, aftersun-krem, kroppskrem, sjampo etc. til hyggelige priser. Du kan også få en guidet omvisning på fabrikken der du kan høre om aloe veras historie på øya.
Sport og trening
Hvis du liker å holde deg i aktivitet i ferien tilbyr Aruba mye å finne på.

Her kan du prøve alle verdens vannsportsaktiviteter. En lang rekke arrangører tilbyr windsurfing, kitesurfing, snorkling, seatrek, paragliding, seiling, katamaranturer, andre typer båtturer etc.

Golf

Aruba har tre golfbaner, hvorav den ene – Tierra del Sol – er en 18-hullsbane. Banen ligger på øyas nordvestlige spiss, og er veldig velstelt, med et klubbhus med alle fasiliteter inkludert restaurant og basseng. Ved Divi Link All Inclusive Hotel ligger det også en vakker 9-hullsbane.

Dykking

Flere dykkerskoler på øya tilbyr både prøvedykk, kurs og dykking for sertifiserte dykkere. Det er få fargerike koraller her, men det er en lang rekke fiskeslag og noen spennende vrak rundt øya. Sikten er for det meste upåklagelig, og med litt flaks kan du se skilpadder, murener og store papegøyefisker i vakre farger.
Aktiviteter og severdigheter
På Aruba kan du prøve diverse aktiviteter som byr på både avslapping og spenning.

Jeepsafari

Jeepsafari er en spennende måte å se mer av øya på. En karavane består som regel av rundt 4–5 store Land Rovers som tar opp til ni personer hver. Turen går ofte til California Lighthouse, Alto Visto Chapel, Seroe Crystal, Bushiribana Gold Mills, Natural Bridge, Arikok Natural Park og Natural Pool.
På Aruba er det i stor grad strendene og havet som lokker turistene, men for den som er interessert har Aruba flere severdigheter man kan besøke. Bli med på en organisert utflukt eller lei en jeep for en dag og opplev Arubas gjemte skatter. Veiene er ganske røffe, men med et godt kart er det lett å finne frem.

San Nicolaas

Arubas nest største by, som blomstret under oljeboomen. Idag er det en ganske rolig by. En av flere grunner til å komme hit er den berømte baren Charlie's bar, som mange besøkende vil hevde er øyas beste. På begynnelsen av 1940-tallet samlet dykkere seg her for å dekorere veggene med undervannsskatter. Baren ble et lite museum, og det er den ennå!

California Lighthouse

California Lighthouse er fyrtårnet som på ligger på Arubas nordvestre spiss. Herfra har du fin utsikt over Arubas vestkyst med sine hvite sandstrender og turkise vann. I området går det flere turstier, og enkelte turoperatører arrangerer guidede fotturer. Hold utkikk etter iguaner og øgler.

Baby Natural Bridge

Denne lille broen, eller steinbuen, ligger ved siden av Natural Bridge som var øyas største attraksjon til den brøt sammen høsten 2005. Broene har blitt formet av havet i tusenvis av år, og selv om bare restene av Natural Bridge står igjen er stedet med den intakte Baby Natural Bridge vel verdt et besøk.

Arikok National Park

Arubas nasjonalpark, Arikok Park, dekker en ganske stor del sørvest på øya. Her kjører du gjennom mektige kaktusskoger og over karrig slettelandskap. Her lever det blant annet iguaner, øgler, esler, geiter og tropiske fugler. Det ligger også noen grotter her med gamle indianske veggmalerier. Området er fint å gå turer i , og det er flere stier her.

Butterfly Farm

Butterfly Farm ligger i Palm Beach-området. Her går du rundt i en tropisk hage, omgitt av sommerfugler fra hele verden. Guiden forteller hvordan sommerfuglene lever og formerer seg. Kommer du tidlig til farmen kan du til og med se en sommerfugl komme ut av kokongen og tar sin første flyvetur.

Ostrich Farm

På strutse- og emufarmen i nærheten av Natural Bridge kan du se struts og emu på nært hold, og bli med på en omvisning for å se hvordan disse fuglene lever. Rett ved siden av ligger det et lite spisested som blant annet har grillet strutsestek på menyen.

Ayo Rock Formation

På vei mot Andicuri på øyas nordside kjører du forbi Ayo Rock Formation. Ta deg tid til å se på de utrolige steinformasjonene her. Du kan følge en liten vei høyt opp mellom steinblokkene og beundre utsikten herfra. Få med deg de gamle indianermaleriene som finnes her, og husk kamera!
Utflukter
Det beste av Aruba med buss
Det beste av Aruba med buss
Utforsk Arubas vakre natur og severdigheter og bli med på en busstur rundt øya.
Les mer om utflukten
En tur med terrengbil i Arubas villmark
En tur med terrengbil i Arubas villmark
Vi legger bilveien bak oss og kjører beach buggy-ene ut i terrenget. her får du oppleve Arubas villmark og blant annet se Blackstone Beach.
Les mer om utflukten
Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – ettermiddag
Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – ettermiddag
Utforsk Det karibiske hav på katamaranen Palm Pleasure en ettermiddag.
Les mer om utflukten
Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – formiddag
Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – formiddag
Nyt en halvdagstur på havet, om bord i den romslige katamaranen Palm Pleasure, med snorkle- og badestopp underveis.
Les mer om utflukten
Seiltur i solnedgangen med katamaranen Palm Pleasure
Seiltur i solnedgangen med katamaranen Palm Pleasure
Nyt solnedgangen og god drikke om bord på katamaranen Palm Pleasure.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Aruba på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Opplev mer i egen bil

Vil du se deg rundt i ditt eget tempo, og stoppe akkurat der du vil? Kanskje dra ut i naturen eller besøke mer avsidesliggende strender? Lei en bil eller en jeep via oss og dra på oppdagelsesferd! Med et kart er det lett å finne frem på øya. Aruba har høyrekjøring akkurat som hjemme, og regler og trafikkskilt er stort sett de samme. Veiene er stort sett gode, men av varierende standard. Dersom du for eksempel vil kjøre langs nordkysten og i nasjonalparken er en firehjulsdrevet jeep å foretrekke.

Buss

Lokalbussen er den billigste måten å reise rundt på øya. Busstasjonen ligger sentralt i Oranjestad, like ved havnen. Det går lokalbuss mellom hotellene og Oranjestad flere ganger i timen. Det ligger flere bussholdeplasser utenfor Palm Beach og Eagle Beach. Bussene går kun på dagtid. Sjekk tidtabellen på hotellet.

Taxi

Taxistasjonen ligger i Oranjestad bak Eagle Bowling Palace på Sasaki Road. Det er ganske lett å få tak i en taxi på gaten. Det finnes ikke taksametre, og alle priser er faste. Etter midnatt er prisene noe høyere.
Fakta

Vår service på reisemålet

Reisen hit er på egen hånd, da Ving ikke har personale på reisemålet..

Vinteren 2022/23 kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i mindre enn 90 dager. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett, reiseforsikring og en hotellbestilling. For mer informasjon ta kontakt med Nederlands ambassade på tlf. 23 33 36 00. https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/norway/about-us/embassy-in-oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Aruba eller Curaçao.

Vaksinering

Vi anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg i god tid før du reiser. Mer informasjon finner du på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også være lokale regler og særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpeta v reisen anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Arubanske Floriner og USD. USD fungerer som betalingsmiddel stort sett overalt. De fleste store internasjonale hotellene har minibanker. Det finnes også minibanker Oranjestad, Palm Beach og Eagle Beach, som oftest i tilknytning til hotellene.

Man kan ikke veksle norske kroner til USD eller Floriner på stedet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid –6 timer. Vintertid: norsk tid –5 timer.

Elektrisitet

110 volt. Adapter er nødvendig (også transformator hvis man ikke kan endre sine apparater til 110 volt).

Språk

Papiamento, nederlandsk, spansk og engelsk.

Øvrig

Musikk og uteliv kan virke forstyrrende for noen hotell. Du kan drikke vannet fra springen på Aruba. De fleste hotell tar en obligatorisk kredittkort-autorisasjon på ca. USD 200 i depositum (fås tilbake ved avreise).

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13 timer og 10 minutter med rutefly fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er). 10–12 timer med charterfly fra Stockholm, avhengig av flyrute.

Slik reiser du hit

Vinteren 2022/2023 tilbyr vi charterreiser med Ving til Aruba fra Stockholm. Pakkereisen bestiller du på ving.no, med avreise fra Arlanda flyplass. Bestilling og betaling av flybilletter tur og retur mellom Norge og Stockholm må du sørge for selv.

Med Ving kan du reise hele året til Aruba med rutefly, og bli så lenge du vil.

Flyet lander på flyplassen utenfor Oranjestad.
Hvis du har bestilt en charterreise fra Stockholm, kan du komme deg enkelt og sikkert til hotellet ditt på Aruba med Vings busstransport. Transporten er ikke inkludert i reisens pris, men du legger det til selv ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen til hotellet ditt er ca. 15–30 minutter (ca. 7–12 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte ruten for busstransporten avhenger av lokale forhold og bestemmes på stedet. Mer informasjon får du ved ankomst. Les mer om busstransport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
28°21°
8
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
29°21°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
29°21°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
30°22°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
30°23°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°24°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • juli
30°23°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • august
30°24°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • september
30°23°
8
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • oktober
30°23°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
29°23°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
29°22°
8
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
Sunclass Airlines fly

Nyhet vinteren 2022/2023

Til vinteren kan du reise med direktefly til Aruba, med avreise fra Stockholm, Arlanda. Du vil fly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines.

Vær oppmerksom på at du må bestille og betale transport til og fra Stockholm på egen hånd.

Til vinteren kan du reise med direktefly til Aruba, med avreise fra Stockholm, Arlanda. Du vil fly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines. _Vær oppmerksom på at du må bestille og betale transport til og fra Stockholm på egen hånd._

Finn reise til Aruba
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.