Strand i Phuket, Thailand

Eksotiske reiser

Det sies at jo lengre bort du reiser, jo vakrere steder kan du oppleve. Og det stemmer som regel – spesielt på vinteren. Så la mørket og kulden få bli hjemme i vinter, og nyt en fantastisk ferie på et eksotisk reisemål med drømmestrender. Kjenn sanden mellom tærne på en paradisøy i Det indiske hav, svøm i det krystallklare vannet i Karibia eller slapp av i skyggen av en palme i Thailand.

Reiser med charterfly

Reiser med rutefly

Finn din ferie

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.