• barnevennlig

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach ligger ved den 8 km lange sandstranden i Bangtao som er en av Phukets fineste strender.
Her bor du med utsikt mot bassengområdet
eller hagen, og fra noen av Royal Family-suitene kan du gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Sunwing Bangtao Beach har et boalternativ for alle.
Under palmene på Sunwing Bangtao Beach
og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy.
Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km.
Internett
WiFi er gratis på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, iPad, nettbrett, pc eller Mac og koble deg på. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Bangtao Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Bangtao Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Bangtao Beach er et røykfritt hotell, men det finnes anviste røykesoner på området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Handikapvennlighet
Det finnes ingen familiesuiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet er åpent hele året. Sommersesongen (1. april–31. oktober) er lavsesong i Thailand. Vi har da et lokalt aktivitetsteam som tilbyr barneaktiviteter, besøk av Lollo & Bernie samt lokalt show et par ganger i uken. Treningsstudio, restauranter og Help Desk holder åpent som vanlig. Det er ikke aerobictimer med instruktør.
I sommerhalvåret kan det være sterke undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan forekomme.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg hvis dere har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: bangtaobeach@sunwing.net
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk tidligst kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.
Bygget: 2006. Renovert: 2017.
300 suiter.
Etasjer: 3–4
Heis: Blokk 1, 2, 4, 5 og 7 har tilgang til heis.
Aircondition: Ja
Hotellmanager
Wissut Kasayapanand
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,2 km
 • Hovedsentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien virkelig nyte ferien sammen.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Family Suite

Family Suite er romslige, smart innredete suiter og består av 1–2 rom med plass for opptil 6 personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er våre spesialtilpassede 1-romssuiter for deg som reiser med helt små barn. Bor det flere barn under tre år i en Happy Baby-leilighet får de andre barna hver sin Babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Lounge Suite

Leiligheter med ekstra høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.