Kreta
Stranden i Platanias

Kreta, Hellas

Kreta har vært en favoritt blant Vings gjester i mange år. Ikke minst takket være vårt familieparadis Sunwing Makrigialos Beach, med den uslåelige utsikten over Middelhavet. Men Kreta er ikke bare for barnefamilier. Vårt skreddersydde Sunprime Platanias Beach, i populære Platanias på Chaniakysten passer perfekt for voksne som reiser uten barn. Hotellet har alle fasiliteter og ligger akkurat som Sunwing Makrigialos Beach, rett ved stranden.
Reiser du med familien kan du også bo på vårt fine Family Garden-hotell Avra Imperial Beach Resort & Spa i Kolimbari.

Med Ving kan du også bestille rutefly til de fleste av reisemålene våre på Kreta. Det betyr at du selv kan velge avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Du kan likevel velge blant flere av våre beste hotell, bli med på utfluktene våre og benytte deg av Vings service på reisemålet. Med andre ord - du kan skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg.

Kreta er en fascinerende blanding av solfylt ferieøy og spennende historie. Den svale vinden fra nord er oppfriskende på selv de varmeste sommerdagene og strendene er deilige. Kreta er som skapt for oppdagelsesferder med leiebil, og når du bestiller leiebil gjennom Ving får du alltid en bra pris.

  • Antall reisemål:  15
  • Antall hotell:  163

Reiser til Kreta, velg ditt reisemål:

Direktefly til Kreta

Direktefly til Kreta

Vi flyr direkte til Kreta/Chania fra 7 flyplasser i Norge!

Vi flyr også direkte til Kreta/Heraklion fra Oslo.

Flyprogram sommer 2018

Har du spørsmål om Kreta?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her