Sunwing Family Resorts
Sunwing

Velkommen til

Sunwing Family Resorts

Vings familieparadis

Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det aller beste valget for barnefamilier. Her har vi tenkt på hver eneste lille detalj – for at hele familien skal få en så avslappende, koselig og vellykket ferie som mulig.
Romslige leiligheter med god oppbevaringsplass, gratis trening, massevis av aktiviteter for både barn og voksne, smarte måltidspakker og gratis mat for barn opp til 12 år er bare noe av det som gjør Sunwing til et skikkelig familieparadis.

Alltid på Sunwing Family Resorts

  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Aktiviteter og underholdning
  • Rimelige og praktiske tilvalg
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Barneklubb med Lollo & Bernie
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
Alltid på Sunwing Family Resorts

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Move Challenge
Nyhet!

Nyhet – treningsglede for hele familien!

Hvorfor ikke ta en utfordring i ferien – og samtidig sørge for få trent litt? I sommer gjør vi det enda morsommere for deg som liker å være i aktivitet – uansett alder. Med vår nye Move Challenge får hele familien en mulighet til å utfordre både seg selv og hverandre, i flere forskjellige aktiviteter på hotellet. Challenge finnes i tre nivåer: 3–7 år, 8–15 år og 16+. Du kan delta på Move Challenge på Sunwing Makrigialos Beach, Sunwing Sandy Bay og Sunwing Alcudia Beach. Lollo & Bernie Challenge kan du være med på, på samtlige Sunwing Family Resorts. Les mer under respektive hotell om hva du må gjøre for å delta.

All Inclusive Premium
Nyhet!

Vår beste All Inclusive!

Sommeren 2023 introduserer vi All Inclusive Premium, en enda bedre variant av vår populære All Inclusive, der du kan velge mellom å spise i enten buffé- eller à la carte-restauranten. Prisen inkluderer alt fra vår store frokostbuffé hver dag til aperitiff før middag, oppgradert vinliste og mye mer.

Gjør oppholdet ekstra behagelig

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske barna eller reisefølget ditt med noe ekstra i ferien? Vi har flere smarte tilvalg og løsninger som passer for både store og små. Hva sier du til et besøk av Lollo eller Bernie, en praktisk babypakke – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Royal?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de koselige maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp og hilser på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie hvor som helst på hotellet – ved bassenget, i restauranten, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

Sydenferie med små barn – skal, skal ikke? Se reiser hos Ving

Sydenferie med små barn – skal, skal ikke?

Med et nytt familiemedlem i hus dukker det plutselig opp mange, nye spørsmål når ferien skal planlegges. Vi hjelper deg med tips som gjør ferien med småbarn enklere.

MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Se filmen fra våre Sunwing Family Resorts. Vings egne familiehotell og det desidert beste valget for barnefamilier.

VÅRE SUNWING FAMILY RESORTS

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.