Strand på Krabi
Ao Nang, Krabi

Reiser i februar

Trenger du litt sol og varme i februar? Nyt en reise i februar og få overskudd til å gå den siste delen av vinteren i møte.

Synes du også at den norske vinteren er litt for lang? Legg vinterskoene til side, ta sandaler på og reis på en varm vinterferie i februar. Velg for eksempel mellom Gran Canaria og Tenerife – eller alltid solsikre Kapp Verde. Hvis du trenger en skikkelig eksotisk ferie kan du velge reisemål som Den dominikanske republikk eller Thailand. Finn din vinterferie i februar her!

Favorittene i februar

Billige reiser i februar

Kvinne på trapp

Tilbud og rabatter

Følg med på vår tilbudsside hvor du kan se alle våre beste kampanjer og tilbud på reiser i februar.

Parga i Hellas

Restplasser

Leter du etter en prisvennlig reise i februar er det en god idé å se nærmere på våre restplasser. Her kan du være heldig å finne en billig reise.

To is

All Inclusive

Ta en ekstra is, drink eller tur i buffeten! Når du bestiller All Inclusive er mat og drikke betalt på forhånd, og du slipper å bli overrasket over dyre restaurantregninger!

Flere reiser i februar

Jente med stripete badering

Skolenes vinterferie

Trenger hele familien å komme seg bort fra kulden? Utnytt skolenes vinterferie til å finne den perfekte reise til varmen.

Yoga på en reise i februar

Aktiv ferie i februar

Hva med å kombinere en avslappende ferie med nye opplevelser? Vi arrangerer aktive ferier i februar.

Dra på cruise i februar

Cruise

Stikk av fra den mørke og kalde februar og dra på et spennende cruise. Opplev de vakre øyene på Hawaii eller våkn opp til en ny paradisstrand hver dag i Karibia.

Varmeguiden i februar

Hvor er det varmt i februar?

Vil du se hvor det er varmt i februar? Sjekk ut vår varmeguide!

Vil du se hvor det er varmt i februar? Sjekk ut vår varmeguide!

Finn din ferie i februar

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.