Eksotiske reiser i vinter

Det er aldri for tidlig å begynne å lengte. Bestill vinterens drømmeferie allerede nå, så kan du glede deg til silkemyke sandstrender, fargerike opplevelser og unike hotell, som innfrir alle dine forventninger til en ferie i paradis.

Nå får du opptil 3 000,– i rabatt pr. bestilling på reiser til eksotiske reisemål. Rabatten gjelder charterreiser i perioden oktober 2022 – mars 2023 (minst 2 personer i dobbeltrom). Bestill senest 9. juni.

vinterens mest populære drømmereisemål

Du reiser med charterfly og kan alltid kontakte Vings personale på reisemålet.

Thailand

Vinterfavoritten Thailand

Paradisstrender, spennende utflukter, fantastiske matopplevelser og gjestfrie innbyggere. Thailand er og forblir en klassisk favoritt blant nordmenn.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen

Paradisstrender, spennende utflukter, fantastiske matopplevelser og gjestfrie innbyggere. Thailand er og forblir en klassisk favoritt blant nordmenn. _Avreise fra: Oslo, Gardermoen_
Kapp Verde

Solrike Kapp Verde

Strender så langt øyet kan se, Instagram-vennlige solnedganger, gode dykkemuligheter og total avkobling. Det er null stress å feriere på Kapp Verde i vinter.

Avreise fra: Oslo, Gardermoen.

Strender så langt øyet kan se, Instagram-vennlige solnedganger, gode dykkemuligheter og total avkobling. Det er null stress å feriere på Kapp Verde i vinter. _Avreise fra: Oslo, Gardermoen._

Flere drømmereisemål

Sett sammen din egen pakkereise med rutefly og hotell – da bestemmer du selv hvor mange dager ferien skal vare. Husk at du er dekket av pakkereiseloven når du bestiller fly og hotell samlet.

Flere spennende nyheter!

Vinteren 2022/2023 kan du reise til Aruba og Den dominikanske republikk med direktefly fra Stockholm, Arlanda. (Vær oppmerksom på at du må bestille og betale transport til og fra Stockholm på egen hånd.)

Aruba

Strandparadiset Aruba

Solfylte Aruba er for mange det ultimate reisemålet. Her får du turkisblått hav, avslappet stemning og noen av verdens vakreste strender.

Avreise fra: Stockholm, Arlanda

Solfylte Aruba er for mange det ultimate reisemålet. Her får du turkisblått hav, avslappet stemning og noen av verdens vakreste strender. _Avreise fra: Stockholm, Arlanda_
Den dominikanske republikk

Den herlige dominikanske republikk

Drømmer du om azurblått hav, kilometerlange sandstrender og eksotisk natur? Da bør Den dominikanske republikk være det neste reisemålet på bucketlisten din.

Avreise fra: Stockholm, Arlanda

Drømmer du om azurblått hav, kilometerlange sandstrender og eksotisk natur? Da bør Den dominikanske republikk være det neste reisemålet på bucketlisten din. _Avreise fra: Stockholm, Arlanda_

Finn din ferie

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.