Flere opplevelser i ferien

Kombinasjonsreiser

Få mer ut av ferien – kombiner ulike reisemål

Er det vanskelig å bestemme seg for hvilken gresk øy du skal reise til? Og om du skal chille på en strand eller kanskje utforske en ny storby? Hvorfor velge, når du kan bestille en kombinasjonsreise og oppleve begge deler i ferien? Du kan bo på to forskjellige hotell, bli kjent med to forskjellige reisemål – ja, til og med to forskjellige land! Det er bare fantasien som setter grenser.

Du kan selv velge avreiseflyplass, antall reisende og dato for reisen når du har valgt ønsket reisemål.

Populære kombinasjonsreisemål

Båt på Rhodos

Rhodos

Reis til Rhodos i to uker og kombiner to forskjellige reisemål på øya. Eller kanskje du vil prøve en anne øy den andre uken. Hva med å oppleve ekte gresk atmosfære på Chalki eller Symi?

Badevik på Mallorca

Mallorca

Utforsk feriefavoritten Mallorca og kombiner to reisemål etter din smak. Hva med en storbyferie i Palm den ene uken og badeferie i Alcudia eller sjarmerende Santa Ponsa den andre?

Kos/Kalymnos

Opplev den greske favoritten Kos den første uken og kombiner med sjarmerende Kalymnos uken etter. Eller hvorfor ikke velge en opplevelsesrik uke på Kalymnos med en avslappende uke på fredelige Telendos?

Strand i Thailand

Thailand

Den populære vinterfavoritten Thailand byr på mange spennende kombinasjonsmuligheter. Ta en uke i livlige Patong eller nærliggende Kamala og nyt deretter avslappende dager i Khao Lak eller ute på en av øyene utenfor Krabi.

Alle kombinasjonsreisemål

Hit flyr du med charterfly og velger deg ett hotell den første uken og et annet den andre uken.

Vi kan også hjelpe deg å kombinere andre reisemål og land om du kontakter oss på 915 08 888

Mallorca

Spania

I Spania kan du oppleve flere av våre mest populære reisemål på en kombinasjonsferie. Du kan enten velge å reise til en av Kanariøyene eller til klassiske Mallorca. Valget er ditt.

Hellas

Hellas

I Hellas har du bortimot ubegrensede valgmuligheter for en kombinasjonsreise. Du kan kombinere forskjellige øyer, utforske ulike reisemål på én øy eller kombinere en uke på fastlandet med ukes øyliv. Det er bare å velge og vrake.

Søk og finn en kombinasjonsreise

Velg reiselengde to uker og hvilket reisemål du ønsker å reise til for å finne forslag på kombinasjoner.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.