• barnevennlig

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach ligger ved den 8 km lange sandstranden i Bangtao som er en av Phukets fineste strender.

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Her bor du med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra noen av Royal Family-suitene kan du gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Sunwing Bangtao Beach har et boalternativ for alle.

Vings gjester har kåret Sunwing Bangtao Beach til et av de tre beste Sunwing Family Resorts i 2019.

Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer forstår du hvorfor.

Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km.

Internett

WiFi er gratis på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg på. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing

På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til Resort Service/Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Bangtao Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Bangtao Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Bangtao Beach er et røykfritt hotell, men det finnes anviste røykesoner på området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen familiesuiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet er åpent hele året. Sommersesongen (1. april–31. oktober) er lavsesong i Thailand. Vi har da et lokalt aktivitetsteam som tilbyr barneaktiviteter, besøk av Lollo & Bernie samt lokalt show et par ganger i uken. Treningsstudio, restauranter og Help Desk holder åpent som vanlig. Det er ikke aerobictimer med instruktør.

I sommerhalvåret kan det være sterke undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan forekomme.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg hvis dere har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: bangtaobeach@sunwing.net

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk tidligst kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.

Bygget: 2006. Renovert: 2017. Nytt treningsstudio og ny Teen Lounge. Utvidet Lollo & Bernie-klubben, oppussing av resepsjon, lobby, showområde og utendørsspa. Nytt gulv, nye tekstiler, madrasser og ny belysning i alle rom.

300 suiter.

Etasjer: 3–4

Heis: Blokk 1, 2, 4, 5 og 7 har tilgang til heis.

Aircondition: Ja

Hotellmanager

Wissut Kasayapanand

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,2 km
 • Hovedsentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien virkelig nyte ferien sammen.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Family Suite

Family Suite er romslige, smart innredete suiter og består av 1–2 rom med plass for opptil 6 personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er våre spesialtilpassede 1-romssuiter for deg som reiser med helt små barn. Bor det flere barn under tre år i en Happy Baby-leilighet får de andre barna hver sin Babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Lounge Suite

Leiligheter med ekstra høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Mat og drikke

Tenk å kunne slippe å lage mat i ferien! På Sunwing Bangtao Beach tilbereder våre dyktige kokker mat til både små og store. Morgen, middag og kveld. Start dagen på det barnevennlige vertshuset Piak's Kitchen med en frokostbuffé der ingenting mangler. Vil du gjøre ferien ekstra behagelig bestiller du måltidspakken Kitchen Inclusive.

Fortsett gjerne med lunsj på samme restaurant og avslutt med en vellaget middag på elegante Fino Restaurant & Grill. Og har du lyst til å slappe av på balkongen i din egen leilighet en kveld, er det mye godt du kan kjøpe med deg fra Mini Market, eller du kan bestille take away fra Piak's Kitchen. I ferien er det lørdag hele uken. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Piak's Kitchen

Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for frokostbuffé, lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen har vi favoritter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye mer, blant annet flere lekre thailandske spesialiteter. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – i Piak´s Kitchen kan du få maten som take away. Piak´s Kitchen ligger nedenfor blokk 6, med utsikt over stranden og havet.

Fino Restaurant & Grill

En moderne restaurant som er elegant uten å være stiv. Menyen har et internasjonalt preg, med både klassiske retter og nyskapende kombinasjoner. Atmosfæren er barnevennlig. Fino Restaurant & Grill ligger nedenfor blokk 8 med utsikt over stranden og havet. Restauranten er åpen for middagsservering.

Bar

Både før og etter middagen kan du ta en drink i baren. Her tilbyr de også barnevennlig drikke, smoothies og toast. Baren ligger ved siden av Mini Market, og her kan dere nyte forfriskninger i rolige omgivelser og med en vakker utsikt over hagen.

Mini Market

Alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), godteri og solkrem til yoghurt, pålegg og drikke finner du i Sunwing Bangtao Beachs nærbutikk. Fint hvis du vil kose deg hjemme en kveld eller bare vil handle litt. Mini Market ligger i hovedbygningen ved siden av Lime Bar.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Bangtao Beach en fantastisk frokostbuffé i Piak´s Kitchen. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg ... (variasjoner forekommer). Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - de voksne velger fra Piak's Kitchen-menyen - både til lunsj og middag.

Dette er inkludert i Kitchen Inclusive:

 • Sunwings store frukostbuffé 7 dager
 • 5 lunsjer og 5 middager. Tre retter. Til lunsj velger du forrett, hovedrett og dessert fra Piak's Kitchen-meny. Middag kan du nyte fra buffé de kveldene den står dekket, ellers velger du fra Piak's Kitchen-meny. Til lunsj og middag serveres vann, en stor brus, lokalt øl eller en halv flaske vin (37,5 cl) pr. person/måltid. Kaffe etter maten er inkludert.

Barna spiser gratis fra frokostbufféen eller Lollo & Bernies buffé (lunsj & middag). Drikke og iskrem er inkludert til lunsj og middag. Du kan velge hvilke 5 dager av 7 du vil ha lunsj og middag. Det er kun frokost som er inkludert i Sunwing Inclusive jul- og nyttårsaften, men du kan kan bestille hotellets populære festbuffé på hotellet og få en måltidsopplevelse utover det vanlige.

Forhåndbestilles hjemmefra hvis du flyr med Sunclass Airlines og fast reiselengde, og bestilles på hotellet hvis du flyr med Sunclass Airlines, Thai Airways eller et annet ruteflyselskap med egenvalgt reiselengde. Kitchen Inclusive kan bestilles fra november til april, begrenset antall plasser. Les mer om Kitchen Inclusive.

Basseng og strand

Det store, herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach omfatter hele seks basseng. Mest populært er vårt store Fun Pool på hele 1340 m², med viker og bukter, en liten øy og en vannsklie. Det er også her du finner bassengbaren der du kan ta noe leskende både i og utenfor bassenget. Babybassenget med solskjerming og barnebassenget ligger i skyggen av høye palmer, og ved barnebassenget er det en liten vannsklie. Fra noen av Royal-leilighetene kan du hoppe i bassenget rett fra terrassen!

Noen få palmer er det eneste som skiller den åtte kilometer lange Bangtao Beach fra Sunwing Bangtao Beach. Her finner du uten problemer din egen plass i solen.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 27 m²
Dybde: 40 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00

Barnebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 160 m²
Dybde: 60 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00

Familiebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 185 m²
Dybde: 0–110 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00

Fun Pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1340 m²
Dybde: 0–160 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00*

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 527 m²
Dybde: 100-120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00

Sportsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 410 m²
Dybde: 120-180 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00 - 20.00

Strand

Bangtao Beach ligger rett ved hotellet og er hele 8 kilometer lang. I løpet av sommerhalvåret forekommer tidvis undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan forekomme. 0–250 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellområdet du bor).

Thailandske myndigheter har fjernet mye av den kommersielle virksomheten langs strendene. Det innebærer at det finnes færre solsenger, strandkaféer og annet, enn hva som har vært tilfelle tidligere.

*Vannsklien er åpen kl. 10.00–18.00.

Trening og aktiviteter

Hvis du klarer å slite deg løs fra solsengen og de vaiende palmene finnes det flere sportsaktiviteter å velge mellom på Sunwing Bangtao Beach. I vårt Fitness & Spa med treningsstudio tilbyr vi et variert treningstilbud, og i bassenget kan du delta i ulike vannsportaktiviteter eller vår populære vanngymnastikk. Avslutt gjerne med å prøve hotellets utendørs thaimassasje.

Den lange, hvite stranden rett utenfor hotellet passer bra for både joggeturer, volleyball og fotballkamper. Velger du å være med på en gruppetreningstime får du trene under ledelse av dyktige og inspirerende instruktører. En ting er i alle fall sikkert: ingen trenger å være rastløs på Sunwing Bangtao Beach.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en Power Walk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? På Sunwing Bangtao Beach kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Golf

I nærheten av Sunwing Bangtao Beach finnes det flere fine golfbaner. Vårt personale i Help Desk hjelper gjerne til med bestilling av starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i løpet av ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernies ministars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Bangtao Beach ligger Lollo & Bernie-klubben mellom blokk 5 og 6, mellom de to bassengområdene. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å tegne, leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing.

På Sunwing Bangtao Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie Club

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie-klubben. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie Club ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannaktiviteter med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy, trener de kondisjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de skal få stimulert kreativiteten sin og lære seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 time og gjennomføres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele økten. Timen er på 30 minutter og passer for barn som har fylt 4 år til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernies minidisco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken blinker det i discokulen og det blir fullt trykk på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernie's Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Ikke gå glipp av det herlige showet med maskotene våre, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Informasjon om sesongene

I sommersesongen er det et begrenset tilbud av barneaktiviteter på hotellet. Mer utfyllende informasjon finner du under Mer om hotellet, på hotellets startside.

Personalet

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er valgt med omtanke. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opp til 15 år i høysesong; vinter-, påske- og juleferie) tilbyr Sunwing Bangtao Beach morsomme aktiviteter. Her kan du prøve ulike sporter, både til lands og til vanns. Det finnes også biljardbord, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Play&Chat kan du spille PlayStation. Er du modig, kan du være med på Teen Talent i vinterferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille bordtennis eller biljard med de nye vennene dine. Noen aktiviteter er mot betaling.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Play Station

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt: Det er helt gratis å spille!

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og vær sammen med jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller være med på arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Utfordre vennene dine

På Sunwing Bangtao Beach kan du når som helst utfordre gamle og nye kompiser i biljard eller bordtennis. Noen aktiviteter er mot betaling. Eller hvorfor ikke ta med en fotball til stranden og arrangere en spontankamp? Så er det bare å hoppe rett i havet når kampen er over.

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personale

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Bangtao Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdommer. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet rett ved stranden. Strandområde med lite trafikk. Trapper og nivåforskjeller. Noen suiter kan forstyrres av hotellets underholdning. Hotellet ligger 1,2 km fra Bangtaos lokale sentrum, der du finner restauranter og Mc Donald´s. Avstand til Patong Beach er ca. 15 km. Busstransfer fra flyplassen tar ca. 30 minutter.

22 Moo 2 Chueng Thalay
Thalang, Phuket 83110
Telefon: +66 76 337 400-6
info@sunwingphuket.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunwing Bangtao Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei, ingen flyavganger til Norge etter kl. 13.00
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: November–april

NB! Easy Travel gjelder kun i vintersesongen og for avganger f.o.m. kl. 13.00 fra Thailand. Pga. lokale regler i Thailand må sammenleggbare barnevogner sjekkes inn.

Underholdning

Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Bangtao Beach, stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.

Sett deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyt førsteklasses underholdning!

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showprogrammet her.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av fantastisk underholdning med maskotene våre, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernies minidisco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hit'en avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkisblått vann og strålende sol – det er deilig, men vil du ha det ekstra godt i ferien anbefaler vi at du prøver den verdensberømte thaimassasjen. Dette kan du nyte utendørs, med bølgeskulp i bakgrunnen.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2151 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,7
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Barnebasseng
4,7
Barnevennlig
4,8
Wifi
4,0
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Ikke kjøp måltidspakke."

  Unngå måltidspakken, det finnes uendelig mange og mye bedre plasser å spise rett utenfor hotellet. Det brukes råvarer av dårlig kvalitet (kjøtt, fugl, sjømat) - og de har kun én vegetarrett på menyen. Vi orket ikke benytte oss av forhåndsbetalt måltidspakke. Det var også mange som var magesyke på hotellet. Om dette var omgangssyke eller matforgiftninger vites ikke. Rommene er som på bildene, helt fint. Mye mygg. Eller fint og barnevennlig hotell, beliggende rett ved stranden.
 • 5/5

  "Nydelig hotel og strand!"

  Nydelig hotell med flotte rom og store fine bassengområder rett ved en paradisisk strand. Kan ikke be om mer! Hit vil vi tilbake:)
 • 5/5
  Jag trivdes väldigt bra på Sunwing Bangtao Beach. Trevlig och tillmötesgående personal, mycket fina rum, bra städning. Mycket bra läge, nära stranden. Mycket bra musikshower om kvällarna.
 • 4/5

  "Flott Hotell"

  Ingen ting og utsette på Hotellet; hyggelig og serviceinnstilte personale.
 • 3/5

  "Idyllen brutt"

  Det gode klimaet og opplevelsen jeg har hatt der i så mange år ble denne gangen ødelagt av de russiske gjestene. Både ved bassenget og i restauranten. De respekterer ikke vår oppførsel og adferd. De er fritatt fra alt av regler og folkeskikk. Dette var for meg ubehagelig.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.