Se hotell (18)

Reiser til Kapp Verde

Reis med Ving til Kapp Verde hvor du bor på øya Sal med herlige strender og solsikre forhold.

Kapp Verde er perfekt for deg som er ute etter en solsikker ferie. Her venter lange, gylne strender og skyfrie, varme feriedager. Det blir sjeldent for varmt, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris over øygruppen. Vinden er en av grunnene til at Kapp Verde har blitt et aldri så lite mekka for kite- og windsurfere fra hele verden. Kapp Verde byr i tillegg på flotte dykkeforhold, og hva med å prøve fiskelykken ute på havet med skikkelig dyphavsfiske? Når solen går ned kan du fortsette kvelden på en kul bar, eller spise på en av de mange restaurantene med smakfulle, sprellferske fisk og skalldyr på menyen.

Santa Maria

Ving tilbyr reiser til reisemålet Santa Maria på øya Sal. Santa Maria er Kapp Verdes best utbygde feriemål, med et bra utvalg og et livlig uteliv, og nok av strender for enhver smak, enten du er en badeglad femåring eller en adrenalinsøkende kitesurfer.

Vings Kapp Verde

Med Ving kan du velge mellom rundt tjue hotell på Kapp Verde, med alt fra barnevennlige hotell til luksushotell hvor du kan skjemme bort deg selv. Du kan selvsagt også bestille et hotell med All Inclusive eller strandbeliggenhet – alt for at du skal sikre deg drømmereisen til Kapp Verde.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Kapp Verde?
På Kapp Verde skinner solen ca. 350 dager i året. Vinteren, fra november til mars, er høysesong for turister. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på 24–27 grader på dagtid, og 18–22 om nettene. Vanntemperaturen ligger på 23–27 hele året. Det blåser som regel året rundt, og hvis du reiser i vintermånedene anbefaler vi at du tar med deg en ekstra genser. Det regner sjeldent, men hvis det gjør det skjer det som oftest mellom august og oktober, samt i februar.

Reiser til Kapp Verde

På en reise til Sal er det ikke vanskelig å forstå hvorfor øyas motto er "No stress". På Sal venter late dager med soling og badeliv på øyas herlige strender.
Nyhet!
Santa Maria
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Underholdning
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!

FINN REISE TIL Kapp Verde