Sunprime Protaras Beach, Kypros
Sunprime Protaras Beach, Kypros
Sunprime

Velkommen til

Sunprime Hotels

Skreddersydd for voksne

Sunprime Hotels. Der livet er litt roligere. Der hver dag er en pause fra hverdagen og tiden for en gangs skyld er på din side. Barna ville sikkert syntes det var kjempekjedelig her. Voksne som reiser uten barn derimot, beskriver hotellene som fantastiske. Her kan du lene deg tilbake og bare nyte. Sommeren 2024 har Sunprime Platanias Beach blitt enda bedre! Hotellet er renovert og byr på en helt ny hotellopplevelse med nytt treningsrom, spa, restaurant, bar, oppgraderte rom og mye mer. På Sunprime Hotels kan du få en ferie helt på dine premisser. Vil du trene, finnes det både treningsrom og gruppetrening med utdannede instruktører. Alle Sunprime Hotels har eget spa med et utvalg forskjellige behandlinger, og i restaurantene våre får du servert de deiligste retter og noe godt i glasset.

Alltid på Sunprime Hotels

  • 16-årsgrense
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Spa, treningsrom og SATS-timer
  • Komfortable suiter og rom
  • All Inclusive/Inclusive mot tillegg
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Rolig bassengområde
Alltid på Sunprime Hotels
Best blir enda bedre
Nyhet!

Best blir enda bedre

Til sommeren 2024 har vi oppgradert Sunprime Platanias Beach, slik at du og reisefølget ditt får en enda bedre ferie. Store deler av hotellet har fått et skikkelig løft nå som rommene, restauranten og baren har fått et helt nytt utseende. I tillegg er både resepsjonsområdet, spa, treningsstudio, bassengområdet og bufférestauranten renovert.

Les mer

FINN UT MER OM SUNPRIME HOTELS

Kickstart ferien med Personlig Trening

Vi vet at inspirasjon, planlegging og tips for effektiv trening gjør det mye enklere å komme i gang, og også å fortsette med treningen. I våre pakker Get Started og Get More får du alle disse mulighetene til å komme i gang med treningen din med hjelp fra en av våre personlige trenere.

Sunprime All Inclusive Premium
Nyhet!

Sunprime All Inclusive Premium

Sunprime All Inclusive Premium, en enda bedre variant av vår populære All Inclusive, der du kan velge om du vil spise i buffé- eller à la carte-restauranten til både lunsj og middag.

Workation

Workation

Hvorfor ikke benytte muligheten til å ha feriekontor når du bor på Sunprime? Her finnes regulerbart skrivebord, kontorstol, pc-lampe, 24' pc-skjerm, tastatur og mus, notatblokk og penn samt fruktkurv – i tillegg følger det med en solskjerm til pc-en så du kan sitte på balkongen og jobbe.

Krydre ferien på Sunprime Hotels med litt luksus!

Krydre ferien med litt luksus!

Vil du overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står avkjølt og klar på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakken bestiller du samtidig med at du bestiller reisen, eller etterpå – på Min side.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

MER OM SUNPRIME

Se filmen fra våre Sunprime Hotels. Hotell med avslappet atmosfære, perfekt for deg som reiser uten barn.

Hvorfor reisen bør gå til et Sunprime-hotell

Hvorfor reisen bør gå til et Sunprime-hotell

Sunprime Hotels er hotell hvor livet holder et litt lavere tempo. Barna ville sikkert synes det er kjempekjedelig her, men det trenger du ikke du å bry deg om, for Sunprime er nemlig bare for voksne gjester.

VÅRE SUNPRIME HOTELS

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell