Reisemål om sommaren med Ving

Oppdag mer av verden

SOMMERREISEMÅL

Sommerreiser

Bestill sommerreisen nå, så er du sikker på at du får ferien du ønsker deg!

Hvor har du mest lyst til å reise? Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den perfekte sommerferien. Noen vil helst reise til sol og varme, og noen vil heller på en weekendtur til en kul storby.

Vi har reiser til nesten hele verden i sommer, med alt fra Asia til Sør-Amerika. Med andre ord kan du dra på storbytur til New York, på charterferie til Mallorca, på oppdagelsesferd i Tokyo, nyte greske Karpathos, utforske Albania – ja, du kan velge akkurat det som passer best for deg når du skal bestille årets sommerferie.

Uansett hva du foretrekker finner du sommerferien hos oss. Vi har hotell med All Inclusive, hotellrom hvor du har tilgang til basseng fra din egen terrasse, restplasser som gjør at du kan sikre deg en billig sommerreise – og mye mer.

Når du bestiller en reise med Ving får du alltid vår service med på kjøpet. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte sommerferien, og vi har mange gode tips til hvordan du får sommeren til å vare lengst mulig.

For deg som reiser alene har vi gode tilbud på sommerreiser. Hvis du reiser uten barn anbefaler vi Sunprime Hotels, våre lekre hotell med aldersgrense. Til sommerens familieferie anbefaler vi Sunwing Family Resorts med barnas favorittmaskoter Lollo & Bernie, eller Ocean Beach Club, hvor også barn er velkommen!

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Treningsreiser med Ving

Treningsreiser

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Cruise med Ving

Cruise

Cruise er en perfekt måte å se verden på. Opplev flere byer og øyer på samme reise.

Opplev flere byer og øyer på samme reise.

NÅR VIL DU REISE?