Kvinne soler seg ved sjøen

Oppdag mer av verden

Sommerreiser

Sommerferie

Finn en sommerferie som passer for deg!

Bestill sommerreisen nå, så er du sikker på at du får ferien du ønsker deg. Hvor har du mest lyst til å reise? Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den perfekte sommerferien. Noen vil helst reise til sol og varme, og noen vil heller på en weekendtur til en kul storby.

Vi har reiser til nesten hele verden i sommer, med alt fra Asia til Sør-Amerika. Med andre ord kan du dra på storbytur til New York, på charterferie til Mallorca, på oppdagelsesferd i Tokyo, nyte greske Rhodos – ja, du kan velge akkurat det som passer best for deg når du skal bestille årets sommerferie.

Populære reisemål for sommerferien 2023

Sol, strand og sommer venter på deg

HVA SLAGS REISE VIL DU PÅ?

Hos oss finner du sommerferie for alle.

Treningsreiser med Ving

Treningsferie

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Cruise med Ving

Cruiseferie

Opplevelsesferie til sjøs i sommerferien? På et cruise besøker du flere reisemål på samme reise.

Besøk flere reisemål på samme reise.

Familie sitter og drikker kaffe og juice

Sommerferie med All Inclusive

Bestil All Inclusive og gjør ferien litt lettere. Når du bestiller en reise med All Inclusive så vet du hvor mye ferien kommer til å koste, da omtrent alt er inkludert! Dere slipper også å lete etter en restaurant som passer alle når sulten melder seg.

Enklere sommerferie med All Inclusive.

Et par på en strand

Billig reise i sommerferien

Et sparsomt feriebudsjett trenger ikke å sette en stopper for sommerferiedrømmene. Vi har mange billige reiser om sommeren. Har du dessuten mulighet til å reise utenfor høysesongen er det mye å spare på våre mest populære reisemål og hoteller.

Et lavt budsjett trenger ikke stoppe feriedrømmene - finn en billig sommerferie.

NÅR VIL DU REISE I SOMMER?

HVOR VIL DU REISE I SOMMER?

Her er alle reisemål du kan velge mellom i sommer.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.