Se hotell (33)

Reiser til Mexico

En reise med Ving til Mexico er en reise til langstrakte strender, turkisblått hav, urgammel historie, ekte tacos i nystekte maistortillas og en vennlig atmosfære. Med Ving kan du bo på eksklusive All Inclusive-hotell og på vårt barnevennlige Family Garden-hotell.

Når du reiser med Ving til Mexico kan du velge mellom flere reisemål. Playa del Carmen på Yucatán-halvøya er en liten fiskerlandsby som raskt har ekspandert uten å miste sitt personlige og litt bohemske preg. Kunne du tenke deg avslappende øyliv og fantastiske strender bør du se nærmere på Isla Mujeres. Du kan også reise til det klassiske turiststedet Cancún, der du i tillegg til herlige strender kan nyte utelivet til langt på natt.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Mexico?
Rundt Mexicogolfen er det et subtropisk klima med jevn varme og fuktighet året rundt. Vanntemperaturen synker sjelden under 25 grader. Nedbøren faller hovedsakelig i orkansesongen (september–november), men selv i denne perioden er det en god del sol.

Reiser til Mexico

Flere reisemål i Mexico
Playa del Carmen
  • Strender
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
Playa del Carmen er et av Yucatan-halvøyas største turiststeder, og her venter blant annet en lang, fin strand, et stort restaurant- og bartilbud og severdigheter i verdensklasse like i nærheten.
Cancún
Når du reiser til Cancun med Ving kan du nyte en ferie på et klassisk turiststed med herlige strender, bra shoppingtilbud, gode restauranter og flotte hotell med All Inclusicve.
Cozumel
Når du reiser til Cozumel venter avslappende dager på fine strender. Øya byr på gjestfri atmosfære, god mat og bra shopping, i tillegg til vannsportaktiviteter, en fin golfbane og bra sykkelveier.
Akumal
Når du reiser med Ving til Akumal venter en avslappende ferie på luksuriøse hotell i fredelige omgivelser, med naturen og stranden som nærmeste naboer.

FINN REISE TIL Mexico