Eksotiske reiser

Drømmereisemålene, de som så lenge har vært veldig langt unna, er endelig kommet litt nærmere igjen. I vinter kan du reise trygt og sikkert med Ving til kritthvite strender, palmesus, turkise bølger og hotell som overgår alle ferieforventninger.

Vinterens mest populære drømmereisemål

Hit flyr du med charterfly, og Ving har personale på reisemålet.

Den nye feriefavoritten

Kapp Verde er et relativt nytt charterreisemål, men har allerede blitt populært. Mange forelsker seg i den avslappede atmosfæren, den gode sjømaten og vissheten om at solen skinner 350 dager i året.

Reiser til Kapp Verde

Flere drømmereisemål

Sett sammen din egen pakkereise med rutefly og hotell – da bestemmer du selv hvor mange dager ferien skal vare. Husk at du er dekket av pakkereiseloven når du bestiller fly og hotell samlet. Disse reisemålene kan du bestille med avreise fra 1. januar.

På tide å gjøre drømmeferien til virkelighet?

Maldivene er et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav, med kritthvite sandstrender, krystallklart vann og herlige, turkisblå laguner. Du kan velge blant en rekke øyer og resorter, alt fra små og romantiske steder til større og mer barnevennlige alternativer.

Reiser til Maldivene

Fyll ferien med opplevelser

Tips og triks for å oppleve mest mulig i ferien.

Bestill og reis trygt i vinter

Ving Safe Travel

Reis trygt og sikkert med Ving

Når du bestiller en charterreise med Ving, får du:
Bestille nå, vente med sluttbetalingen • Endre tilvalg frem til 24 timer før avreise • Løpende oppdatering av reisesituasjonen • Skjerpede hygiene- og sikkerhetsrutiner

Maksimal trygghet med vår avbestillings- og endringsbeskyttelse
Ubegrenset antall endringer • Avbestilling ved sykdom • Gebyrfri endring av reisefølge • Bli boende-garanti

**Når du bestiller en charterreise med Ving, får du:** Bestille nå, vente med sluttbetalingen • Endre tilvalg frem til 24 timer før avreise • Løpende oppdatering av reisesituasjonen • Skjerpede hygiene- og sikkerhetsrutiner   **Maksimal trygghet med vår avbestillings- og endringsbeskyttelse** Ubegrenset antall endringer • Avbestilling ved sykdom • Gebyrfri endring av reisefølge • Bli boende-garanti

Finn din ferie

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.