Se hotell (15)

Reiser til Barbados

Barbados
En reise til Barbados inneholder alt man kan ønske seg i Karibia av god mat, vakre strender, frodig natur og vennlig atmosfære.
Barbados er ingen stor øy, ca. 34 km lang og 23 km bred, men det er likevel mye å oppleve her. Langs kysten ligger strendene på rad og rekke – fra windsurfernes favoritt Silver Sands Beach på sørkysten til lille og fredelige Paradise Beach på vestkysten. Vil du prøve noe annet enn strandlivet anbefaler vi en tur til hovedstaden Bridgetown, som ikke er større enn at du kan utforske den på en dag. Og hvorfor ikke ta en tur til en av øyas gamle sukkerplantasjer? Men ikke planlegg for mye – Barbados er full av hyggelige overraskelser. Det kan være en improvisert cricket match, en bod i veikanten som selger nygrillet flyvefisk eller et besøk på Mount Gay, verdens eldste romdestilleri.

Sørkysten eller vestkysten?

Ving har hotell både på sør- og vestkysten av Barbados, like ved noen av øyas beste strender, med blekrosa korallsand og turkis vann. Hvor du velger å bo er naturligvis en smakssak, men det sies at utelivet og shoppingen er bedre på sørkysten. På vestkysten er strendene lengre og havet roligere enn på sørkysten. Dessuten er det flere luksushotell på vestkysten. Uansett hvilket hotell du velger å bo på kan du være sikker på en viss stil. Barbados er jo en gammel britisk koloni, og det er en arv de er stolte av. Man kler seg gjerne om til middag, og afternoon tea er en like populær tradisjon som cricket. Men dette er jo likevel en øy i De små antillene, så Barbados er en herlig blanding av Storbritannia og Karibia – en av Karibias mest varierte og gjestfrie øyer.

Vings reiser til Barbados

Ving har et stort utvalg av hoteller på Barbados. Du kan velge mellom alt fra rimelige, små leiligheter til store, eksklusive hotell. For dere som leter etter det lille ekstra, eller skal på bryllupsreise, kan vi anbefale det luksuriøse hotellet Sandals Barbados. Dette hotellet har 18-årsgrense og ligger ved en av øyas paradisstrender. Sandals Barbados har hele ti restauranter, og All Inclusive inngår i prisen.

For dere som reiser med barn er Family Comfort-hotellet Bougainvillea Barbados et bra alternativ. Hotellet har barneklubb, lekeplass og et fint bassengområde rett ved stranden.
Nyttige tips
 • Hotell i alle prisklasser
 • Luksushotell
 • Familiehotell
 • All Inclusive
 • Fine sandstrender
 • Gode restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Barbados

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Barbados byr på mer enn femti strender. Siden det blåser mer på sørkysten, er wind- og kitesurfing populære aktiviteter der. På vestkysten er det roligere, med klassiske paradisstrender med vaiende palmer og finkornet, hvit korallsand. De fleste strendene har fine fasiliteter, slik at du kan tilbringe hele dagen der.
Mat, drikke og uteliv
Restaurantutvalget på Barbados kan beskrives som stor variasjon og god kvalitet. Du kan spise på alt fra gatekjøkken til gourmetrestauranter. Den lokale maten er en blanding av påvirkning fra Karibia, Afrika og Europa. I tillegg til fisk og skalldyr står kjøtt, kylling og ferske grønnsaker på menyen. Rettene serveres som regel fritert, grillet, ovnsstekt eller marinert. På øya dyrkes det store mengder sukkerrør som blant annet brukes til fremstilling av rom, nasjonaldrikken på Barbados.

matvandring i Bridgetown

I Bridgetown er det flere typer matvandringer med forskjellige temaer for deg som vil gjøre deg kjent med øyas rike utvalg. Benytt også anledningen til å prøve øyas berømte rom. Et av verdens eldste destillerier, Mount Gay, ligger på Barbados, og både dette og andre arrangerer prøvesmaking av sine produkter.
Utelivet på Barbados er ganske rolig, men rundt på øya er det flere barer og noen nattklubber. Prøv en kjølig drink på en strandbar med dans og levende musikk.
Shopping
Butikkutvalget på Barbados er stort. Rundt omkring på øya finner du både kjøpesentre og fargeglade lokale markeder. Populære varer er rom, lokalt håndverk, suvenirer og ting du trenger på stranden.
Sport og trening
På Barbados kan du prøve deg på aktiviteter som vannsport, golf, cricket og fotturer.

Kitesurfing

Den lille øya Barbados passer takket være de sterke vindene perfekt for kitesurfing. Her samles kitesurfere spesielt i perioden juli–desember. Long Beach og Silver-Rocks er populære strender for kiting.

Hvis du vil prøve kiting i ferien er det flere firmaer som tilbyr kurs.
Aktiviteter og severdigheter
Det er populært å dra på utflukt til romprodusenter og destillerier. På en fottur kan du utforske Barbados' tropiske natur og frodige botaniske hager. Prøv dyphavsfiske, eller tilbring en lat dag om bord på en katamaran til havs. Besøk gjerne hovedstaden Bridgetown med sitt gode utvalg av butikker, museer, histore og koloniarkitektur. Sørg for å få med deg en festival mens du er på Barbados – disse er fulle av deilig mat, drikke, dans, musikk og kultur.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Barbados på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det enkleste er å utforske Barbados med taxi, lokalbuss, privat minibuss eller leiebil.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter avreise fra Barbados. Norske statsborgere kan oppholde seg i landet som turister i 30 dager uten visum. Du må kunne vise frem gyldig hjemreisebillett. For mer informasjon ta kontakt med Barbados' konsulat i Stockholm på telefon: +46 8 411 8403

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Barbados.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før du reiser. For mer informasjon se www.ving.no/vaksineinformasjon.

For å beskytte deg mot mygg og andre insekter anbefaler vi myggmiddel samt lyse klær med lange ermer og ben.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksomme på at det er nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt på Barbados

Fra og med 1. juli 2018 innføres en turistskatt på Barbados. Skatten gjelder pr. rom og pr. natt og varierer mellom fra 2,5 USD til 10 USD avhengig av hotellets offisielle klassifisering. Skatten betales til hotellet ved avreise.

Valuta og betaling

Barbadian Dollar (BDS). USD aksepteres i stor grad, da begge valutaer er låst mot hverandre. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –5 timer

Elektrisitet

110 volt, adapter nødvendig.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Barbados med rutefly året rundt. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Condor flyr via Frankfurt om vinteren. Det er også andre flyforbindelser å velge mellom. Med Condor via Frankfurt tar reisen 15 timer.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine.

Reisetiden fra flyplassen på Barbados til hotellene på sørkysten er ca. 20 minutter (ca. 10 km), og ca. 45 minnutter (ca. 25 km) til vestkysten. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
28°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • februar
29°21°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
29°21°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
30°22°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
30°24°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
30°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • august
30°24°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°23°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • oktober
30°23°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • november
29°23°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
29°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager

Finn reise til Barbados
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.