Se hotell (26)

Reiser til Jamaica

Ving tilbyr reiser med rutefly til Jamaica, øya som med sine kritthvite strender, tropiske klima og vennlige atmosfære har blitt selve bildet på Karibia.
Grønne og kuperte Jamaica er uten tvil en av Karibias aller vakreste øyer. Her får du en herlig badeferie i en avslappet atmosfære akkompagnert av reggaemusikk. Når du bestiller en reise med Ving til Jamaica bor du praktisk talt på stranden.

Seven Mile Beach

Blant de aller fineste strendene på Jamaica finner du Seven Mile Beach i Negril. Dett er en av Karibias (og verdens!) mest berømte strender, med hvit og finkornet sand. Den er i tillegg langgrunn, barnevennlig og så å si uten bølger. Ved stranden ligger det flere hotell og barer hvor det mest kjente stedet er Rick's Café på en klippe sør for stranden. Mange kommer hit for å beundre de vakre solnedgangene og for å se på når våghalser hopper fra klippene ned i havet.

Andre paradisstrender på Jamaica

Flere av strendene på Jamaica regnes som noen av de fineste i Karibia. Her er det kilometerlange strender med barer og et stort utvalg av vannsportsaktiviteter, men også mindre strender hvor du kan søke ro og stillhet. Skal du reise med barn til Jamaica anbefaler vi et besøk til Margaritaville Montego Bay. Det er riktignok ingen ordentlig strand i Margaritaville, men det er morsomme vannsklier og oppblåsbare madrasser her.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Jamaica?
Jamaica har et tropisk klima, med jevn temperatur i både havet og luften året rundt. I høysesong i desember til mars er det tørt, varmt og solfylt med ca. 30 grader i luften og 27 grader i vannet. Det samme gjelder i ettersesong i april og mai. I perioden mai til november er det lavsesong med kraftig regn og vind. Mot slutten av denne perioden inntreffer orkansesongen.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere trenger ikke visum til Jamaica for opphold på inntil 90 dager. For mer informasjon ta kontakt med Jamaicas konsulat på tlf. 22 56 00 40. https://www.amb-norge.com/K/6098/Jamaica-Konsulat-Oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med konsulatet for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Jamaica.

Reiser til Jamaica

Montego Bay
  • Barnevennlig
  • Strender
Jamaicas mest populære turistreisemål, "Mo'Bay" lokker med uteliv, restauranter og nydelige sandstrender.
Negril
Negril er et barnevennlig reisemål med en av Karibias desidert fineste strender – den kjente Seven Mile Beach. Her ligger også Rick's Café, der du kan kombinere barliv med klippedykking.
Lucea
Når du reiser til Lucea kan du se frem til en fin ferie i en liten og autentisk jamaikansk by. Vings hotell ligger på den hvite, karibiske stranden, og All Inclusive er inkludert i prisen.

Finn reise til Jamaica
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.