Se hotell (29)

Reiser til Den dominikanske republikk

En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.
Velkommen til Den dominikanske republikk og noen av Karibias beste strender, hotell og utflukter. Med Ving kan du reise til både nordkysten og sørkysten på Den dominikanske republikk, og velge mellom ca. 30 hotell, mange av dem med både strandbeliggenhet og All Inclusive. Her kan du forvente deg en avslappende ferie hvor du selv velger om du vil tilbringe hele ferien på stranden, eller om du vil oppleve mer av landets mange severdigheter og aktiviteter.

Utforsk Den dominikanske republikk

Enten du velger nord- eller sørkysten er det gode muligheter for å reise rundt, enten på en av våre utflukter, eller på egen hånd. Du kan for eksempel bli med i en megatruck ut på landet, hvor du ser den vakre naturen og hvordan innbyggerne bor og hva de dyrker. Du kan også bli med til noen av byene for å se det lokale folkelivet, besøke et marked eller bli med til en sigarfabrikk eller et romdestilleri. Der er riktig nok strendene som har gjort Den dominikanske republikk til et populært reisemål, men det er virkelig mye å se og gjøre her.

Nord eller sør?

Nordsiden av Den dominikanske republikk vender ut mot Atlanterhavet, noe som innebærer større bølger og perfekte forhold for alle typer vannsport. Om du vil ha Karibias kanskje laveste priser er det hit du skal reise. I sør vender strendene mot Det karibiske hav, noe som betyr roligere badeforhold på de kilometerlange strendene. Her kan du bo på riktig flotte hotell med strandbeliggenhet, All Inclusive og kort vei til det meste.

Den dominikanske republikk året rundt

Med Ving kan du reise til Den dominikanske republikk når som helst på året, både sommer og vinter. Med Ving reiser du med rutefly til Den dominikanske republikk, og bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Den dominikanske republikk?
Den dominikanske republikk har varmt klima året rundt. Dagtemperaturen er som regel rundt 30 grader, og vanntemperaturen er over 25 grader året rundt. Om natten synker temperaturen sjelden under 20 grader.

Vings reisemål ligger på den nordlige og den sydøstlige siden av øya. I nord ligger Playa Dorada og Cabarete, og her er nettene noe svalere enn på sørsiden. Regntiden er kortest på den sydøstlige siden, der Punta Cana og Bayahibe ligger.

Den beste tiden å besøke øya er på vinteren, fra november til april. Da er luftfuktigheten lavest og risikoen for regn minst. Orkansesongen strekker seg fra juni til slutten av oktober, av og til lengre, med størst risiko for orkaner i august og september.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise fra Den dominikanske republikk på reiser under 30 dager. For opphold i mer enn 30 dager kreves det visum. Det må være en tom side i passet. Et 30-dagers turistkort er inkludert i reiser med charterfly og rutefly. For mer informasjon ta kontakt med landets ambassade i Stockholm på tlf. +46 8 667 4611. www.svenska-ambassaden.com/Ambassad/9212/Dominikanska-Republiken-i-Stockholm

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Den dominikanske republikk.
Sunclass Airlines fly

Nyhet vinteren 2022/2023

Til vinteren kan du reise med direktefly til Den dominikanske republikk, med avreise fra Stockholm, Arlanda. Du vil fly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines.

Vær oppmerksom på at du må bestille og betale transport til og fra Stockholm på egen hånd.

Til vinteren kan du reise med direktefly til Den dominikanske republikk, med avreise fra Stockholm, Arlanda. Du vil fly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines. _Vær oppmerksom på at du må bestille og betale transport til og fra Stockholm på egen hånd._

Reiser til Den dominikanske republikk

En reise til Puerto Plata er ensbetydende med fine strender, flotte utfluktsmuligheter og herlige All Inclusive-hotell.
Playa Dorada
I Playa Dorada kan du ha en så aktiv eller avslappende ferie du bare vil. All Inclusive er inkludert på alle hotellene.
Cabarete
I Cabarete får du en herlig ferie med surfing og fine solnedganger. Ekstra herlig blir det hvis du bestiller et hotell med All Inclusive.
De fine, kilometerlange strendene på sørsiden av Den dominikanske republikk vender mot Det karibiske hav, og takket være disse forholdene kan du bade i rolig vann på din reise til Punta Cana-området.
Punta Cana
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
Lekre hotell med All Inclusive, nesten endeløse strender og fine hotell for barnefamilier. I Punta Cana har de tenkt på alt.
Bayahibe
Len deg tilbake og gled deg til et behagelig strandliv på en karibisk paradisstrand. På en reise til Bayahibe kan du leke deg med vannsport og snuse inn den lokale atmosfæren.

Finn reise til Den dominikanske republikk
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.