Vær
Når er det best vær i India?
I Nord- og Sør-Goa er det tropisk klima og varmt året rundt. På dagtid ligger temperaturen på 29–33 grader, og om natten ligger den på rundt 20–27. I havet er temperaturen ca. 28–29 grader. Regnperioden er som regel fra juni til september. Den beste perioden å besøke Goa anses å være fra oktober til mai, da er det lite regn og mye sol.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til India. Norske statsborgere må ha visum ved opphold i India. For opphold i inntil 30 dager kan du søke om e-visum online. Det må søkes om visum minimum fire arbeidsdager før reisen starter, tidligst 30 dager før reisestart.
Informasjon og søknadsskjema finnes på https://indianvisaonline.gov.in/evisa/.
Utskrift av bekreftelsen fra indiske myndigheter må tas med på reisen.

For ytterligere informasjon om visum til India, kontakt Den indiske ambassaden i Oslo.

Embassy of India, Oslo
Niels Juels Gate 30,
0244 Oslo
+47 22 55 55 44
http://www.indianembassyoslo.gov.in/

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til India

På en reise til Goa kan du boltre deg i billig, spennende shopping og god mat. Her venter dessuten gylne strender og eksotiske severdigheter i toppklasse.
Nord-Goa
Endeløse strender og fargerikt folkeliv. Velkommen til Nord-Goa.
Sør-Goa
Når du reiser til Sør-Goa med Ving kan du nyte kilometerlange strender, spennende restauranter og severdigheter. Du får også anledning til å oppleve det "landlige" India.

Finn reise til India
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.