Sommerreiser

Bestill sommerreisen nå, så er du sikker på at du får ferien du ønsker deg! Hvor har du mest lyst til å reise?

Mer informasjon Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den perfekte sommerferien. Noen vil helst reise til sol og varme, og noen vil heller på en helgetur til en kul storby.
 
Vi har reiser til nesten hele verden i sommer, alt fra Asia til Sør-Amerika. Med andre ord kan du dra på storbytur til New York, på charterferie til Mallorca, på oppdagelsesferd i Tokyo, nyte greske Karpathos, utforske Albania – ja, du kan velge akkurat det som passer best for deg når du skal bestille årets sommerferie.
 
Uansett hva du foretrekker finner du sommerferien hos oss. Vi har hotell med All Inclusive, hotellrom hvor du har tilgang til basseng fra din egen terrasse, restplasser som gjør at du kan sikre deg en billig sommerreise – og mye mer.
 
Når du bestiller med Ving får du alltid service med på kjøpet, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte sommerferien, vi har mange gode tips til hvordan du får sommeren til å vare lengst mulig.
 
Hvis du reiser alene finner du gode tilbud på sommerreiser. Hvis du reiser uten barn anbefaler vi Sunprime Hotels eller Casa Cook, lekre hotell med aldersgrense. Til sommerens familieferie anbefaler vi Sunwing Family Resorts med barnas favorittmaskoter Lollo & Bernie, eller Casa Cook Chania, hvor også barn er velkommen!
Mindre informasjon

Sommerreiser 2019

Sommerreiser i 2020

Sørg for å sikre deg et rom på favoritthotellet til neste års sommer! Våre reiser med rutefly kommer i salg 11 måneder før avreise.

Når vil du reise?

Reis når det passer for deg!

Hit kan du reise i sommer

Søk etter sommerferien din her