Hellas – uberørt, lokal sjarm
Korfu, Hellas

Uberørt, lokal gresk sjarm

Opplev det ekte Hellas. Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Vi i Ving er veldig glad i små, urørte steder langt unna stress og mas. Pustehull hvor du kan senke skuldrene, slappe helt av og leve side om side med lokalbefolkningen. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel Lesvos og Symi – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.

Opplev mer!

 
Kombiner to greske reisemål! Vil du ha en annerledes ferieopplevelse i den greske øyverden, kan vi varmt anbefale en kombinasjon av øyer.

> Se våre kombinasjonsreiser

Her får du uberørt, lokal sjarm

Korfu

Korfu

Korfu er et utmerket reisemål for deg som ønsker en sol- og badeferie av høy kvalitet.

Parga

Parga

Parga er på ingen måte et tradisjonelt badested. Den lille byen ligger som et amfiteater rundt en vakker vik med små øyer.

Reiser til Skiathos

Skiathos

På den sjarmerende ferieøya Skiathos er det mye å se og oppleve. Rundt omkring på øya venter mer enn 60 strender på å bli utforsket.

Skopelos

Skopelos

Skopelos er vakker, grønn og frodig og har all sin greske sjarm i behold. Her venter krystallklare badeviker og mange små, vakre klostre og kirker.

Reiser til Kalymnos

Kalymnos

Vakker øy med fine strender og frodige høydedrag. En av Hellas' rimeligste ferieøyer.

Flere greske perler:

Usikker på hvor du bør reise?

I Hellas møtes du av knallblått hav og idylliske badeviker rundt hvert hjørne, og med så mange fine steder er det ikke alltid så lett å vite hvor du skal reise. Vi hjelper deg!