Se hotell (342)

Reiser til Kanariøyene

Ving har arrangert reiser til Kanariøyene siden 1958, og øyene fortsetter å lokke med sitt solsikre klima og mange fine strender.
Fra Oslo tar det ca. 5–6 timer å fly til Kanariøyene, som ligger spredt i Atlanterhavet utenfor vestkysten av Afrika. Ving tilbyr reiser til fem av øyene: Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, Fuerteventura og Lanzarote. Alle øyene har sin egen unike sjarm, sine spesialiteter og severdigheter. Hvilken av dem som er finest er det opp til deg å avgjøre.

Hotell på Kanariøyene

Hvis du reiser med barn til Kanariøyene er det en rekke fine hotell du kan velge mellom. Vi anbefaler særlig Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Family Garden – barnevennlige hotell med aktiviteter og underholdning for hele familien.
Hvis du reiser uten barn bør du heller vurdere et av de lekre Sunprime-hotellene våre – de har 16-års aldersgrense og byr på rolige omgivelser og deilig mat og drikke.

Ting å gjøre på Kanariøyene

På Kanariøyene er det aktiviteter for enhver smak. Om du foretrekker å slappe av i ferien kan du besøke de fine strendene. Øyene har flotte fotturmuligheter, golfbaner, shopping, uteliv, badeland og en mengde restauranter med både lokale og internasjonale menyer. Om du vil utforske feriemålet i eget tempo kan du leie bil. Ving samarbeider med Avis, og kan tilby en god pris når du bestiller leiebil gjennom oss.
Når er det best vær på Kanariøyene?
Kanariøyene har et mildt klima og begrenset nedbør. Det er varmest i sommermånedene (juni, juli, august) med en dagstemperatur på rundt 25 grader og en nattemperatur på 20 grader. Det er kjøligst i vintermånedene (desember, januar, februar) med en dagstemperatur på rundt 20 grader og en nattemperatur som sjelden kryper under 15 grader. Vanntemperaturen ligger på 18–23 grader året rundt.
  • Sunwing Family Resorts –hotell for familien
  • Sunprime Hotels – hotell for voksne
  • Ferie med All Inclusive
  • Spennende utflukter
  • Fine golfbaner
  • Treningsreiser
Finn ditt hotell

Reiseforslag til Kanariøyene

Reiseforslag med rutefly

Om du velger en pakkereise med rutefly kan du selv velge vilken dag du vil reise og hvor lenge du vil være borte.

Reiser til Kanariøyene

Gran Canaria
Gran Canaria er mer enn bare fine, gylne sandstrender – du kan oppleve alt fra koselige fjellandsbyer og subtropiske skoger til et stort uteliv- og og shoppingtilbud.
Tenerife
Vulkanøya Tenerife byr på et fascinerende landskap med alt fra karrige lavalandskap til frodige, grønne daler. Her kan du la deg sjarmere blant annet av landsbylivet i de postkortvakre småbyene.
Lanzarote
Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, store grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Hvorfor ikke leie en bil og utforske øya i ditt eget tempo?
Fuerteventura
På Fuerteventura råder et litt roligere tempo og en mer genuin, kanarisk stemning enn på naboøyene. Øya har noen av Europas beste strender – og flere barnevennlige hotell.
La Gomera
Roen, naturen og golfen: Tre gode grunner til å reise til La Gomera. Og med Ving får du enda en god grunn: øyas beste hotell.

Inspirasjon til ferie på Kanariøyene

Ingrid i Maspalomas-ørkenen

Reisebrev fra Gran Canaria

Planlegger du ferie til Gran Canaria? Vi har sjekket feriestemningen, og viser deg noen av opplevelsene som venter.

Maspalomas – et solfylt fristed

Les vår fargerike artikkel fra Pride-festen i Maspalomas på Gran Canaria, slik vår instruktør Sølve opplevde den.

Velg riktig kanariøy – Gran Canaria med Ving

Slik velger du riktig øy blant Kanariøyene

Syv øyer utgjør velkjente Islas Canarias, og flere av dem blir flittig besøkt av oss nordmenn. Gran Canaria er selvfølgelig selve klassikeren, men visste du at La Gomera er perfekt for fotturer, eller at de beste strendene er på Fuerteventura?

Spis godt på Gran Canaria | Bestill reisen med Ving

7 unike matopplevelser på Gran Canaria

Uansett om du foretrekker enkle strandbarer, klassiske kanariske spisesteder eller kreative fusion-restauranter, finner du noe som passer for deg på Gran Canaria.

Storbyliv i Las Palmas

Fotografens personlige favoritter fra Gran Canaria

Her finner du vår fotograf Agneta sine beste tips til hotell, opplevelser og restauranter på Gran Canaria.

Fjell på Gran Canaria

Fotturer på Gran Canaria

Mer enn 800 km turstier venter deg på Gran Canaria. Øyas fire klimasoner byr på variert natur med både tropisk skog, vulkaner, ørken og eksotiske daler.