Flere personer står i vannkanten

Delbetaling av reisen med

Resurs Bank

Delbetaling – bestill drømmereisen og del opp betalingen med Resurs Bank

I samarbeid med Resurs tilbyr vi muligheten til å dele opp betalingen av reisen din. Når du velger delbetaling har du alltid 30 til 60 dager på deg til å betale. Den påfølgende måneden kommer betalingsinformasjon i posten eller til din digitale postkasse og du kan velge en nedbetalingsplan.

Du kan også finne fakturaen i Resurs-appen eller under "mine sider" på Resurs hjemmeside. Normal kredittvurdering vil bli foretatt.

Du søker om delbetaling og faktura med Resurs Bank direkte når du betaler reisen din.

Par hopper i et basseng

Delbetaling

  • 30-60 dager fri kredittid
  • Opptil 12 måneder rentefri delbetaling
  • Betal først neste måned
  • Bruk delbetalingskontoen igjen ved neste delbetaling

For å kunne delbetale reisen på ving.no må du ha norsk telefon- og personnummer.

Kvinne sitter ved vannet

Faktura

Med faktura fra Resurs får du inntil 60 dagers kreditt. Når du velger faktura som betalingsform, har du frist til måneden etter kjøpet med å sluttbetale.
Når kjøpet er gjennomført, sendes fakturaen til e-postadressen du har oppgitt. Du kan også finne fakturaen i Resurs-appen eller under "mine sider" på Resurs hjemmeside. Normal kredittvurdering vil bli foretatt.

  • 30-60 dager gratis kreditt
  • Betal først måneden etter kjøpet, helt gebyrfritt
  • Mulighet for delbetaling

For å kunne betale med faktura hos ving.no må du ha norsk telefon- og personnummer.

Priseksempel

I månedsbeløpet inngår ev. rente. For å benytte delbetaling må det totale månedlige kjøpet være på minst 1000 kr. Alle beløp avrundes opp til nærmeste krone.
*Påløper hver måned.
**Påløper måned 2, for hver valgt delbetalingsplan.

Regn ut hva reisen kommer til å koste - og komplette vilkår

Priseksempel:
Delbetaling etableringsgebyr: 495 kr., nominell rente 0%, effektiv rente 12,42%, adm.gebyr/mnd 45 kr. 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 1 295 kr. Totalt: 16 035 kr

Finn din neste reise

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.