Se hotell (16)

Reiser til Jamaica

Jamaica med sine kritthvite strender, tropiske klima og vennlige atmosfære har blitt selve bildet på Karibia. Frodige og kuperte Jamaica er uten tvil en av Karibias absolutt vakreste øyer. Her får du en herlig og avslappende strandferie i reggae-takt.

Ving tilbyr reiser til to av øyas mest populære reisemål: Montego Bay og Negril. Når du reiser med Ving bor du praktisk talt på stranden.

Med Ving kan du reise til Jamaica med rutefly året rundt. Da velger du selv den avreisedatoen som passer deg og hvor lenge du vil være borte.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Jamaica?
Jamaica har et tropisk klima, med jevn temperatur i både havet og luften året rundt. I høysesong i desember til mars er det tørt, varmt og solfylt med ca. 30 grader i luften og 27 grader i vannet. Det samme gjelder i ettersesong i april og mai. I perioden mai til november er det lavsesong med kraftig regn og vind. Mot slutten av denne perioden inntreffer orkansesongen.

Reiser til Jamaica

Flere reisemål i Jamaica
Montego Bay
  • Barnevennlig
  • Strender
Jamaicas mest populære turistreisemål, "Mo'Bay" lokker med uteliv, restauranter og nydelige sandstrender.
Negril
Negril er et barnevennlig reisemål med en av Karibias desidert fineste strender – den kjente Seven Mile Beach. Her ligger også Rick's Café, der du kan kombinere barliv med klippedykking.

FINN REISE TIL Jamaica