Gruppe sitter samlet til måltid ved langbord

Firma- og konferansereiser

Konferansereiser til utlandet

Vi tilbyr skreddersydde konferanse- og firmareiser til populære reisemål i hele verden – for alle typer virksomheter.

Reisemål som passer for små og store konferanser

I vårt brede utvalg kan dere finne spennende reisemål som tilbyr flotte rammer for en konferanse eller kick off. Hent ny inspirasjon i nye omgivelser – kanskje på en solvarm strand?

Reisemål som passer for konferanser.

Sunprime Waterfront

Hotell som egner seg for konferanser og møter

Å legge konferansen til utlandet trenger ikke å bli dyrer enn å arrangere den hjemme. I tillegg vil reisen by på behagelig temperatur, god mat og ny inspirasjon.

Konferansehotell i utlandet

Gruppe på reise i London

Storbykonferanse

Pulserende storbyliv, ekstraordinære kulturopplevelser og restauranter i særklasse – en perfekt kombinasjon for en inspirerende konferansereise utenlands.

Storbykonferanse

Om oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.