• barnevennlig

Sunwing Arguineguín Seafront

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell på Gran Canaria.
Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín
finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret*. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter
, barer, Lollo & Bernie-klubben, Fitness & Spa og Help Desk.
Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle.
Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter.
Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa.
Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker.
Sunwing Arguineguín Seafront er stengt 23. april–21. juni 2022 for renovering av noen leiligheter. I perioden 30. september til 17. oktober 2022 kan pågående renoveringsarbeider på hotellet tidvis innebære forstyrrelser.
*Bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–30. april.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og kom deg på nett! Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du vet sikkert at du kan følge Sunwing Arguineguin Seafront på sosiale medier. Lik oss gjerne på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Arguineguín Seafront er et røykfritt hotell (gjelder også e-sigaretter). Det gjelder både i leilighetene og på balkongene/terrassene. Egne røykesoner på hotellområdet er imidlertid tilgjengelig.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Handikapvennlighet
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner leilighetstypen under Family.
Ramper på hotellområdet. Bassengene har trapper og ramper med rekkverk (skrånende bunn).
Sesong
Sunwing Arguineguín Seafront er stengt 23. april–21. juni 2022 for renovering av noen leiligheter.
Hotellet har åpent hele året.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 11.00. Minibank finnes på hotellet.
Bygget: 1986 Renovert: 2012. Delvis oppussing av alle Royal Family Suites og Royal Lounge i 2018.
252 leiligheter
Etasjer: 8
Heis: Ja
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering, begrenset antall plasser
Hotellmanager
David Callow
Hotellets offisielle klassifisering er 3.
concept-logo
 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger rett ved havet
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Den vakre beliggenhet rett ved havet gjør utsikten fra bassengområdet på Sunwing Arguineguín Seafront storslagen. Nyt en ferie i en leilighet med moderne interiør, noen har til og med herlig utsikt over Atlanterhavet – unn deg det fantastiske med den kanariske solkysten.

Vil du vite hvor leiligheten ligger? Det kan du se her.

Vil du gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om våre smarte tilvalg her.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Lounge Suite

Leiligheter med ekstra høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong.

Big Family

Vårt leilighetskonsept for en stor familie eller et reisefølge på mange.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.