Vinterreiser
VINTERREISER

Reiser i vinter

Nå har vi åpnet salget av reiser for vintersesongen 2018/2019. Vi legger fortløpende ut flere hotell for salg, så hvis du savner favoritthotellet ditt anbefaler vi at du bruker vår hotellvarsling. Da gir vi deg beskjed når det kan bestilles.

Og husk: Pakkereiser med rutefly kan bestilles 11 måneder frem i tid.

EUROPA og kanariøyene

Madeira

Madeira er en klassiker i nye klær med slående vakker natur, lekre hotell, utmerket shopping og muligheter for en kveld på kasino etter en dag med levadavandringer.

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av alle Kanariøyene. Når du reiser med Ving hit kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.

Tenerife

Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene. Tenerife har noe for enhver smak - sol og bad, høye fjell, spennende aktiviteter, by og shopping.

AFRIKA og det indiske hav

Reis til Kapp Verde med Ving i vinter!

Kapp Verde ligger bare to timer sør for Kanariøyene, men er likevel flere grader varmere. Den kappverdiske øya Sal er det perfekte reisemålet for deg som vil ha en avslappende og solsikker strandferie.

ASIA

Oppdag Thailand

I vinter kan du fly direkte til Phuket fra Oslo. Vel fremme i Thailand venter 30 varmegrader, eksotiske strender, spennende byliv og kulinariske opplevelser. Velkommen til smilets og gjestfrihetens land.

Du kan også reise til thailandske reisemål som Bangkok, Koh Samui, Koh Lanta og Hua Hin.

KARIBIA OG AMERIKA

ELLER HVA MED NOE ANNET I VINTER?

Cruise

På cruise kan du oppleve flere steder i løpet av en og samme reise, på en enkel og avslappende måte. Med Ving kan du cruise i blant annet Middelhavet og Karibia.

Oppleve en storby

På storbytur er det mer enn nok å finne på – uansett hvem du reiser sammen med. Hva med shopping i Berlin? Eller kanskje en fotballtur til London?

Treningsreiser

Vi har mange treningsreiser i vinter som passer for alle – både for nybegynnere og mer erfarne treningsentusiaster.

Anbefalinger for reisen