Fly direkte fra Oslo, Gardermoen
Mallorca

Fly direkte til varmen fra

Oslo

Reiser fra Oslo, Gardermoen

Ving har massevis av charterreiser til sol og varme fra Oslo. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Oslo til et stort antall herlige reisemål. God ferie!

Reis fra Oslo lufthavn med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Oslo tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Kroatia og Tyrkia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Oslo til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Oslo.

Charterreiser fra Oslo

Med Ving kan du dra på charterreiser fra Oslo til våre mest populære reisemål. Det er veldig gode flyforbindelser til favoritter som Mallorca, Kanariøyene, Kreta og Kypros, for å nevne noen få.

Sommerreiser fra Oslo

Her ser du charterreisemålene våre på sommeren. Se alle reisemål her (charter + rutefly).

Reiser til Mallorca fra Oslo

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Oslo til Mallorca.

Direkte fra Oslo til populære Mallorca.

Reiser til Hellas fra Oslo

Hellas

Vings Hellas betyr deilig strandliv på flotte strender, avslappet atmosfære på koselige småsteder og godbiter fra det greske kjøkkenet. Foretrekker du de store og populære turistøyene, eller mindre perler? Du bestemmer! Med Ving kan du reise direkte fra Oslo til Hellas.

Direkte fra Oslo til herlige Hellas.

Vinterreiser fra Oslo

Reiser fra Oslo til Gran Canaria

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Oslo til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange fine hotell og et bredt utvalg reisemål som tilbyr både underholdning og avkobling.

Reis med Ving fra Oslo til populære Gran Canaria.

Reiser fra Oslo til Tenerife med Ving

Tenerife

Reis med Ving fra Oslo til vakre Tenerife. Med sitt skiftende landskap og store utvalg av både reisemål og hotell har Tenerife noe for alle.

Reis med Ving fra Oslo til vakre Tenerife.

Reis til Kapp Verde fra Oslo

Kapp Verde

Kapp Verde er et relativt nytt charterreisemål, men har allerede blitt populært. Mange forelsker seg i den avslappede atmosfæren, den gode sjømaten og vissheten om at solen skinner 350 dager i året.

Reis med Ving fra Oslo til solsikre Kapp Verde.

Reis til Thailand fra Oslo

Thailand, Phuket

Paradisstrender, spennende utflukter, fantastiske matopplevelser og gjestfrie innbyggere. Thailand er og forblir en klassisk favoritt blant nordmenn.

Reis med Ving fra Oslo til vinterfavoritten Thailand.

Velg hotell først?

Alle reiser fra Oslo

Ving anbefaler

Flytoget | Ving

Flytoget

Senk skuldrene og tenk på noe annet enn å rekke flyet. Effektiv og behagelig reise til og fra Gardermoen, og unik reisegaranti. Flytag– skriv ut bagasjelappen din allerede på Flytoget.

Parkering på Oslo lufthavn

Parkering på Oslo lufthavn

Ving anbefaler lufthavnens egen parkering nærmest terminalen. Du kan avbestille inntil 2 timer før innkjøring hvis reisen endres.

Strawberry-tilbud på Gardermoen

Strawberry flyplasshotell på Gardermoen

Som Ving-kunde får du spesialpriser på alle Strawberry sine flyplasshotell på Oslo lufthavn, Gardermoen.