Hellas – uberørt, lokal sjarm
Korfu, Hellas
Inspirasjon

Uberørt, lokal gresk sjarm

Opplev det ekte Hellas: Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Her på Ving er vi veldig glade i små urørte steder langt borte fra stress og masseturisme i Hellas. Pustehull hvor du kan senke skuldrene, slappe helt av og leve side om side med lokalbefolkningen. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel Lesvos og Symi – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.

Opplev mer!

 
Kombiner to greske reisemål! Vil du ha en annerledes ferieopplevelse i den greske øyverden, kan vi varmt anbefale en kombinasjon av flere øyer.

> Se våre kombinasjonsreiser

Her får du uberørt, lokal sjarm

Karpathos

Denne fredelige øya byr på en mengde strender, maleriske landsbyer, dramatisk natur og krystallklart vann ~ det perfekte sted for en riktig avslappende ferie.

Skopelos

Skopelos

Skopelos er grønn og frodig og har all sin greske sjarm i behold.

Tilos

Tilos

Hvis du drømmer om en virkelig avslappende ferie i et nærmest urørt gresk miljø, så er Tilos din øy.

Korfu

Korfu

Korfu er et utmerket reisemål for deg som ønsker en sol- og badeferie av høy klasse.

Parga

Parga

Parga er på ingen måte et tradisjonelt badested. Den lille byen ligger som et amfiteater rundt en vakker vik med små øyer.

Paleros

Paleros

En hyggelig by på den greske vestkysten med vidunderlige solnedganger.

Symi

Symi

Med sin utrolig vakre natur gir Symi fred i sjelen.

Kalymnos

Kalymnos

Vakker øy med fine strender og frodige høydedrag.

Lesvos

Lesvos

På Lesvos har de lange tradisjoner med olivenhøsting og fiske.

Telendos

Telendos

Den lille klippeøya Telendos er vår desidert minste øy.

Opplev det ekte Hellas

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor ferien skal gå? Luktene, lydene og stemningen på greske ferieøyer er vanedannende og kan ikke sammenlignes med noe annet.

Flere greske perler:

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.