SOMMERREISER

Her finner du alle våre reiser i sommer. Uansett når, hvor eller hvordan du ønsker reise - så har vi en ferie som passer for deg.

HVA SLAGS REISE VIL DU PÅ?

Hos oss finner du sommerferie for alle.

Kvinne på stranden - solreiser

Solreiser

Vi elsker å reise til sol og varme, og hos oss finner du solreiser til spennende reisemål over hele verden.

Varme reisemål.

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Treningsreiser med Ving

Treningsreiser

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Familieferie i sommer

Familieferie

Er du på utkikk etter den perfekte ferien for din familie? Her finner du våre aller beste hotell for familieferien.

Finn familieferien.

Ferie for voksne i sommer

Ferie for voksne

Planlegger du å reise på ferie uten barn, eller ser du kanskje etter et hotell uten plasking og jubelhyl fra bassenget? Vi har et stort utvalg av hotell og steder hvor du kan nyte ferien i ro mak.

Nyt ferien i ro mak.

NÅR VIL DU REISE I SOMMER?

HVOR VIL DU REISE I SOMMER?

Her er alle reisemål du kan velge mellom i sommer.

Finn en sommerferie som passer for deg!

Bestill sommerreisen nå, så er du sikker på at du får ferien du ønsker deg!

Hvor har du mest lyst til å reise? Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den perfekte sommerferien. Noen vil helst reise til sol og varme, og noen vil heller på en weekendtur til en kul storby.

Vi har reiser til nesten hele verden i sommer, med alt fra Asia til Sør-Amerika. Med andre ord kan du dra på storbytur til New York, på charterferie til Mallorca, på oppdagelsesferd i Tokyo, nyte greske Rhodos – ja, du kan velge akkurat det som passer best for deg når du skal bestille årets sommerferie.

Uansett hva du foretrekker finner du sommerferien hos oss. Vi har hotell med All Inclusive, hotellrom hvor du har tilgang til basseng fra din egen terrasse, restplasser som gjør at du kan sikre deg en billig sommerreise – og mye mer.

Når du bestiller en reise med Ving får du alltid vår service med på kjøpet. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte sommerferien, og vi har mange gode tips til hvordan du får sommeren til å vare lengst mulig.

For deg som reiser alene har vi gode tilbud på sommerreiser. Hvis du reiser uten barn anbefaler vi Sunprime Hotels, våre lekre hotell med aldersgrense. Til sommerens familieferie anbefaler vi Sunwing Family Resorts med barnas favorittmaskoter Lollo & Bernie, eller Ocean Beach Club, hvor også barn er velkommen!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.