Fleksible pakkereiser med rutefly og hotell

Vil du ha friheten til å velge hvor mange dager du vil at reisen skal vare?

Med Ving kan du sette sammen din egen pakkereise med rutefly og hotell. Da bestemmer du selv hvor mange dager ferien skal vare, og du kan velge mellom over 50 spennende reisemål og utallige hotell.

Uansett hvor du drømmer å reise, og uansett hvor lenge du vil være der, så har du muligheten til å skreddersy turen selv når du bestiller med Ving. Du kan selvfølgelig velge mellom fly og hotell i alle prisklasser, og finne alternativet som passer best for akkurat deg. Du får med andre ord stor valgfrihet i forhold til avreisedag og reiselengde, samtidig som du beholder tryggheten ved å bestille en pakkereise med Ving.

Fordeler med å sette sammen pakkereisen selv

  • Du velger selv antall dager
  • Du kan reise med lavprisfly
  • Du har trygghet på reisen
  • Du kan kombinere reisemål
  • Du velger selv fly- og hotellalternativet som passer best

POPULÆRE REISEMÅL FOR FLEKSIBLE PAKKEREISER

Thailand fly og hotel

Thailand

Ving har reiser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også velge Bangkok eller kombinere flere reisemål.

Sicilia fly og hotel

Sicilia

På Sicilia, Middelhavet største øy, får du det beste av Italia – strender, historiske severdigheter og et bredt utvalg av shopping og verdensberømt mat.

Maldiverne fly og hotel

Maldivene

Maldivene er et ferieparadis i Det indiske hav der du møtes av kritthivte strender, krystallklart vann og turkisblå, snorklevennlige laguner.

Malta fly og hotel

Malta

Det er flere grunner til å velge Ving når du skal reise til Malta. Det går direktefly fra Oslo, og du kan velge mellom fire reisemål og mange bra hotell.

Costa del Sol fly og hotel

Costa del Sol

Costa del Sol er en ca. 20 mil lang kyststripe på Spanias sørkyst, og det herlige klimaet og de fine sandstrendene har lokket til seg frosne nordboere i nærmere 40 år.

Amalfikysten fly og hotel

Amalfikysten

Reis med Ving til Amalfikysten, en av verdens aller vakreste kyststrekninger, med romantiske reisemål som Sorrento, Positano og ekslusive Capri.

Dubai fly og hotel

Dubai

I Dubai møtes du av både kritthvite sandstrender og et pulserende storbyliv. Reis med Ving til Dubai året rundt – vi tilbyr fly og hotell til gunstige priser.

Tokyo fly og hotel

Tokyo

En reise til Tokyo er en reise for alle sanser. Byen er i evig forandring, og her står tiden aldri stille. Bestill fly og hotell i Tokyo og bo sentralt eller i utkanten av storbyen.

Mange muligheter for fly og hotell

Drømmer du om sol og varme får du garantert innfridd alle ønskene om fly og hotell hos Ving. Våre mange fleksible pakkereiser med fly og hotell gjør det enkelt å finne den ferien du leter etter.

Er du på utkikk etter en storbyferie? Eller vil du utforske greske øyer? Er det kanskje en eksotisk reise til Den dominikanske republikk som står øverst på listen over drømmeferier? Alt du trenger å gjøre for å finne fly og hotell til ditt neste reisemål er å taste inn ønskene dine i på våre bestillingssider, og du får straks se hvilke muligheter Ving kan tilby.

Trygghet på reisen

Når du bestiller fly og hotell med Ving, har du trygghet på hele reisen. Hvis du har spørsmål om reisen eller bestillingen, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Når du bestiller fly og hotell med Ving, kan du i de fleste tilfeller også velge å kjøpe en avbestillingsforsikring. Da er du dekket hvis noe uforutsett skulle skje og du ikke kan reise likevel. Vi tilbyr også reiseforsikring når du bestiller fly og hotell med oss. På den måten får du trygghet på reisen. Om du har spørsmål eller utfordringer underveis, står vi natuligvis klar til å hjelpe deg.

Inspirasjon til reisen

Storbyferie

Et storbybesøk kan være en perfekt miniferie, og du rekker å oppleve mye på et par dager. Ta med deg en god venn og utforsk gatene, butikkene, restaurantene, loppemarkedene – se og opplev akkurat det dere vil!

Miniferie

Miniferie eller langhelg?

Ta en liten pause fra hverdagen! Det er bare en fridag eller to ekstra som skal til for at du får ladet skikkelig opp, og det er en perfekt anledning til å tilbringe litt ekstra tid med noen du er glad i.

Spørsmål og svar om fly og hotell

Hvordan bestiller jeg fly og hotell hos Ving?

Du taster inn avreiseflyplass, reisemål og ønsket avreisedato i vår bestillingsdialog. Da får du opp fly og hotell på ditt reisemål.

Inngår All Inclusive når jeg bestiller fly og hotell?

I utgangspunktet inngår ikke All Inclusive når du bestiller en flyreise og et hotell hos oss. På noen hotell kan du likevel bestille All Inclusive og andre måltidspakker.

Skal jeg betale med en gang når jeg bestiller fly og hotell?

Det varierer fra reisemål til reisemål om reisen skal betales med det samme. Når du har valgt hotell kan du se om beløpet skal betales i forbindelse med bestillingen.

Vanskelig å vite hva du bør pakke?

Vi har laget en pakkeliste som gjør det enklere for deg som skal på en reise der du skal ut på flere fotturer.

Safe travel hos Ving

Finn reisen din