Eksotiske reiser neste vinter

Til vinteren kan du virkeliggjøre drømmen og bytte ut hverdagen med solkysset hud, azurblått hav så langt øyet kan se og sand mellom tærne. Velg mellom reiser i alle prisklasser til paradisstrender, eksotisk klima og opplevelser i verdensklasse. Og selv om reisemålet ligger litt lengre unna, reiser du alltid trygt og sikkert med Ving. Start drømmereisen nå.

Nå får du opptil 4 000,– i rabatt pr. bestilling på reiser til eksotiske reisemål. Rabatten gjelder charterreiser i perioden oktober 2023 – april 2024 (minst 2 personer i dobbeltrom). Bestill senest 30. mars.

Vinterens mest populære drømmereisemål

Du reiser med charterfly og kan alltid kontakte Vings personale på reisemålet.

Paradisøya Aruba

Nå: opptil 4 000,– i rabatt
Her venter tropisk klima, kilometerlange strender med kritthvit sand, turkisblått hav og frodige palmer. En skikkelig drømmeferie, med andre ord.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen

Finn din reise til Aruba

Vinterfavoritten Thailand

Nå: opptil 2 000,– i rabatt

Paradisstrender, spennende utflukter, fantastiske matopplevelser og gjestfrie innbyggere. Thailand er og forblir en klassisk favoritt blant nordmenn.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen

Finn din Thailandferie her

Solrike Kapp Verde

Nå: opptil 3 000,– i rabatt

Strender så langt øyet kan se, Instagram-vennlige solnedganger, gode dykkemuligheter og total avkobling. Det er null stress å feriere på Kapp Verde i vinter.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen

Reiser til Kapp Verde

Eksotiske drømmereisemål med rutefly

Sett sammen din egen pakkereise med rutefly og hotell – da bestemmer du selv hvor mange dager ferien skal vare. Husk at du er dekket av pakkereiseloven når du bestiller fly og hotell samlet.

Reisetips og inspirasjon

Søk og finn drømmeferien

Finn den eksotiske drømmeferien for deg

Det kan være vanskelig å velge blant et hav av eksotiske reisemål. Kanskje du vil ta livet med ro på en silkemyk strand eller utforske dyrelivet under krystallklart vann? Med vår nye søkefunksjon kan du finne drømmeferien som passer for nettopp deg, snorkel eller ei.

Finn din ferie

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.