Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk

Velkommen til Den dominikanske republikk, der Ving tilbyr reisemål i både nord og sør. Playa Dorada og Cabarete ligger på nordkysten, og Punta Cana og Bayahibe ligger i sørøst.

Les mer om å reise til Den dominikanske republikk Skjul tekst

Nordkysten av Den dominikanske republikk er kjent for herlige strender, grønn natur og lave priser, blant de laveste i Karibia. Her venter det hotell med beliggenhet på stranden, livlig folkeliv og en herlig avslappende stemning. I den sørøstlige delen av landet, der Atlanterhavet og Det karibiske havet møtes ligger Punta Cana og Bayahibe med spektakulære hotell og kilometerlange, kritthvite karibiske strender.

Når er det best vær i Den dominikanske republikk?
Den dominikanske republikk har varmt klima året rundt. Dagtemperaturen er som regel rundt 30 grader, og vanntemperaturen er over 25 grader året rundt. Om natten synker temperaturen sjelden under 20 grader.

Vings reisemål ligger på den nordlige og den sydøstlige siden av øya. I nord ligger Playa Dorada og Cabarete, og her er nettene noe svalere enn på sørsiden. Regntiden er kortest på den sydøstlige siden, der Punta Cana og Bayahibe ligger.

Den beste tiden å besøke øya er på vinteren, fra november til april. Da er luftfuktigheten lavest og risikoen for regn minst. Orkansesongen strekker seg fra juni til slutten av oktober, av og til lengre, med størst risiko for orkaner i august og september.

  • Antall reisemål:  4
  • Antall hotell:  28

Har du spørsmål
om Den dominikanske republikk?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her