Vinterreiser 2018/19

Solvarme strender, salte bad og myk sand under føttene. Dessverre varer ikke den norske sommeren evig, men når høsten og vinteren gjør sitt inntog her hjemme kan du trøste deg med at det er deilig og varmt mange andre steder i verden.
Mer informasjon Kanskje går du allerede med planer om å reise tilbake til favorittstedet ditt, der solen skinner året rundt, eller vil du heller oppleve noe helt nytt denne vinteren? Kanskje det er på tide å virkeliggjøre drømmen om kritthvite paradisstrender og krystallklart vann?
 
Du kan velge og vrake blant flere herlige vinterreisemål, og hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg kan du ta en titt på varmeguiden vår for å se hvor været er på sitt beste.
 
Hvis planene dine endrer seg underveis er det ingen grunn til å fortvile – legg til avbestillings- og endringsforsikringen vår når du bestiller, så kan du enkelt gjøre endringer i reisen hvis du får behov for det.
Mindre informasjon

For hvis vintersol er din greie, så er vinterreiser vår.

HVOR VIL DU REISE?

Finn vinterens drømmereise

Finn din ferie

VINTERENS REISEMÅL

Dette er alle stedene du kan reise til i vinter.

Dubai Parks and Resorts

Et lite stykke utenfor Dubai finner du emiratets nyeste tilskudd, Dubai Parks and Resorts. Området består av tre fornøyelsesparker og er det perfekte reisemål om du reiser med barn til Dubai.

Besøk LEGOLAND®, ta en tur til MOTIONGATE™ og hils på Shrek og mange andre karakterer, og opplev Bollywood Park – verdens første fornøyelsespark med Bollywood-tema.

EUROPA og kanariøyene

Madeira

Madeira er en klassiker i nye klær med slående vakker natur, lekre hotell, utmerket shopping og muligheter for en kveld på kasino etter en dag med levadavandringer.

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av alle Kanariøyene. Når du reiser med Ving hit kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.

Tenerife

Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene. Tenerife har noe for enhver smak - sol og bad, høye fjell, spennende aktiviteter, by og shopping.

AFRIKA og det indiske hav

Reis til Kapp Verde med Ving i vinter!

Kapp Verde ligger bare to timer sør for Kanariøyene, men er likevel flere grader varmere. Den kappverdiske øya Sal er det perfekte reisemålet for deg som vil ha en avslappende og solsikker strandferie.

ASIA

Oppdag Thailand

I vinter kan du fly direkte til Phuket fra Oslo. Vel fremme i Thailand venter 30 varmegrader, eksotiske strender, spennende byliv og kulinariske opplevelser. Velkommen til smilets og gjestfrihetens land.

Du kan også reise til thailandske reisemål som Bangkok, Koh Samui, Koh Lanta og Hua Hin.

KARIBIA OG AMERIKA

ELLER HVA MED NOE ANNET I VINTER?

Cruise

På cruise kan du oppleve flere steder i løpet av en og samme reise, på en enkel og avslappende måte. Med Ving kan du cruise i blant annet Middelhavet og Karibia.

Oppleve en storby

På storbytur er det mer enn nok å finne på – uansett hvem du reiser sammen med. Hva med shopping i Berlin? Eller kanskje en fotballtur til London?

Treningsreiser

Vi har mange treningsreiser i vinter som passer for alle – både for nybegynnere og mer erfarne treningsentusiaster.

Anbefalinger for reisen