Vinterreiser til varmen

Bestill vinterens reise til varmen, og nyt dager fulle av solskinn og opplevelser!

Vi vet at alle drømmer om forskjellige ferier, og det har vi selvfølgelig tatt hensyn til. Vil du helst til solvarme strender og saltvann i vinter, eller foretrekker du en vinterreise til en spennende storby?

Mer informasjon Blant vårt store utvalg av vinterreiser finner du alt fra klassiske Kanariøyene til favoritter som Karibia og Asia, massevis av spennende storbyreiser og mer eksotiske reisemål som Maldivene og Seychellene. Du kan rett og slett velge og vrake, og finne den perfekte vinterreisen for akkurat deg.
 
I varmeguiden vår hjelper vi deg å finne riktig reisemål basert på vær og temperatur. Eller er det eventyr som står på agendaen? Da kan vi anbefale Dubai og Florida, og Vietnam.
 
Hvis du reiser uten barn bør du se nærmere på Sunprime-hotellene våre for en herlig og avslappende vinterreise. Du finner dem på flere kanariøyer, i Gambia og i Thailand. Familieparadiset Sunwing Family Resorts finnes i Thailand, på Tenerife og på Gran Canaria.
Mindre informasjon

Når vil du reise?

Reis til varmen i vinter!

Vinterreiser til storbyer

Vil du reise på storbytur i vinter? Hva med å oppleve vinteren i New York, eller kanskje vintervarmen i Dubai eller Bangkok?

Hvordan vil du reise i vinter?

Eksotiske vinterreiser til drømmepriser

Paradisstrender og varme i vinter?

OPPLEV VINTERENS NYHET KAPP VERDE!

EVIGPOPULÆRE KANARIØYENE

Les tipsene på bloggen fra "kanariekspertene" våre.

Reiser neste vinter

Sikre deg en plass i solen neste vinter!

Reise neste vinter?

Har du et favoritthotell eller -rom? Da kan du glede deg over at vi nå har åpnet for bestillinger av reiser neste vinter – så du kan sikre deg en reise til vintervarmen allerede nå!

Hotellvarsling

Finner du ikke favoritthotellet eller -reisemålet ditt? Opprett et hotellvarsel, så sender vi deg e-post så snart det blir tilgjengelig.

Hit kan du reise i vinter

ALLE REISEMÅL