Hellas – uberørt, lokal sjarm
Korfu, Hellas

Uberørt, lokal gresk sjarm

Opplev det ekte Hellas. Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Vi i Ving er veldig glad i små, urørte steder langt unna stress og mas. Pustehull hvor du kan senke skuldrene, slappe helt av og leve side om side med lokalbefolkningen. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel Lesvos og Symi – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.

Opplev mer!

 
Kombiner to greske reisemål! Vil du ha en annerledes ferieopplevelse i den greske øyverden, kan vi varmt anbefale en kombinasjon av øyer.

> Se våre kombinasjonsreiser

Her får du uberørt, lokal sjarm

Reiser til Thassos

Thassos

På den rolige og fredelige øya Thassos råder det en vennlig, lokal atmosfære. Opplev grønn natur, klart badevann og vakre sandstrender.

Korfu

Korfu

Korfu er et utmerket reisemål for deg som ønsker en sol- og badeferie av høy kvalitet.

Parga

Parga

Parga er på ingen måte et tradisjonelt badested. Den lille byen ligger som et amfiteater rundt en vakker vik med små øyer.

Reiser til Skiathos

Skiathos

På den sjarmerende ferieøya Skiathos er det mye å se og oppleve. Rundt omkring på øya venter mer enn 60 strender på å bli utforsket.

Skopelos

Skopelos

Skopelos er vakker, grønn og frodig og har all sin greske sjarm i behold. Her venter krystallklare badeviker og mange små, vakre klostre og kirker.

Reiser til Kalymnos

Kalymnos

Vakker øy med fine strender og frodige høydedrag. En av Hellas' rimeligste ferieøyer.

Flere greske perler:

Usikker på hvor du bør reise?

I Hellas møtes du av knallblått hav og idylliske badeviker rundt hvert hjørne, og med så mange fine steder er det ikke alltid så lett å vite hvor du skal reise. Vi hjelper deg!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.