Vinter på Gran Canaria med Ving
REISER I VINTER
Maspalomas, Gran Canaria

Bestill drømmeferien i vinter

Vil du oppleve varme, god mat og virkelig deilig avslapning denne vinteren? Bestill ferien din nå – og senk skuldrene på en deilig strand.

HVOR VIL DU REISE I VINTER?

Den dominikanske republikk

Nyhet vinter 2017/18 - Ving tilbyr charter til Puerto Plata. Nordkysten har lange strender og frodig natur.

Eller velg Punta Cana og en bekymringsløs ferie på lekre hotell med All Inclusive.

KANARIØYENE

Ving har mange fine hotell på Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera og Lanzarote.
Vi flyr direkte til Kanariøyene fra 12 flyplasser i Norge.

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest solsikre av Kanariøyene. Med strand- og storbyliv i Las Palmas og mange forskjellige reisemål har øya noe for alle. Ving tilbyr et av markedets største utvalg av hotell på Gran Canaria og du kan velge mellom hele 12 reisemål.

Tenerife

Vakre Tenerife byr på et fascinerende og skiftende landskap, fra sørsidens karrige lavalandskap og vulkanen Teide til Orotavadalens frodige, grønne omgivelser i nord. Her finnes det noe for enhver smak. Tenerife er den største av Kanariøyene.

Fuerteventura

På den nest største av Kanariøyene opplever du avslappet atmosfære og en genuin, kanarisk stemning. Fuerteventura har dessuten noen av Europas beste strender.

La Gomera

La Gomera er av de minste Kanariøyene – en fredelig, liten øy med utmerket turterreng og flotte golfanlegg. Til La Gomera reiser man for avslapning og for naturopplevelser.

Lanzarote

Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Lanzarote har minst nedbør av alle Kanariøyene.

Thailand, og flere perler

Thailand - finn ditt paradis

Ving flyr deg rett til Thailand i vinter.

Thailand har alle ingredienser for en perfekt ferie. Hit reiser du for å nyte varmen, strendene, maten, kulturen og det turkise havet. Ving har nærmere 30 reisemål i Thailand

Flere eksotiske drømmestrender

Finn flere spennende reisemål med kilometerlange sandstrender og vakker natur. Velg din drømmestrand blant våre eksotiske reisemål: Mauritius, Bali, Curaçao, Dubai...
Pakkereiser med rutefly kan bestilles 11 måneder frem i tid.

Storbyferier

Velg blant over 50 spennende storbyer. Hva med en shoppingtur til Roma, Paris eller London Kan du reise lengre, så frister kanskje Boston, Athen eller Lisboa ...
Pakkereiser med rutefly kan bestilles 11 måneder frem i tid.