Rhodos
Lindos på Rhodos

Reiser i mai

Våren har begynt i Norge, men for deg som lengter etter sommeren, har den allerede ankommet våre solsikre reisemål.

Hva med å starte sommeren på ordentlig med en reise til varmen i mai? I hele Sør-Europa begynner det nå å nærme seg norsk sommertemperatur, og Kroatia, Mallorca, Rhodos og Tyrkia er gode reisemål denne tiden på året. Vil du ha ekstra varme så er Kypros et godt alternativ. Vil du langt vekk er Balis sommervarme og spennende naturopplevelser et bra valg. Drømmer du om en weekend i en storby fylt med kultur, shoppping og restauranter så har vi massevis av spennende storbyreiser å velge mellom.

Favorittene i mai

Billige reiser i mai

Drømmer du om å reise bort i mai, men har et begrenset feriebudsjett? Her er våre beste tips til å finne billige reiser i mai.

Skopelos i Hellas

Restplasser

Har du is i magen og tør vente med å bestille reisen din til siste øyeblikk er det gode penger å spare på en restplass. Vi oppdaterer listen over restplasser flere ganger om dagen, og du kan ofte finne reiser til våre mest populære reisemål.

Frokost ved bassenget

Reiser i mai med All Inclusive

Det trenger ikke å påvirke saldoen på kontoen din når barna spør etter enda en is eller du får lyst på en kjølende drink ved bassenget. På en All Inclusive-reise er mat og drikke betalt på forhånd, og du kan la lommeboken bli i kofferten.

Flere reiser i mai

Varmeguiden i mai

Hvor er det varmt i mai?

Sjekk ut vår varmeguide for mai.

Sjekk ut vår varmeguide for mai.

Finn din ferie i mai

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell