Barn leker i svømmebasseng

Reiser i juli

Juli betyr sol, sommer og strand. Bestill reiser i juli og opplev et nytt reisemål – eller besøk ditt favorittsted på nytt!
Juli er sommer med stor "S", og det er rift om plassene på nesten alle reisemål. Julisolen lokker både i Bulgaria, Hellas, Kroatia og Mallorca. Finn din sommerferie i juli her.

Favorittene i juli

Billige reiser i juli

Drømmer du om å reise på en billig ferie i juli? Selv om feriebudsjettet er lavt, kan du fortsatt finne en herlig reise med Ving. Hos oss finner du et bredt utvalg av fantastiske reisemål som passer til ethvert budsjett. Gled deg til en billig reise i juli hvor du kan nyte solen, stranden og sommerens gleder uten å tømme lommeboken. Uansett om du drømmer om en avslappende strandferie, en aktiv fjelltur eller en kulturell storbyferie, har vi det perfekte tilbudet for deg. I vår oversikt kan du sortere etter laveste pris eller filtrere reisene basert på budsjettet ditt.

Far og sønn i basseng

Restplasser

Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene så er det gode sjanser å finne en billig reise i juli. Følg med på våre restplasser.

Barn spiser mat

All Inclusive

En ekstra is? All Inclusive slukker tørsten og sulten hos alle. Det beste er at alt er betalt hjemmefra, så du trenger ikke tenke på restaurantregningen i ferien.

Flere reiser i juli

Fire venninner i Barcelona

Storbyferie

Hvorfor ikke besøke en storby i juli? I f.eks Barcelona kan du kombinere sol og sommerferie med severdigheter, shopping og strand.

Kvinne og mann sykler

Aktiv ferie

Drømmer du om en aktiv reise i juli? Flere av våre hoteller ligger tett ved de beste løpe- og sykkelrutene - slik at du har det beste utgangspunktet for en aktiv ferie.

Varmeguiden i juli

Hvor er det varmt i juli?

Finn ut hvor det er varmt i juli. Sjekk vår varmeguide!

Finn ut hvor det er varmt i juli. Sjekk vår varmeguide!

Hvor reiser du fra?

FINN DIN FERIE

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.