Se hotell (12)

Reiser til Aruba

Aruba er akkurat så fristende som det høres ut. Selv om øya fremdeles tilhører Nederland er det ingen tvil om at man befinner seg i Karibia.

Strendene er kritthvite, vannet turkisblått, stemningen avslappet og i bakgrunnen høres lyden av merengue og salsa. Aruba er en liten øy som ligger utenfor kysten av Venezuela. I motsetning til mange av de andre karibiske øyene er øya tørr og ufruktbar. Årsaken er klimaet, regn forekommer særdeles sjelden. Her er det med andre ord bare å gjøre seg klar for lange dager på stranden!

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Aruba?
På Aruba er det varmt året rundt med en gjennomsnittstemperatur på ca. 27-28 grader. Temperaturen er sjeldent lavere enn 21-22 grader og sjeldent høyere enn 32. Det regner sjeldent, og solen skinner mer eller mindre året rundt. Kommer det en regnskyll er den som oftest over i løpet av et par minutter. Oktober og november er det våteste månedene, og mars er den tørreste.

Ofte blåser det er en svak eller frisk bris fra øst, som iblant vrir seg til nordøst. Vings hotell på Aruba ligger langs Palm Beach, Eagle Beach og i Oranjestad på vestkysten. Her ligger de beste strendene, og de er også beskyttet fra både nordlige og østlige vinder. Havtemperaturen ligger på ca. 25 grader året rundt.

Reiser til Aruba

Flere reisemål i Aruba
Aruba
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Barnevennlig
Aruba er selve definisjonen av Karibia. Her venter kritthvite strender, turkisfarget vann og palmesus. Den karibiske øya passer for alt fra bryllupsreisen til familieferien.

FINN REISE TIL Aruba