Se hotell (19)

Reiser til India

India er med sine en milliard innbyggere verdens nest mest folkerike land. Og definitivt et av de største og mest fargerike!

I India finner du alt og mer til. Snøkledte Himalaya i nord, hvetegule sletter og ørken midt i landet og frodig jungel, hvite strender og kokospalmer i sør. Ving kan by på to ulike reisemål i en av Indias mest kontrastrike delstater – Goa.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i India?
I Nord- og Sør-Goa er det tropisk klima og varmt året rundt. På dagtid ligger temperaturen på 29–33 grader, og om natten ligger den på rundt 20–27. I havet er temperaturen ca. 28–29 grader. Regnperioden er som regel fra juni til september. Den beste perioden å besøke Goa anses å være fra oktober til mai, da er det lite regn og mye sol.

Reiser til India

På en reise til Goa får du oppleve kilometerlange strender, krydderdufter, en vennlig lokalbefolkning og yrende markeder med billig shopping.
Nord-Goa
Endeløse strender og fargerikt folkeliv. Velkommen til Nord-Goa.
Sør-Goa
Når du reiser til Sør-Goa med Ving kan du nyte kilometerlange strender, spennende restauranter og severdigheter. Du får også anledning til å oppleve det "landlige" India.

FINN REISE TIL India