Sunprime Protaras Beach
Sunprime Protaras Beach, Kypros

Opplev ferieffekten neste sommer

Sommerreiser 2024

Bestill neste års sommerferie

Nå kan du sikre deg både favorittrommet ditt og nye sommerminner.

Vi har åpnet salget av sommerreiser for 2024. Har du et favoritthotell og spesifikt rom du gjerne vil reise tilbake til? Da bør du bestille allerede nå, for som alltid er det de beste rommene som fylles opp og blir utsolgt først.

Finner du ikke favoritthotellet ditt? Nye reiser slippes fortløpende, så følg med her!

Sommerreisemål 2024

Nå er det mulig å bestille sommerreiser i 2024 til reisemålene under. Melder du deg på nyhetsbrevet vårt, så får du beskjed så snart vi legger til flere reisemål og hotell.

Sikre deg favorittrommet!

Direkte tilgang til basseng, takterasse eller en spesialsuite? De beste rommene går først, så bestill allerede nå hvis du vil sikre deg et rom på favoritthotellet ditt neste sommer.

Inspirasjon til sommerreisen i 2024

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.