Se hotell (45)

Reiser til Mexico

En reise med Ving til Mexico er en reise til langstrakte strender, turkisfarget hav, urgammel historie, ekte tacos i nystekte maistortillas og en vennlig atmosfære.
Vings reiser til Mexico går til Yucatán-halvøya hvor det er noe for alle: Heftig natteliv med barer, klubber og show, restauranter i alle prisklasser, shopping, severdigheter og naturopplevelser i verdensklasse. Og først og fremst de herlige sandstrendene. Velkommen til Karibia!

Severdigheter i Mexico

Om du har et snev av interesse for historie eller meksikansk kultur er det nesten obligatorisk å besøke Chichén Itzá i løpet av reisen til Mexico. Stedet med de verdensberømte maya-ruinene står på UNESCOs verdensarvliste og regnes som et av verdens syv nye underverk. En båttur på havet eller en utflukt til en cenote – Yucatáns underjordiske grotter – kan også anbefales.

Shopping i Mexico

Prisnivået i Mexico er fortsatt relativt lavt, og du kan derfor gjøre kupp på eksotiske suvenirer i ferien. I Playa del Carmen og Cancún er det gode shoppingmuligheter, med alt fra store butikksentre med veletablerte internasjonale kjeder til mindre butikker og suvenirutsalg. Det er populært å kjøpe med seg hjem fargeglade hengekøyer i herlige mønstre, sombreros, panamahatter, tequila, sigarer og håndmalte treskulpturer i form av hodeskaller, monstre og drager.

Meksikansk mat

Selv om de tacos som er så populær fredagsmat i Norge har sitt opphav i Mexico, er det synd å kallle det meksikansk mat. Mye har skjedd på veien til norske middagsbord, og har du først prøvd en ekte meksikansk taco med hjemmebakt tortilla er det ingen vei tilbake. Maten du blir servert i Mexico smaker mye, men er sjelden sterk – styrken bestemmer du selv ved hjelp av ulike sauser. Mest (og best) mat for pengene får du på lokale restauranter – ikke bli overrasket om du får servert noe annet enn det du opprinnelig bestilte.

Karibiske paradisstrender

Selv om Mexico byr på fascinerende severdigheter, variert shopping og fantastisk mat, er det tross alt strendene som lokker de fleste hit på ferie. Den hvite korallsanden føles nesten sval under føttene når du går fra solsengen til det turkise havet. Vannet er som regel veldig klart, og korallrevene gjør at det er perfekt for deg som vil dykke eller snorkle i ferien. Om du er her på rett sted til rett tid kan du være så heldig å se skilpadder komme på land og legge egg på strendene. Å snorkle i en cenote er også en helt spesiell opplevelse du ikke bør gå glipp av på en reise til Mexico.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Mexico?
Rundt Mexicogolfen er det et subtropisk klima med jevn varme og fuktighet året rundt. Høysesong på Vings reisemål Cancun, Playa del Carmen, Akumal, Tulum og Cozumel er i perioden desember–april, og da ligger dagtemperaturen på ca. 29–33 grader. Nettene er svale, med en temperatur på knappe 20 grader. Vanntemperaturen synker sjelden under 25 grader. Nedbøren faller hovedsakelig i orkansesongen (juni–november), men selv i denne perioden er det en god del sol.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til landet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Mexico ved opphold i inntil 180 dager. Turistvisum innvilges automatisk ved innreise og forhåndsutstedes ikke. For mer informasjon ta kontakt med Mexicos ambassade på telefon: 21 04 02 20. https://embamex.sre.gob.mx/noruega/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Mexico

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Mexico

Playa del Carmen
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Sport & aktiviteter
Playa del Carmen er et av Yucatan-halvøyas største turiststeder, og her venter blant annet en lang, fin strand, et stort restaurant- og bartilbud og severdigheter i verdensklasse like i nærheten.
Cancún
Når du reiser til Cancun med Ving kan du nyte en ferie på et klassisk turiststed med herlige strender, bra shoppingtilbud, gode restauranter og flotte hotell med All Inclusicve.
Cozumel
Når du reiser til Cozumel venter avslappende dager på fine strender. Øya byr på gjestfri atmosfære, god mat og bra shopping, i tillegg til vannsportaktiviteter, en fin golfbane og bra sykkelveier.
Tulum
Mayaruiner og en av verdens vakreste strender. Tulum byr på det beste fra to verdener. Stemningen er avslappet og karibisk, og for deg som liker å snorkle venter det et stort korallrev.
Akumal
Når du reiser med Ving til Akumal venter en avslappende ferie på luksuriøse hotell i fredelige omgivelser, med naturen og stranden som nærmeste naboer.

Reiseforslag med rutefly til Mexico

Nina Hotel Playa del Carmen
Nina Hotel Playa del Carmen
Playa del Carmen, Mexico
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 14 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
14 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Viva Wyndham Maya
Viva Wyndham Maya
Playa del Carmen, Mexico
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 1 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. All Inclusive
Fly og 7 hotellovernattinger
1 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Grand Bahia Principe Tulum
Grand Bahia Principe Tulum
Akumal, Mexico
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 1 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. All Inclusive
Fly og 7 hotellovernattinger
1 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Mexico
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.