Langtidsferie med Ving

Tid til hverandre

Langtidsferie

Langtidsferie med Ving

Langtidsferie er nettopp det – en skikkelig lang ferie. Du kan faktisk være borte i opptil 25 uker! Ving har arrangert langtidsreiser i flere tiår, og vi har et stort utvalg av både reisemål og passende leilighetshotell.

Kanariøyene med sitt solsikre vær og herlige strender faller i smak hos de fleste. Her kan du velge mellom charterfly og rutefly til storfavoritten Gran Canaria eller naturskjønne Tenerife.

Reiseforslag 36 dager

Sunprime Atlantic View
sunprime
 • Passer for voksne
 • Classic Suite, 1-roms, balkong mot hagen
 • Avreise 26 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 26 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
14 995,—
Pris pr. person
Velg
Ocean Beach Club - Gran Canaria
obcbysunwing
 • 2-romssuite CLUB HOUSE SUITE, terrasse uten utsikt
 • Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
14 195,—
Pris pr. person
Velg
Sunwing Arguineguín Seafront
sunwing
 • Barnevennlig
 • 1-romsleilighet SMALL FAMILY, balkong mot havet
 • Avreise 10 mai 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 10 mai 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
12 645,—
Pris pr. person
Velg
Tabaiba Princess
familygarden
 • Barnevennlig
 • Dobbeltrom
 • Avreise 19 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 19 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
25 395,—
Pris pr. person
Velg
Altamar
familygarden
 • Barnevennlig
 • Avreise 26 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 26 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
11 195,—
Pris pr. person
Velg
Bull Dorado Beach & Spa
nordiskefavoritter
 • Classic Suite, 1-roms, balkong mot omgivelsene
 • Avreise 4 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 4 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
28 695,—
Pris pr. person
Velg

Kjekt å vite om langtidsferier

Om hotellene
De fleste hotellene våre er åpne året rundt. Du bør være oppmerksom på at mange hotell renoveres kontinuerlig i vinterhalvåret, og det kan i enkelte tilfeller være forstyrrende. Hotellene gjør imidlertid alt de kan for å minimere gjestenes ubehag.

Om service på reisemålet
På velkomstmøtet i begynnelsen av oppholdet ditt får du vite når og hvor du kan kontakte Vings reiseledere. Trefftider og lignende varierer avhengig av reisemål. På hotellet finner du mer informasjon om dette eller i Ving-appen.

Om vasking av rom
Rydding av rom/leilighet og skift av sengetøy og håndklær skjer en gang pr. uke. Normalt utføres også en vanlig rengjøring i forbindelse med dette. Hvis du bor i rom/leilighet med kjøkkenkrok må selv ta deg av oppvasken og sørge for oppvaskmiddel, børste og lignende. Utstyret er tilpasset enklere matlaging og til antallet gjester rommet/leiligheten er beregnet til.

Om fly og avreisedato
De lave prisene på langtidsferier skyldes at du reiser med fly vi allerede har i drift til og fra reisemålene. Endelig avreisetid får du beskjed om senest 30 dager før utreise og 14 dager før hjemreise. Utreiser på høsten og hjemreiser på våren kan variere med +/- 3 dager.

Om bagasje
Ordinær bagasjevekt er 20 kg inkl. håndbagasje. Som langtidsreisende får du i enkelte tilfeller ta med 10 kg ekstra (gjelder reiser som varer i mer enn 30 dager).

Om å bestille kun fly
Hvis du kun har bestilt flybillett må du kontakte personalet vårt på reisemålet for å få bekreftet hjemreisetidspunktet.

Viktig å vite
Før reisen er det viktig at du setter deg inn i hvilke pass- og visumregler som gjelder. Du bør også lese Vings reisevilkår.

Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse
Med Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse får du mulighet til å endre charterreisen din så mange ganger du vil fram til 30 dager før avreise, uansett anledning. Blir du eller noen i nær relasjon rammet av akutt sykdom, kan du avbestille reisen din og få pengene tilbake når du har legeerklæring. Les mer her. Vær oppmerksom på at andre regler gjelder for reiser med rutefly. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Finner du ikke informasjonen du leter etter?
Kontakt oss gjerne på 915 08 888, så hjelper vi deg. Du kan også kontakte oss på kundeservice-sidene våre.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.