Reis direkte fra Bergen med Ving
Gran Canaria

Fly direkte til varmen fra

Bergen

Reiser fra Bergen, Flesland

Ving har massevis av reiser til sol og varme fra Bergen. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Bergen til flere herlige reisemål. God ferie!

Charterreiser fra Bergen

Drømmer du om å reise ut i verden og få massevis av nye opplevelser? Vi har mange charterreiser fra Bergen å velge mellom til noen av våre mest populære reisemål. Nyt vinteren på Tenerife eller Gran Canaria, hvor lune temperaturer og vakker natur venter. Til sommeren kan du dra på charterreise til for eksempel Hellas, Mallorca, Kypros eller Tyrkia. Mulighetene er mange når du vil på charterreise fra Bergen.

Reiseforslag fra Bergen

Reiser i vinter fra Bergen

Reiser fra Bergen til Gran Canaria

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Bergen til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange fine hotell og et bredt utvalg reisemål som tilbyr både underholdning og avkobling.

Res med Ving fra Bergen til populære Gran Canaria.

Tenerife

Reis med Ving fra Bergen til vakre Tenerife. Med sitt skiftende landskap og store utvalg av både reisemål og hotell har Tenerife noe for alle.

Reis med Ving fra Bergen til vakre Tenerife.

Sommerreiser fra Bergen

Her ser du charterreisemålene våre på sommeren Se alle reisemål her (charter + rutefly).

Mallorca fra Bergen med Ving

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Bergen til Mallorca.

Direkte fra Bergen til herlige Mallorca.

Reiser til Kreta fra Bergen

Hellas

Kreta og Rhodos kan du velge blant et drøyt dusin reisemål. De greske øyene har noe for enhver smak, enten du er historieinteressert, badeglad eller begge deler. Med Ving kan du reise til Hellas fra Bergen.

Direkte fra Bergen til Kreta og Rhodos i sommer.

Velg hotell først?

Pakkereiser med direkte rutefly til solen

Torremolinos, Spania
Torremolinos, Spania
Bajondillo
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 13 jan 2024 fra Bergen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
13 jan 2024 fra Bergen
Alicante, Spania
Alicante, Spania
Maya Hotel Alicante
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 15 jan 2024 fra Bergen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
15 jan 2024 fra Bergen

VÅRE MEST POPULÆRE STORBYferier med direktefly fra Flesland

London, Storbritannia
London, Storbritannia
Dolphin Hotel
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Avreise 30 jan 2024 fra Bergen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
30 jan 2024 fra Bergen
Krakow, Polen
Krakow, Polen
Hotel Kazimierz III
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Avreise 10 apr 2024 fra Bergen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
10 apr 2024 fra Bergen
Berlin, Tyskland
Berlin, Tyskland
Max Brown Hotel Ku’damm, part of Sircle Collection
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Avreise 21 apr 2024 fra Bergen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
21 apr 2024 fra Bergen

Alle reiser fra Flesland

Bergen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Strawberry-tilbud i Bergen

Strawberry flyplasshotell

Som Ving-kunde får du spesialpriser på Strawberry sine flyplasshotell i Bergen.

Charter fra Bergen med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Bergen tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Kroatia og Tyrkia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Bergen til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Bergen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.