Gruppe sitter samlet til måltid ved langbord

Firma- og konferansereiser

Konferansereiser til utlandet

Vi tilbyr skreddersydde konferanse- og firmareiser til populære reisemål i hele verden – for alle typer virksomheter.

Reisemål som passer for små og store konferanser

I vårt brede utvalg kan dere finne spennende reisemål som tilbyr flotte rammer for en konferanse eller kick off. Hent ny inspirasjon i nye omgivelser – kanskje på en solvarm strand?

Reisemål som passer for konferanser.

Sunprime Waterfront

Hotell som egner seg for konferanser og møter

Å legge konferansen til utlandet trenger ikke å bli dyrer enn å arrangere den hjemme. I tillegg vil reisen by på behagelig temperatur, god mat og ny inspirasjon.

Konferansehotell i utlandet

Gruppe på reise i London

Storbykonferanse

Pulserende storbyliv, ekstraordinære kulturopplevelser og restauranter i særklasse – en perfekt kombinasjon for en inspirerende konferansereise utenlands.

Storbykonferanse

Om oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å. E-post: [gruppe@ving.no](mailto:gruppe@ving.no)+ Telefon: [23 15 58 80](tel:23155880) (Hverdager 9–15)
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.